Sirius Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Guilda Destiny, acum parte a aliantei Eternity va saluta.Regulamentul intern al guildei este acelasi ca si al alianteiTOATE ACESTEA SE RESPECTA!!!1. In guild nu se vand iteme;3. Nu se accepta milogi (UCP) si lingusitori in guild;4. Membri guildului trebuie sa ofere RESPECT tuturor playerilor, atata timp cat sunt respectati;5. Nu se accepta certuri intre membrii guildului (problemele se expun pe forum);6. Nu se accepta limbajul vulgar in guild;7. Inainte de a posta un player, se anunta in guild;8. Pe primul loc sunt membri guildului si ne vom ajuta reciproc;9. Party se face in guild, apoi cu restul;10. Nu se accepta excluderea unui player din party (chiar daca nu este din guild) pt a face loc altui player (chiar daca este din guild), nici chiar daca este AFK;11. Nu se accepta in party mai mult de 2 rase de acelasi fel (pot decide membrii party-ului in altfel);(optional)12. Nu cereti insistent party pe guild (nu mai mult de 1 data la juma de ora), daca e nevoie de voi veti fi chemati;13. Daca nu aveti party, straduiti-va sa cresteti si singuri (tuturor ne este greu);14. Membrii care joaca foarte rar vor fi exclusi din guild, de asemenea si cei ce stau doar pt party, iteme;15. Absentele mai indelungate vor fi anuntzate, altfel va puteti trezi in afara din guild;16. Implicarea membrilor cat mai mult posibila la evenimente si competitii (facute de membrii guildului in guild);18. Daca mai multi membri se plang de un membru => va fi propus pentru excludere;19. Fiecare membru care este in guild si va intra are obligatia de a citi regulile si a le respecta, nerespectarea lor duce la excluderea din guild;20-Fiecare membru are obligatia de a-si face user pe forum si sa activeze in Forums>Mu Online>S1 Server>Guilds>Destiny, precum si la topicul alianteiVa asteptam pentru distractie alaturi de noi si va multumesc daca ati avut rabdare sa cititi pana la capat:)
Stefan^MG Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Am citit pana la kpat iti dai seama c inseamna ata din partea mea ?:)))) glumeam, sper sa ajungem o guilda "puternik" :kar: :> :)) spor la lvl/rr :yum:
Sirius Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Am citit pana la kpat iti dai seama c inseamna ata din partea mea ?:)))) glumeam, sper sa ajungem o guilda "puternik" :kar: :> :)) spor la lvl/rr :yum: te tund :P :P :P :beer:
exhaustive Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 E buna treaba :cool2: Spor si mult noroc la toti membri din guild si aliantei :beer: "Sa ne mearga tot mai bine"Din partea lui Quartz pentru voi :crazy:
Sirius Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 yup :) daca sunt sugestii o sa postez pe forum la toate guild din ally...btw trebe un forum al ally.., sau il folosim pe cel Eternity?
exhaustive Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Sa nu va plictisiti in timp ce va jucati ascultati ceva frumos :) :dance: ;;) http://www.youtube.com/watch?v=cNPnjaeEs-U
mandolinu Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Beer beer beer, I'm goin' for a beer Beer beer beer I'm gonna drink some beer I love drinking beer, Lovely lovely beeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr!!!! Edit: Sa nu va plictisiti in timp ce va jucati ascultati ceva frumos smile.gif eusa_dance.gif 5.gif http://www.youtube.com/watch?v=cNPnjaeEs-U mai faina melodia mea :)) :)) :))
exhaustive Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Beer beer beer, I'm goin' for a beer Beer beer beer I'm gonna drink some beer I love drinking beer, Lovely lovely beeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr!!!! Edit: mai faina melodia mea :)) :)) :)) Hai ma aia e doar hazlie =)) eu vorbesc aici de o Eternitate nu de Bere ca mori mai rapid =)) :violent:
mandolinu Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 da, dar mori fericit, sau macar beat =)) LE: First on page :D