wolfuletz Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Propunerea mea e urmatoarea. In arena vechiul tark BK sa fie destinat doar elfilor. Toata lumea stie ca SM/MG pot sta atat in tzark cat si pe spoturi rarefiate/punctiforme.Bk-ul/DL pot sta pe spoturi punctiforme. Elfii insa au toate dezavantajele si mai ales din cauza sagetilor, mereu trebuie sa faca refill la ele, nu poate da pe nici un spot singur.Aceasta propunere este facuta doar pentru a echilibra si a da sansa egala tuturor caracterele in dezvoltare.Astept pareri pro/contra.
acelasi_bandit Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 pe 97D nu era nici un punctiform si nu s-a plans nimeni ...si acum cand sunt deja 4-5 .. ? :error:
Tsu_Xing Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 eu 1 sunt relativ de acord cu ideea.Ma deranjeaza faptul ca smii stau la punctiform si alte charuri ( sa nu-mi zica un bk ca nu poata sa tina spot arena cu twist) Acele punctiforme ar trb sa fie doar pt DL si partyurilor care au DL in componenta.Elfii, nu stiu cum trb sa fie un spot pt ei :)
wolfuletz Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 cine te-a pus sa-ti faci elf? :DAm ales elful de "n" motive ca pe toate serverele, dar eu si alti elfi sunt pe agility pentru ca mie unul imi place sa-mi cresc caracterul de unul singur (cine ma cunoaste stie) si sa nu fiu dependent de party. Vreau sa simt ca joc jocul asta si nu sa stau party si sa ma uit cu imi creste bara, sa fac pe aspiratorul de jwls. Daca tot imi pun arc pe mine macar sa trag cu el. Daca sunt lvl 350+ si nu gasesc party niciunde, eu ca elf vreau sa mi se ofere si un spot unde sa trag de unul singur si sa stiu ca pot sa-mi fac refill la sageti fara frica de a pierde spotul.Si pe prima baza de date de acum 5 ani, cine a jucat stie. La inceput nu a fost tark`ul de bk,insa au fost foarte multi bks si nu aveau unde sa creasca si s-a bagat regula cu acest tark. Acum insa s-a gasit rezolvare pentru, mai ales ca aceste spoturi punctiforma sunt pentru charactere fara range, BK/MG(str).
al3xandru Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 nup elfi gasesc foarte usor pt de aici si echilibru..da ar fi bine ca in tarc bk sa fie punctiforme si sa aibe acces elf/bk/dl. mg nare rost creste oriunde cu range ala..sunt harti unde caracterele enumerate nu pot tine deloc klumea... de exemplu aida pe toata mapa spoturile sunt atat de imprastiate na`i nicio sansa in icarus la drakani idem..trb sa te fatai de colo colo ca disperatu tarcan 2-3 la fel..deci un tarc numai pentru bk/elf/dl e necesar :D
wolfuletz Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 nup elfi gasesc foarte usor pt de aici si echilibru..da ar fi bine ca in tarc bk sa fie punctiforme si sa aibe acces elf/bk/dl. mg nare rost creste oriunde cu range ala..sunt harti unde caracterele enumerate nu pot tine deloc klumea... de exemplu aida pe toata mapa spoturile sunt atat de imprastiate na`i nicio sansa in icarus la drakani idem..trb sa te fatai de colo colo ca disperatu tarcan 2-3 la fel..deci un tarc numai pentru bk/elf/dl e necesar :DTe contrazic aici citeste ce am scris eu in postul anterior. Eu vreau sa trag cu arcul si sa-mi cresc caracterul singur cum stiu si nu sa fiu dependent de party. Sunt elf pe agility iti place sa stai cu mine in party sau preferi unul pe energy cu buff ? Eu de ce spun de acest tark ? BK poata da pe spoturi punctiforme si ii convine mai mult decat in tarku de bk. Si spune-mi alta metoda de a creste un elf fara party ? :) Bk poate creste singur daca are spot/SM/MG/DK pot , elful de ce sa nu poata ? :)
