Denyi Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Mda...n-ai de ce sa te mai miri Link to comment
Razvan Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Multi intra ... putini terminatermina destui.. putini ajung departe ;)@cafeniu de unde stii tu cum sta treaba cu ciomu` ala? din cate stiu eu doar i-a retezat penisu` unuia. ei bine dexteritatea lui nu tine de intelect sau de cat a invatat nu e asa? tine strict de neatentie.. apropo daca nu stiai alcoolul iti scade drastic acuratetea, de unde stii tu ca nu poate fi asta o cauza? eu nu cred ca nu avea habar de medicina, ci cred ca ceea ce a facut tine strict de neglijenta, nu de nestiinta. Si cum am mai zis, pot sa dea astia diplome cum vor, asta nu inseamna ca toti or sa ajunga departe, si totusi daca mai sunt unii care o sa ajunga pe undeva "sus", cand or sa pice, or sa pice rau.. (medicina nu e primaria, ci e ceva unde faci doar daca stii) Link to comment
alcholic Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 sa nu dramatizam atata ... da sunt cazuri multe care sa intra la medicina si cu bani si cunostinte etc.. :) dar sa nu zica nimeni ca unul care vrea sa invete si trage tare nu ajunge unde vrea ....la noi e problema banilor ...copii de bani gata ... [persoane care au ce vor datorita bailor , pretini 0, iubite 0] deci altceva nu mai spun nimica ...is ff rare cazurile la care nuli se urca la cap "gustul banilor" :tiphat: Link to comment
Nach3 Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Nu as vrea sa fiu operat de vrun dasta Link to comment
Stalk3r Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Traim in Romania oh noo!!!! :despair: e o stire falsa , guvernu nu va accepta asa ceva niciodata .. doh.. , usor sunteti de pacalit Libertatea numa porcarii da de cand o stiu. Link to comment
Fury Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 si daca intra cu 5 000 de E , dar crezi ca o sa se mentina daca nu invata? hai sa fim seriosi o fi criza pentru facultate , dar nu toti profesorii pot fi mituiti Link to comment
nu ma cunosti Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 nimic nou :) dupa cum spuneau si alti, acum totul e legal. nu mai intra DNA-ul pe fir. Link to comment
Flake Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 ce sariti de fund in sus? e la fel ca pana acum, doar ca legal.asta cam asa e.. Din pacate,pe mana lor ramanem..astia vor fi doctorii. Link to comment
2dor Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Ne ramane totusi o optiune: operarea in strainatate, trebuie sa gasesc si eu un dentist , dar nu in Romania. Link to comment
Heinekener Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 [Cheloo:]Concentrati in metropole, condusi de GPSVom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des,Nu mai exista ghetouri am dat control-alt-delAvem sanse mari sa reusim sa fim toti la fel.O sa dam viata reala pt viata virtualaO sa stam cu laptopu-n WCu` in era digitala.Conectati la net, pe mess, tot mai desO sa privim pe geam afara fara pic de interes.Din carcere de lux vom evada si vom legaPrietenii bazate pe transfer de megaColega, vrei o viata sau un blog,alegeCurvele vor suge p*la conectate la 3G.O sa ne-ascundem feteledezamagiti de realitate,Dezamagiti total, inconjurati de aparate.O sa mancam toti pizza ascunsi dupa perdeaDar o sa luam de jos inel, poate vorbim cu cineva.O sa construim case ca sa stam cu lantul pusO sa ne rugam la printuri digitale, cu IisusIn plus, vom face numai lucrurui bune, evidentO sa implementam si stilul de viata din occident.[Refren (Ombladon) x4: ]Vrem paradisul promis cand am iesit din comunism[Cheloo:]Plateste 3 $, ia o mancare de ca*atUrca-te-n pat,indoapa-te, baga E-uri in ficat.Cheama pompierii sa te scoata din casa pe geamFii constient ca faci parte din cel mai josnic clan.Cate drumuri,deschise, atatea perspective falseIn alt fel spus: fraierilor stati in case.Veniti la munca de la 8 la 6, ca pestii-n plaseApropos, nu vreti niste droguri intravenoase? Ne irita, munca cinstita, ca nu-i platitaSi cand de ca*i pe lege te duci pe p*la ca-i belita.Irita-ma, cand dansezi pe dance, ca n-are sensSa te gandesti ca te fortezi sa gandesti intens.Minoritatile au drepturi,majoritatea nuE secolul restrictiilor, indiferent ce crezi tu.Globalizand informatii am ajuns sa cred ca sunt defectOare de ce nu pot discrimina dupa aspect?Libertatea, e un concept total depasitAvem onoarea de a fi monitorizati prin satelit.@ nu mai ganditi , doar de aia sunt calculatoarele... inainte de 89 lumea avea biblioteci , ca deh nu era televizor si se faceau skimburi q carti de orice fel ... aqm copii nu mai citesc , doar stau la calculator , dak si doctori o sa avem pe spaga... o sa ne operam in Austria ca Basescu. Link to comment
vLaur Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Intotdeauna banii vor face legea in Romania! Link to comment
_Deza Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 @ nu mai ganditi , doar de aia sunt calculatoarele... inainte de 89 lumea avea biblioteci , ca deh nu era televizor si se faceau skimburi q carti de orice fel ... aqm copii nu mai citesc , doar stau la calculator , dak si doctori o sa avem pe spaga... o sa ne operam in Austria ca Basescu.Biblioteci sunt si acum.Sincer,care e ultima carte pe care ai citit-o? Link to comment
Th3_GoD Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Traim in Romania ...Ps . Tine-ne Doamne sanatosi ...! Link to comment
Guest Rahel Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 No comment. Tipic Romaniei.... Link to comment
Guest Pok1 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Spaga legala ? D-astea nu am mai auzit . Doar in Romania se poate intampla asa ceva . Link to comment
Parazitu' Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Noul regulament de admitere la UMF Iaşi prevede că studenţii români au posibilitatea să nu dea examen dacă plătesc o taxă de 5.000 de euro pe an. Intreaga stire Sursa : Libertateamda..mie sincer mi-e scarba de societatea mizera in care traim..mita coruptie totul pentru bani..sa ajungi medic pe bani?foarte interesant.. :) dam posturi noi de lucru si umplem buzunarele la popi si la gropari nu ? si asa populatia Terrei e in crestere :) :-? Link to comment
Velasquez Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 ce sariti de fund in sus? e la fel ca pana acum, doar ca legal.Asta am vrut sa le spun si eu . Link to comment
THuG-Radu Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 dar totusi , daca ma gandesc mai bine.. e o suma destul de mare. iti poti cumpara o masina cu banii astia pana si in Lyon studiile costa 3000-4000 euro + alte facultati din Europa. Nu stiu daca "un copil de banii gata" va alege Romania in loc de Europa. Nu cred ca sunt atat de prosti Nu sunt atat de prosti, de aia aleg Romania. Pt. ca in Romania le merge cu spaga, dincolo nu :) sau pardon, merge si dincolo, dar nu cu atata nesimtire ca la noi :) Poate ideea cu aceasta taxa e : hai le luam banii, ii lasam sa intre si daca nu rezista, ii picam pe capete, macar facem si bani ! Daaarrrr, sunt aproape sigur ca nu e asa Link to comment
musthyzz Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Old... very old...Ma rog old pentru cine a mai avut colegi pe la UMF Iasi. Chiar is curios la cat se mai invarte pretul unui examen azi. Acum 3 ,4 ani era 500euro. Link to comment