idRx Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Sa inteleg ca n-ai incercat shaorma de la Mado sau Wanda ? :DApropo,chiar nu-mi place pizza de la Family :(
LuckyShot Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 nlk daca citeai atent primul post se cereau si ceva titluri de fast food-uri :) iar altele mai ok cat de cat decat mac si kfc nu prea cred ca avemasta pentru ca in general fast food-urile sucks. nu stiu la Sheriff's cum mai e mancarea. n-am mai fost de mult
blk Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 asta pentru ca in general fast food-urile sucks. nu stiu la Sheriff's cum mai e mancarea. n-am mai fost de multAsta si faptul ca daca fiecare zice "McD, KFC si Pizza Hut lol" iti dai seama ce informativ va fi thread-ul. Orice oras are prostioarele astea colorate sa ia mintea la copii, nu inteleg de ce le repeta toti pe aici de parca ar fii cool sa te duci in mall sa stai la un mcd pe o masa de-aia.Anyway, eu am vorbit despre mancare, meniuri si comenzi in Bucuresti. Se subintelege ca exista McD, Spring si toate cele.. de-aia nu le-am mai mentionat.Scuza-ma maestre Lancelot daca nu am facut indeaproape exact cum cerea topicul.
RedX Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 sincer nu mi se par prostioare :) si cred ca majoritatea de aici prefera Mc si KFC in loc de ceva fast food la coltzu strazii ;) mai bine stau pe o masa de-aia decat sa stau in picioare :D
LuckyShot Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 sincer nu mi se par prostioare :) si cred ca majoritatea de aici prefera Mc si KFC in loc de ceva fast food la coltzu strazii ;) mai bine stau pe o masa de-aia decat sa stau in picioare :Dera vorba de preferat intre fast-food si restaurante sau baruri care chiar au mancare adevarata. asa normal ca toata lumea prefera kfc in locul shaormeriei din statie de la tramvai or something.cum chiar ca face cinste, bunny? n-a facut mereu?
bunny Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 cand bre? ca mereu zicea ca face si-a plecat cu buzunaru plin :-w
TeddyBear Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 gura ca-ti dau morcovu' hey kika :D OT: sunt la regim oricum .. deci daca eu nu mananc nici VOI nu mancati
TeddyBear Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 fu [-(le: app a mancat careva la Iskander ? langa Hasdeu acolo ?:D [buc ma refer]
Narcisa Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dupa nume pare un restaurant cu specific turcesc sau libanez
Life Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Oradea - Pizzerii - Old Mill,Emporio, Crinul Alb Fast Food - KFC, McDold mill mi se pare cea mai buna pizzerie, ieftin bun si mult :)
iNm Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 old mill mi se pare cea mai buna pizzerie, ieftin bun si mult :)Sincer e cam cu doua taisuri ... e ieftina pizza , dar prea buna nu e ... si servirea e sub orice critica , e debandada totala. Ultima oara am doborat propriul record. Am stat 2 ore si 10 pana o ajuns pizza la masa ... In schimb , ca spatiu si conditii e ft ok.
Tweety Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Stau in Bucuresti langa Mall-ul din Vitan. Nu am o companie preferata de Fast Food-uri. Mananc de la KFC,Mc'Donalds,Jerry's Pizza,mai multe.
Life Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Sincer e cam cu doua taisuri ... e ieftina pizza , dar prea buna nu e ... si servirea e sub orice critica , e debandada totala. Ultima oara am doborat propriul record. Am stat 2 ore si 10 pana o ajuns pizza la masa ... In schimb , ca spatiu si conditii e ft ok.de acord, faza cu servirea e aiurea, dar pizza mie cel putin imi place :)