al3xandru Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 te invit prietenu meu sa`ti faci bk sa nai rr si sa ti spoturile de mai sus mentionate si chiar si cele din atl2,3 tarcan..sa vezi cum ti..bk,dl,elf nu cresc klumea daca au spot sunt obligati sa faca pt deoarece nu`l tin klumea..dupa 1rr se mai schimba lucrurile dar la unele harti..oricum aceste caractere sunt dezavantajate rau..raman la ideea mea tarc dl.bk.elf.. :)
wolfuletz Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 te invit prietenu meu sa`ti faci bk sa nai rr si sa ti spoturile de mai sus mentionate si chiar si cele din atl2,3 tarcan..sa vezi cum ti..bk,dl,elf nu cresc klumea daca au spot sunt obligati sa faca pt deoarece nu`l tin klumea..dupa 1rr se mai schimba lucrurile dar la unele harti..oricum aceste caractere sunt dezavantajate rau..raman la ideea mea tarc dl.bk.elf.. :)Prietene eu am jucat mu pe multe servere si crede-ma ca stiu cum e sa joci cu fiecare caracter, pot sa spun ca am o oarecare experienta. La non-rr cu fiecare character e greu sa cresti, acum pe acest server sunt destui elfi.Cu elful nonrr crezi ca faci mai multe decat restul caracterelor? Iar propunerea mea e pentru viitor si nu acum ca sunt sigur ca nici un elf nu poate creste de unul singur in arena cu exceptia probabil Rosy. Tu rezisti acum arena sa tii spot de unul singur si sa fii multumit de xp? NU !! Vreau sa gandesti subiectiv.Sa zicem ca ai un elf cu 10 rr-uri si vrei sa stai arena singur sa cresti la fel ca si celalalte caractere, gasesti un spot si tragi pe el, iar cand ti se termina sagetile parasesti spotul sa-ti cumperi sageti, in concluzie il pierzi. Sunt sigur ca n-ai crescut niciodata un elf de la 0 si iti spun eu ca e cel mai greu caracter de crescut si cel mai "ne-comfortabil".O mai repet este o propunere pe viitor si nu imediata, ca daca ar fi sa se faca acum sunt sigur ca ar fi gol acel tark.L.E. Un tark de elfs nu cred ca ar deranja cu nimic, e doar unul singur si nu alte 20. Iar elfi pe agility cati vor fi ? Ii poti numara pe degetele de la o mana ? :| Normal ca la toti le convine sa fie crescuti in party si sa nu miste un deget , doar lasand clickerul pe buff sa vina acasa peste 12 ore sa zica :"moama dau rr maine",dar eu nu sunt asa eu vreau sa muncesc pentru a-mi creste characterul si vreau sa mi se dea si voie sa fac acest lucru ^^
-SomE- Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 #O posibilitate ar fi sa se puna la fiecare tark cate un npc cu sageti [un pg] si atunci nar trebui sa paraseasca tarkul ca sa se duca dupa sageti.
wolfuletz Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 #O posibilitate ar fi sa se puna la fiecare tark cate un npc cu sageti [un pg] si atunci nar trebui sa paraseasca tarkul ca sa se duca dupa sageti.Good point ^^ La asta nu ma gandisem.
Redemption Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Daca cizelati un pic aceste idei, s-ar putea pune in aplicare una dintre ele.
wolfuletz Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Daca cizelati un pic aceste idei, s-ar putea pune in aplicare una dintre ele.Inca dezbatem aceasta problema deocamdata sunt 2 idei care ar trebui luate in calcul:1. Tark Elfs (fostul tark bk) - cu acelasi regulament ca pe old servers, fara es, fara alte caractere, doar elfi.2. Introducerea Potion Girl la tarkuri pentru refilul de sageti.Pe parcurs probabil vor mai veni idei sau noi sugestii care ar trebui luate in calcul.Pentru cei care vor fii contra (sunt sigur ca vor fi), va rog sa si argumentati de ce si cum am mai cerut-o in posturile de mai sus, vreau sa fiti subiectivi.
