Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

wolfuletz

Tarc Elfs

Recommended Posts

Guest Alizee
Posted

sa te uiti la primul meu post legat de acest subiect ....

apropo, am jucat p un server p care cu elf cu 1 rr tineam punctiform....in 15-25 min(depinde cat de des foloseam penetration) mi se duceau 62 de tolbe sa sageti (aveam great reign crossbow [4 sageti/skill pt cine nu stie])

pai doar n`ai vrea sa puna mobi la care si cu 1.5k defence sa`ti iei 100 dmg doh si nici exp exagerat ...

Posted

cat de egoisti sunt unii si kiar nu vreti sau va e prea greu sa intelegeti ca asta e S1 si nu trebuie neaparat sa fie ca old db, mai fratilor voi sunteti comunisti rau, anti-schimbari.... :banghead:

ce e asa de greu sa "cedati" un tarc/spot din arena NUMAI pentru elfi? e chiar asa un enorm "sacrificiu" din partea voastra? v-ati deprins voi cu: "elf da-mi buff", "ia elf in party", "cat energy ai" si intrebari de genu`....pai daca ati juca cu agi elf pe original ..... si tin sa mentionez ca acolo elf pe agi e elf p agi nu gluma....

infinite arrows din cate am inteles nu se pot face si tolbele de 255 sageti, iarasi am inteles ca nu se pot mari...

ce afk sa lasi frate? 30 de min?:)) (ramai fara sageti)

ti se pare corect ca elfii sa aibe tark al lor special si restu claselor nix tra lala...ti se pare corectitudine fata de toate clasele?mai bine se pune in tarku de bk un npc cu sagetii...

Posted

cat de egoisti sunt unii si kiar nu vreti sau va e prea greu sa intelegeti ca asta e S1 si nu trebuie neaparat sa fie ca old db, mai fratilor voi sunteti comunisti rau, anti-schimbari.... :banghead:

ce e asa de greu sa "cedati" un tarc/spot din arena NUMAI pentru elfi? e chiar asa un enorm "sacrificiu" din partea voastra? v-ati deprins voi cu: "elf da-mi buff", "ia elf in party", "cat energy ai" si intrebari de genu`....pai daca ati juca cu agi elf pe original ..... si tin sa mentionez ca acolo elf pe agi e elf p agi nu gluma....

infinite arrows din cate am inteles nu se pot face si tolbele de 255 sageti, iarasi am inteles ca nu se pot mari...

ce afk sa lasi frate? 30 de min?:)) (ramai fara sageti)

Sa zici merci ca ai avut parte de party...nu ca alte caractere care tanjeau dupa un party si tu aveai oferte de party :pokeye: Asa sunteti voi elfii cand nu va mai ajunge :pokeye:

Posted

Sa se reintroduca regula cu "fara ES in tzarcul de BK" si o sa fie ok.

Asa ai crescut si pe 1st db wolf, asa ai putea creste si acuma :)

Iti cunosc perfect stilu de joc, asa ca daca te`ai descurcat atunci, o sa te descurci si acuma daca s`ar reintroduce regula :)

Guest Alizee
Posted

mai lasa`ti`o naibii de old db si de 97 oameni legati la cap ce sunteti.....

da, mi se pare corect sa am doar tarcu meu (numai de elf) pt ca restu` tarcurilor is pt restu`, elf nu tine nimic, de ce sa nu i se dea si lui sansa asta?

nu frate, dar asta e romania si asa suntem noi romanii: cum sa`i fie altuia mai usor sau mai bine....doamne fereste !

app de asta un banc: in iad erau 3 cazane: in unu` ardeau rusii, in altu` evreii si in ultimu` romanii.....

la cazanu` cu rusi statea doar un drac, si sf.petru fiind in vizita intreaba ca de ce doar 1 drac? si ii raspunde tartoru`...pai is cam alcoolici si beti tot timpu`, rar mai reuseste sa scape cate unu` si daca scapa ii baga dracu` paznic la loc....aha...clar....

la cazanu` cu evrei toata dracarimea...si la fel intreaba sf.petru de ce? si tartoru` ii raspunde ca, vezi tu, astia sunt neam de destepti, ii duce mintea si daca scapa unu`, gaseste el o metoda sa`i scape si pe restu`, d`aia trebuie sa stea toti dracii la ei la cazan

la cazanu` cu romani nici un drac de paza: mirat sf petru iar e interesat de ce? si ii zice tartoru`...vezi tu, acest popor e de o asa natura, incat chiar daca reuseste sa scape vreounu, ceilalti din cazan cu siguranta il vor trage inapoi..... :clap:

cu asta am zis tot in acest topic, un admin sa hotarasca daca ne da sau nu un tarc numai pt elfi.

numai bine !

