Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Well la propunerea unuia dintre utilizatorii forumui..as dorii sa initiem un forum game :) sper sa mearga...

Mafia is the name...poate o parte din voi ati mai jucat..acum va prezint doar partea introdcutiva a lui :) ca sa puteti sa puneti intrebari..sa va dati o parere

REGULI MAFIA.

"Dragi Consateni, vrem sa punem mana pe putere in acest sat. Pentru a realiza aceasta, vom ucide in fiecare noapte pe unul dintre voi. Grazie, Famiglia Corleone"

Confruntati cu aceasta promisiune, satenii decid sa organizeze in fiecare zi un proces pentru a descoperi pe autorii scrisorii (si ai crimelor care negresit vor urma). Se va vota, si nefericitul cu cele mai multe voturi va fi executat de gloata dornica de razbunare.

Bineinteles, mioapa justitie a gloatei poate sa ucida si sateni cinstiti. Poate individul asta care striga cel mai tare "Spanzurati-l! Mori banditule, mori!!!" este chiar el unul dintre cei care se intalnesc noaptea si comploteaza sa ucida adevaratii sateni cinstiti.

Desi imperfecta, aceasta metoda este singura prin care satenii pot reteza tentaculele crimei organizate care au infiltrat satul. Oare vor reusi ei sa descopere si sa execute toti mafiotii inainte ca acestia sa-i decimeze prin asasinari nocturne si procese sabotate?

... astfel incepe o partida de Mafia, un joc care va provoaca logica, cunostintele de psihologie, abilitatea de a convinge pe altii si a exprima idei si argumente intr-un mod coerent si credibil.

REGULI

1. Nu discutati cu NIMENI jocul in afara topicului de joc, indiferent de circumstante! Asta include comunicare prin email, IRC, viata 'reala'. Singura exceptie: clanurile mafioate si unele grupuri primesc permisiunea de la moderator sa comunice prin email in timpul noptii.

2. Mortii tac! Daca ati fost omorat, nu mai comunicati nimic referitor la joc nimanui, nicaieri (indiferent cat de inofensiv vi se pare).

3. Este interzis sa redati in topicul de joc sau sa aratati cuiva un fragment dintr-un email de la moderator, sau de la un alt jucator. Este de asemenea interzisa folosirea de mesaje "false".

4. Daca nu participati (prin postare de mesaj) intr-un joc pe o perioada mai lunga de 10 zile, sunteti pasibili de inlocuire.

Inscrierea intr-un joc este o promisiune facuta moderatorului si jucatorilor ca veti juca pana la capat, INDIFERENT de eventualele neplaceri provocate de moderare sau de interactia cu ceilalti jucatori.

5. Daca aveti vreo nemultumire in legatura cu moderarea jocului, contactati moderatorul prin email. Asteptati terminarea jocului pentru a ridica problema in public.

6. Folositi bold (scris ingrosat) pentru a vota / dezvota, si indicati schimbarea votului.

Exemplu: dezvotez: Gogu si votez: INTERNET STRANGER

7. Editarea mesajelor este permisa doar in urmatoarele cazuri: erori de ortografie, pus voturi in bold, cu conditia ca ea sa aiba loc la doar cateva minute dupa postare.

8. Limbajul murdar/obscen este interzis!

9. Clonarea (folosirea mai multor username-uri intr-un joc) va fi pedepsita extrem de dur.

Se permite inregistrarea de mai multe username-uri de catre o persoana, cu conditia sa instiintati administratia si sa nu jucati cu mai multe username-uri. Avem diverse metode de detectie a clonelor, si mai devreme sau mai tarziu o sa ne dam seama--daca sunteti prinsi, riscati sa nu mai jucati niciodata Mafia aici.

Roluri (rolurile pot fi customizater in cazuri speciale de catre moderatori)

Aici aveti prima parte..apoi ar urma lista cu rolurile..pe care o voi pune mai incolo..daca voi avea parte de feed-back-uri pozitive ;;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...