Guest tomberon52 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Eu ma retrag , jocul incepe sa devina aiurea rau , unii iau decizii pentru altii. ( nuuu si tu
Life Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 bonito, nu credeam ca exista specimene ca tine pe forum :\ .. ti se trage de la mu ?
Guest erifeek Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ( nuuu si tu Wtf is wrong with you ? Adopted ?
Guest tomberon52 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 bonito, nu credeam ca exista specimene ca tine pe forum :\ .. ti se trage de la mu ? tu creca esti nebun , vb serios ma prastie ? Wtf is wrong with you ? Adopted ? fa o ancheta si afla Nici pe aproape ,mult mai grav . tu taci vezi ai grija de cine ti-am zis pe mess , acuma a plecat de la mine :cool2: cam in 2 labe
Guest erifeek Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 tu creca esti nebun , vb serios ma prastie ? fa o ancheta si afla tu taci vezi ai grija de cine ti-am zis pe mess , acuma a plecat de la mine :cool2: cam in 2 labeNici nu trebuie sa fac anchete sa aflu ca esti "mentally chalenged"
Guest tomberon52 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 acolo la tine in SAT exista facultati deastea de psihologie ?
Guest erifeek Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 acolo la tine in SAT exista facultati deastea de psihologie ? Beshi ba hoitule si du-te asculta muzica d'asta polibasttt staniola , taliana d-astea .
Guest tomberon52 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 nu devia de la subiect castana @@ mi-am dat seama de ceva , esti ca puroiul scarbos si infect
Guest erifeek Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 nu devia de la subiect castana @@ mi-am dat seama de ceva , esti ca puroiul scarbos si infect Bine papushel , imi place asa de tine , razi de glumele tale si te crezi amuzant . Iei cativa de la mu ,mai rad si aia aiurea la glumele tale , si ai ajuns vedeta pa' forum ;d . nicelifedude. :error:
Guest tomberon52 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 nu ma cred sunt )) eu nu iau pe nimeni de la mu lucrez singur , asta cu vedeta sunt de mai mult timp , Welcom in creieru lu erifeek dati ceasul in anul 100 i.Hr. )
Guest erifeek Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 nu ma cred sunt )) eu nu iau pe nimeni de la mu lucrez singur , asta cu vedeta sunt de mai mult timp , Welcom in creieru lu erifeek dati ceasul in anul 100 i.Hr. ) Am observat ca romana e un adversar puternic pentru tine , dar sa te lauzi ca si engleza e ... e cam lame. Welcom ? btw , asa doar ptr tine , eri feek ;d
Guest tomberon52 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 alta remarca nu puteai sa faci sa mor eu , toti cand nu aveti ce sa spuneti vedeti ca nu pune unu o virgula iti spui in sinea ta gata ce replica ii dau lu asta )) , parca dau probla scrisa la bac ((( la romana (((( . Cand ai o remarca inteligenta sa imi dai pm :D
THuG-Radu Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Totusi tu de unde ai scapat ? vezi ca aici nu`i sectiunea MU unde isi fac veacu toti descreieratii, calmeaza`te.
BonitoMG™ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Totusi tu de unde ai scapat ? vezi ca aici nu`i sectiunea MU unde isi fac veacu toti descreieratii, calmeaza`te. Nu stiu cum de iti permiti sa jignesti o comunitate intreaga , nu imi dau seama cum ai primit moderator :( .
Lancelot Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 alta remarca nu puteai sa faci sa mor eu , toti cand nu aveti ce sa spuneti vedeti ca nu pune unu o virgula iti spui in sinea ta gata ce replica ii dau lu asta )) , parca dau probla scrisa la bac ((( la romana (((( . Cand ai o remarca inteligenta sa imi dai pm :D pauza o luna de zile pe userul asta. Ti-am zis sa ai grija ce faci pe aici..nu incurca sectiunile si oamenii. Daca nu te potolesti trecem la masuri mai dure. Rene chill boss :D
Dropkillerz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 zeal, avatarul tău e tareeee funy :D al tau e kinky :D
fanaticaldoll Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 da, master of the dark arts, from the land of the forgotten :lol:al tau e kinky :Dcu tine nu vorbesc! n-am avut în viaţa mea un soţ atât de ignorant :lol:
Dropkillerz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 cu tine nu vorbesc! n-am avut în viaţa mea un soţ atât de ignorant :lol: ce-am facut ?:(