Posted

nu si dc sa o lasam, cu 97d sa schimbat cva la elf?nu totu a ramas la fel deci e normal ca tarcu sa fie la fel bk elf si daca e in loc de mg dl..

cum zici u nici bk si dl nu tine nimic..asa ca nu`s de acord doar pentru elfi :P

Posted

da, mi se pare corect sa am doar tarcu meu (numai de elf) pt ca restu` tarcurilor is pt restu`, elf nu tine nimic, de ce sa nu i se dea si lui sansa asta?

nu frate, dar asta e romania si asa suntem noi romanii: cum sa`i fie altuia mai usor sau mai bine....doamne fereste !

app de asta un banc: in iad erau 3 cazane: in unu` ardeau rusii, in altu` evreii si in ultimu` romanii.....

la cazanu` cu rusi statea doar un drac, si sf.petru fiind in vizita intreaba ca de ce doar 1 drac? si ii raspunde tartoru`...pai is cam alcoolici si beti tot timpu`, rar mai reuseste sa scape cate unu` si daca scapa ii baga dracu` paznic la loc....aha...clar....

la cazanu` cu evrei toata dracarimea...si la fel intreaba sf.petru de ce? si tartoru` ii raspunde ca, vezi tu, astia sunt neam de destepti, ii duce mintea si daca scapa unu`, gaseste el o metoda sa`i scape si pe restu`, d`aia trebuie sa stea toti dracii la ei la cazan

la cazanu` cu romani nici un drac de paza: mirat sf petru iar e interesat de ce? si ii zice tartoru`...vezi tu, acest popor e de o asa natura, incat chiar daca reuseste sa scape vreounu, ceilalti din cazan cu siguranta il vor trage inapoi..... :clap:

cu asta am zis tot in acest topic, un admin sa hotarasca daca ne da sau nu un tarc numai pt elfi.

numai bine !

Nimeni nu-ti vrea raul , dar asa cum serverul a mers N ani , va putea merge asa si de aici inainte. Daca ti-e greu cu elful , nu inteleg ce draaaaaaaaq plangi aici ???? Si mai usor cu jignirile la adresa userilor.

Posted

numai bine !

eu cred ca tu nu ai inteles ca elful nu va putea fi niciodata holder =))

cum tie ti se pare corect sa ai tarcul tau de elf, asa si mie mi se pare corect ca eu sa am tarcul meu de bk

Posted

nu si dc sa o lasam, cu 97d sa schimbat cva la elf?nu totu a ramas la fel deci e normal ca tarcu sa fie la fel bk elf si daca e in loc de mg dl..

cum zici u nici bk si dl nu tine nimic..asa ca nu`s de acord doar pentru elfi :P

#fata de elf bk mai tine ceva , dar elfu mai nimik .

Posted

Oameni buni, eu n-am cerut sa fie neaparat tark-ul de bk numai pentru elfi. Eu vreau sa gasim o solutie impreuna ca si elful daca gaseste un spot/tzark sa poata sta singur pe el, atata tot va cer. Nu mi se pare corect ca eu ca elf daca am 40 de rr sa ma creasca unul in arena care are 5 sa zicem, in concluzie daca imi cresc caracterul macar sa pot sa ma cresc si singur si sa nu fiu dependent de party.

@Radule , aici nu e ca pe 1st db, nu mai exista acel tzark de bk.

Posted

pai acel tarc...este pt toate characterele inafara de SM si MG cu skill pe energy

deci ? ce nu este bine?

pai nu prea este =)) Numai sm am vazut, dar adev e ca... ai dreptate, regula este inca valabila ^_^

EDIT: Nu mai este regula pe s1. -_-

Posted

Hai sa punem problema in alt mod ca unii chiar nu inteleg situatia. Peste 3-4 luni cand vor fi multi resetati pe server si regulamentul va ramane neschimbat si multi vor fi cei care vor putea tine spoturi/tarkuri singuri in arena vreau sa va prezint niste situatii.

Situatia 1:

Jucatorul XXX e SM (cu 10-15 rr) si are spot/tark in arena, iar jucatorul YYY este elf (cu acelasi nr de rr), iar jucatorul YYY (elful) merge la XXX sa-i ceara party ... sa fim seriosi oare SM-ul va fi deacord ? Daca tot nu are voie sa stea afk in arena, de ce ar face party ?

