Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Guest tomberon52
Posted

Eu ma retrag , jocul incepe sa devina aiurea rau , unii iau decizii pentru altii.

:((( nuuu si tu

Guest erifeek
Posted

:((( nuuu si tu

Wtf is wrong with you ? Adopted ?

Guest tomberon52
Posted

bonito, nu credeam ca exista specimene ca tine pe forum :\ .. ti se trage de la mu ?

tu creca esti nebun , vb serios ma prastie ?

Wtf is wrong with you ? Adopted ?

fa o ancheta si afla

Nici pe aproape :)),mult mai grav .

tu taci vezi ai grija de cine ti-am zis pe mess , acuma a plecat de la mine :cool2: cam in 2 labe

Guest erifeek
Posted

tu creca esti nebun , vb serios ma prastie ?

fa o ancheta si afla

tu taci vezi ai grija de cine ti-am zis pe mess , acuma a plecat de la mine :cool2: cam in 2 labe

Nici nu trebuie sa fac anchete sa aflu ca esti "mentally chalenged"

Guest tomberon52
Posted

acolo la tine in SAT exista facultati deastea de psihologie ? =))

Guest erifeek
Posted

acolo la tine in SAT exista facultati deastea de psihologie ? =))

Beshi ba hoitule si du-te asculta muzica d'asta polibasttt staniola , taliana d-astea .

Guest tomberon52
Posted

nu devia de la subiect castana

@@ mi-am dat seama de ceva , esti ca puroiul scarbos si infect =))

Guest erifeek
Posted

nu devia de la subiect castana

@@ mi-am dat seama de ceva , esti ca puroiul scarbos si infect =))

Bine papushel , imi place asa de tine , razi de glumele tale si te crezi amuzant . Iei cativa de la mu ,mai rad si aia aiurea la glumele tale , si ai ajuns vedeta pa' forum ;d . nicelifedude. :error:

Guest tomberon52
Posted

nu ma cred sunt :)))) eu nu iau pe nimeni de la mu lucrez singur =)) , asta cu vedeta sunt de mai mult timp , Welcom in creieru lu erifeek dati ceasul in anul 100 i.Hr. :)))

Guest erifeek
Posted

nu ma cred sunt :)))) eu nu iau pe nimeni de la mu lucrez singur =)) , asta cu vedeta sunt de mai mult timp , Welcom in creieru lu erifeek dati ceasul in anul 100 i.Hr. :)))

Am observat ca romana e un adversar puternic pentru tine , dar sa te lauzi ca si engleza e ... e cam lame. Welcom ?

btw , asa doar ptr tine , eri feek ;d

Guest tomberon52
Posted

alta remarca nu puteai sa faci sa mor eu , toti cand nu aveti ce sa spuneti vedeti ca nu pune unu o virgula iti spui in sinea ta gata ce replica ii dau lu asta =)))) , parca dau probla scrisa la bac :((((( la romana :(((((( . Cand ai o remarca inteligenta sa imi dai pm :D

Posted

Totusi tu de unde ai scapat ? :|

vezi ca aici nu`i sectiunea MU unde isi fac veacu toti descreieratii, calmeaza`te.

Nu stiu cum de iti permiti sa jignesti o comunitate intreaga , nu imi dau seama cum ai primit moderator :( .

Posted

alta remarca nu puteai sa faci sa mor eu , toti cand nu aveti ce sa spuneti vedeti ca nu pune unu o virgula iti spui in sinea ta gata ce replica ii dau lu asta =)))) , parca dau probla scrisa la bac :((((( la romana :(((((( . Cand ai o remarca inteligenta sa imi dai pm :D

pauza o luna de zile pe userul asta. Ti-am zis sa ai grija ce faci pe aici..nu incurca sectiunile si oamenii. Daca nu te potolesti trecem la masuri mai dure.

Rene chill boss :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...