Situatia 2:

Jucatorul XXX e elf si prinde un spot/tark liber si vrea sa dea si el singur sa creasca si vine jucatorul YYY care e SM si nimic mai simplu ii pune doar o intrebare "Cate sageti mai ai?" sau "Peste cat timp sa vin?" si cand i se termina sagetile jucatorul XXX va merge sa faca refill si va pierde spotul/tarkul, YYY (SM) va prelua spotul si se va ajunge la SITUATIA 1.

Mai simplu de atat nu va pot explica celor care sunt contra.

Posted

Hai sa punem problema in alt mod ca unii chiar nu inteleg situatia. Peste 3-4 luni cand vor fi multi resetati pe server si regulamentul va ramane neschimbat si multi vor fi cei care vor putea tine spoturi/tarkuri singuri in arena vreau sa va prezint niste situatii.

Situatia 1:

Jucatorul XXX e SM (cu 10-15 rr) si are spot/tark in arena, iar jucatorul YYY este elf (cu acelasi nr de rr), iar jucatorul YYY (elful) merge la XXX sa-i ceara party ... sa fim seriosi oare SM-ul va fi deacord ? Daca tot nu are voie sa stea afk in arena, de ce ar face party ?

Situatia 2:

Jucatorul XXX e elf si prinde un spot/tark liber si vrea sa dea si el singur sa creasca si vine jucatorul YYY care e SM si nimic mai simplu ii pune doar o intrebare "Cate sageti mai ai?" sau "Peste cat timp sa vin?" si cand i se termina sagetile jucatorul XXX va merge sa faca refill si va pierde spotul/tarkul, YYY (SM) va prelua spotul si se va ajunge la SITUATIA 1.

Mai simplu de atat nu va pot explica celor care sunt contra.

situatia 1. oricum jucatorul XXX ( SM-ul ) nu ar da party la nimeni, doar la cei din guild, adica dupa ce vor fi resetatzi destui, party se va da doar la prieteni/guild.

situatia 2. cand elful termina sagetzile, cheama un prieten sau din guild sa-i tzina spotul daca chiar vrea neaparat sa tzina spot singur.

Oricum de cand joc pe linkmania, n-am vazut pana acum elf sa tzina spot singur ... elful nu-i holder.. :P

si de obicei cand elfii mai au 2,3 lvl's stau singuri pe spot, iar in acele 2,3 lvl's sta cu un prieten pe spot eventual.

Posted

situatia 1. oricum jucatorul XXX ( SM-ul ) nu ar da party la nimeni, doar la cei din guild, adica dupa ce vor fi resetatzi destui, party se va da doar la prieteni/guild.

situatia 2. cand elful termina sagetzile, cheama un prieten sau din guild sa-i tzina spotul daca chiar vrea neaparat sa tzina spot singur.

Oricum de cand joc pe linkmania, n-am vazut pana acum elf sa tzina spot singur ... elful nu-i holder.. :P

si de obicei cand elfii mai au 2,3 lvl's stau singuri pe spot, iar in acele 2,3 lvl's sta cu un prieten pe spot eventual.

La situatia 1. daca eu prind spot singur si vreau sa dau pe el ca sunt lvl 390 si sa fac reset mai repede, de ce sa nu pot ? Sa-i rog pe ceilalti sa vina sa ma creasca sau sa fac party sa stau 4 zile ?

La situatia 2. daca te uitai putin la semnatura mea vei vedea ceva, am fost 1st pe prima baza de data cu elful dintre toate caracterele asa ca nu veni tu cu povesti ca elful nu e holder. Este holder si de-aia sunt pe agil ca sa pot sa ma cresc singur si sa nu astept mila celorlalti din guild ca sa pot creste si eu, intelegi ? Iar faza cu , chematul colegului de alianta pica, eu daca stau 24 de ore ON pe spot il deranjez pe ala din 30 min-1 ora sa tot vina sa-mi tina spotul, nu are el altceva mai bun de facut ? Dar daca e 4-5 dimineata si alianta mea doarme,iar altii vaneaza spoturi ? Ce fac ?

Posted

eu unul sunt de acord

toti care ati negat sungetia sunt 99% convins ca n-ati jucat in viata voastra pe un elf sa vedeti cum e

vers ce o jucam a suferit o serie de modificari fata de cum a fost jocul gandit initial, iar din pacate elful, in special cel bazat pe agility, sufera de cele mai mari dezavantaje, pe care le stie cam toata lumea

iar comentariile de genul " nu te-a pus nimeni sa-ti faci elf" sunt aberante, are si el partile lui frumoase ( voi stiti doar es si afk, nu aveti cum sa le cunoasteti )

ceea ce multi dintre voi sunt convins ca nu stiti este faptul ca elful pe aglity da dmg mai mare ca es-ul unui sm/mg si e echivalentului unui bk sau dl

loveste constant, nu trebuie sa arunce arcul in sus, si nici sa se invarta spiritele in tot ecranu pana sa loveasca mobul, deci e un dps excelent atata timp cat e activ si are sageti

problema lui e ca la un spot gasesti relativ greu o locatie care sa cuprinda tot spotul, iar daca esti singur pe spot depinzi de inca o persoana care sa-ti aduca sageti/sa-ti tina spotu pana iti aduci tu

sa bagi potion girl la fiecare spot / tarc e cam greu de realizat; un spor bun in care sa poti merge oricand, sa nu depinzi de ks, cum e sugestia de fata ( echivalentul unui tark de bk/elf/mg str de pe vers veche ) ar fi excelent

Posted

Eu am spus inca din primele posturi ca as vrea sa se gandeasca subiectiv si nici de cum la modul : "Eu sunt SM(exemplu) pe mine cu ce ma ajuta tarkul asta?" Eu l-am numit tark elf dintr-un motiv foarte simplu, chiar daca el e si de BK/MG(str), ma gandesc la fatul ca un BK destept nu va sta in tark sa i se faca KS de catre un elf cand poate sa stea de dimineata pana seara pe oricare alt spot.

@Diablo sunt deacord cu tine, toti care sunt contra nu au jucat in viata lor cu un elf sau daca au facut-o, au jucat pe server cu 10 k xp si isi punea 2 tolbe de sageti in carca si-si dadeau resetul.

Posted

elful este de 2 feluri, pe eng, adica pe buff, care sta la party pe spot, si elful pe agil, care creste singur in tarcul de bk. asa ca regula de pe 97 ar fi mai buna. Ca dupa o sa incep si eu sa ma plang cu posturi de gen "da' eu unde mai cresc acum daca in tarcul de bk nu pot? mie cine imi da party? daca nu am party pe spot ce fac?" asa de bine de rau, tarcul ala de bk este acolo deschis pentru toti (mg, bk elf si dl cred).

@diablo, normal ca esti de acord, doar esti elf :P

ps. stiu destui jucatori care au jucat pe 97d si nu s-au mai plans... in fine, "cheia e la diablo, el alege" :>

Posted

No offence SWAt2000 tu nici nu stiai ca elful e holder si pe cati elfi i-ai vazut tu pe agil ? Normal ca tuturor elfilor le convine sa fie eng sa stea in party si sa frece menta. Insa vezi tu prietene ca mine mai sunt cativa insi care vrem sa tragem cu arcul si stam on 20 de ore pe zi sa zicem, eu atunci de ce sa nu pot creste singur daca tot sunt on ? Si sa fim seriosi, daca eu sunt on la 5 dimineata gasesc spoturi/tarkuri goale la greu, iar daca as fi BK sau orice alta rasa, daca vreau sa dau in arena, ma trezesc dimineata la 5 gasesc ceva ce-mi convine si dau pana ma plictisesc. dar cu elful de ce sa nu pot sa dau si eu la fel ? De ce sa nu ma pot trezi dimineata si sa cresc la fel ca si restul ? Gandeste-te si tu putin si nu veni cu idei fixe gen "pai acolo nu s-a bagat, aici de ce sa se bage?" Am mai spus-o si inainte, chiar si pe 1st s-au gasit solutii pentru BK, aici nu inteleg de ce nu s-ar gasi pentru elfi.

Posted

elful este de 2 feluri, pe eng, adica pe buff, care sta la party pe spot, si elful pe agil, care creste singur in tarcul de bk. asa ca regula de pe 97 ar fi mai buna. Ca dupa o sa incep si eu sa ma plang cu posturi de gen "da' eu unde mai cresc acum daca in tarcul de bk nu pot? mie cine imi da party? daca nu am party pe spot ce fac?" asa de bine de rau, tarcul ala de bk este acolo deschis pentru toti (mg, bk elf si dl cred).

@diablo, normal ca esti de acord, doar esti elf :P

ps. stiu destui jucatori care au jucat pe 97d si nu s-au mai plans... in fine, "cheia e la diablo, el alege" :>

Gresesti, au mai fost sugestii pt un tark care sa fie doar pt elf, sau pt un Npc care sa fie pus in fata tark-ului BK samd.

Eu unul sunt de acord cu un tark care sa fie doar pt elfi, care sa le ofere si lor sansa sa stea on, sa creasca singuri si pe munca lor, un tarc in care sa fie si un npc cu sageti.

:tiphat:

Posted

omg, a devenit si elful holder peste noapte, saracul ...

afla ca daca te trezesti la 5 dim nu prinzi nimic din ce-ti doresti sau din ce vrei, sa potzi sta sa cresti, sau daca o sa gasesti o sa gasesti datorita faptului ca nu sunt destui cu rr, dar cum ai mai zis si tu, in cateva luni vor fi multzi cu rr, si crede-ma ca un bk gaseste mai greu party decat un elf :right: asa ca mi se pare ok sa fie tarcul de bk cum a fost si inainte. Si intreaba-te singur " frate, cum pot eu sa tzin spot cu elful cand lui i se termin sagetzile? " e clar ca elful "nu este specializat (facut)" pentru asa ceva, daca asa a fost creat caracterul asta, ce vina avetzi voi? tocmai pentru faptul asta vretzi un tarc ? ca vi se termin sagetile? ca de crescut, stai linistit ca nu trebuie sa fii neaparat elf sa nu ai unde creste

Posted

sunt multe lucruri pe acest server care nu sunt asa cum au fost concepute initial, dar au fost adaptate la nevoile jucatorilor. Eu nu ma refeream ca tarcul bk sa fie dat elfilor, ci altul mai mic, dar in care sa aibe acces doar elfii.

Posted

Eu nu ma refeream ca tarcul bk sa fie dat elfilor, ci altul mai mic, dar in care sa aibe acces doar elfii.

Asa as fi de acord :P un tarc mai mic sau mai mare, nu conteaza, ma pot lipsi de un tarc, dar nu de cel de bk :P

Posted

omg, a devenit si elful holder peste noapte, saracul ...

afla ca daca te trezesti la 5 dim nu prinzi nimic din ce-ti doresti sau din ce vrei, sa potzi sta sa cresti, sau daca o sa gasesti o sa gasesti datorita faptului ca nu sunt destui cu rr, dar cum ai mai zis si tu, in cateva luni vor fi multzi cu rr, si crede-ma ca un bk gaseste mai greu party decat un elf :right: asa ca mi se pare ok sa fie tarcul de bk cum a fost si inainte. Si intreaba-te singur " frate, cum pot eu sa tzin spot cu elful cand lui i se termin sagetzile? " e clar ca elful "nu este specializat (facut)" pentru asa ceva, daca asa a fost creat caracterul asta, ce vina avetzi voi? tocmai pentru faptul asta vretzi un tarc ? ca vi se termin sagetile? ca de crescut, stai linistit ca nu trebuie sa fii neaparat elf sa nu ai unde creste

Prietene daca tu n-ai vazut nici un jucator sa fie holder cu elful ce sa-ti mai raspund ? :) De ce sunt 2 genuri de elf sa cresti, oare ? Voi toti asta care n-ati jucat cu elful vreodata, il vedeti ca pe un caracter care sta in party si dand buff, voi n-ati vazut vreun elf sa tina spot in arena ? WTF ?

Nu gasesti nimic la 5 dimineata ??? Culmea ca acum e 8 fara 15 minute si inca sunt spoturi libere sau ai cautat tu pe vreo alta harta ?

Posted

un tarc mai mic ? pai acum or fi putini elfi dar ce facem peste 2-3 luni cand or fi de 3 ori mai multi, stam ca sarmalele? :)

la urma urmei nici nu e nevoie de tarc, orice alta plansa in care sa incadram 2-3 ecrane cu un niste spoturi bunicele si ne descurcam noi, asa ca idee

Posted

Asa as fi de acord :P un tarc mai mic sau mai mare, nu conteaza, ma pot lipsi de un tarc, dar nu de cel de bk :P

Asta e tare, daca se poate sa fie rezervat si un tark mic din cele de sus si fiecare elf sa fie imbracat in spirit (in verde) n-ar fi misto? Daca tot ne ingramaditi in unul mic, macar sa aratam ca si castravetii in borcan =)) Cred ca e cea mai buna solutie de pana acum, esti de vis :D

Daca nu semeni cu un castravete nu ai voie in tark !!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...