stely_yoo Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 eu 1 sunt relativ de acord cu ideea.Ma deranjeaza faptul ca smii stau la punctiform si alte charuri ( sa nu-mi zica un bk ca nu poata sa tina spot arena cu twist) Acele punctiforme ar trb sa fie doar pt DL si partyurilor care au DL in componenta.Elfii, nu stiu cum trb sa fie un spot pt ei :)Normal ar trebui ca spoturile punctiforme sa fie destinate doar unei anumite rase. Si acea rasa sa fie BK ! De ce ? Pentru ca dupa cum bine stim cum totii , bk-ul are cel mai mic range. Asa ca nu stiu de ce plangeti cei cu ELF si DL , pentru ca aveti o raza mult mai mare decat bk ! Acele punctiforme ar trb sa fie doar pt DL si partyurilor care au DL in componenta.Pai eu sunt sm si ca sa stau de-al naibii pe spot punctiform , imi iau un dl cu mine si-l cresc. E bine? Nu .. nu cred :nanana:
TyreXel Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Normal ar trebui ca spoturile punctiforme sa fie destinate doar unei anumite rase. Si acea rasa sa fie BK ! De ce ? Pentru ca dupa cum bine stim cum totii , bk-ul are cel mai mic range. Asa ca nu stiu de ce plangeti cei cu ELF si DL , pentru ca aveti o raza mult mai mare decat bk ! Pai eu sunt sm si ca sa stau de-al naibii pe spot punctiform , imi iau un dl cu mine si-l cresc. E bine? Nu .. nu cred :nanana: Sincer iti zic, ai jucat vreodata cu dl sa vezi cum e ? Daca e asa de usor cum de numai 3 dl pe srv au rr din 160 de persoane cu reset ? DL are range mare insa ia mob cu mob, pe cand la bk ts sau stab acopera 80% din spot
wolfuletz Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Eu nu ma plang de range sau cat de greu cresti cu charul X sau Y, propunerea mea e strict pentru ARENA, sa fie un loc destinat elfilor sau o solutie prin care pot sa creasca singuri fara a fi dependenti de party, exact cum o fac restul caracterelor.Regulamentul si formatul ARENA actual nu da nici o sansa elfului :dooh:
{Strik3} Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 De acord cu punerea unui vanzator de sageti la fiecare tarc dar cu conditia sa vanda numai sageti.. nu si potions sau altceva pt ca astfel nu o sa mai plece nimeni de la tarcuri si raman mereu ocupate.
VirusiK Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 cine te-a pus sa-ti faci elf? :Dce intrebare .... dar la un party ai nevoie de un elf nu ? ( Pe ene ) sa te bufeze@pro
al3xandru Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 am jucat pe alte serv si credema cand erau mari elfi au un range si o raza larga :) bk tot cu ts ala amarat ramane :)) stab ce are mai mult dar tot nu acopera klumea app eu as propune 2 tarcuri :) si sa fie spoturi punctiforme in el..asa incap si mai multe
wolfuletz Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 am jucat pe alte serv si credema cand erau mari elfi au un range si o raza larga :) bk tot cu ts ala amarat ramane :)) stab ce are mai mult dar tot nu acopera klumea app eu as propune 2 tarcuri :) si sa fie spoturi punctiforme in el..asa incap si mai multeEu vorbesc de una si tu ma iei cu alta, EU SPUN CA-TI PIERZI SPOTUL cand faci refill la sageti pe cand BK-ul da pe spot linistit de dimineata pana seara. Eu nu vorbesc aici de RANGE/DMG/SKILLURI etc. ci sa incercam sa gasim solutii ca si elful sa aibe unde sa creasca fara sa-si piarda spotul !! Eu am impresia ca tu nu ai inteles ce discutam aici ?
al3xandru Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 poi daca va fi tarc bk/dl/elf nu`si va pierde nimic :) nu cred ca se vor baga npc la fiecare tarc..versiunea asta aduce un avantaj iei sageti juma de inventar sa zic..ca sa ai loc sa aduni de pe jos jwl etc..si pui si in store ful de sageti..asta vor ajunge un timp considerabil..acu si sm/mg trb sa se duca dupa mana oras..exista guild chemi sa tina sau sa`ti aduca sageti..si elful la inceput e bine sa`l faci ene si dupa sa treci pe agi..daca nu poti sa ti sau nu gasesti vei gasi pt si vei da buf :P
Guest Blader_Slayer Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ar trebui setat un arc sa nu mai foloseasca sageti , mergi la cs cu inv plin de arrows potiunile unde le mai pui ? <_< , ar trebui sa puneti cate un npc cu sageti la fiecare colt :blink:poi daca va fi tarc bk/dl/elf nu`si va pierde nimic :) nu cred ca se vor baga npc la fiecare tarc..versiunea asta aduce un avantaj iei sageti juma de inventar sa zic..ca sa ai loc sa aduni de pe jos jwl etc..si pui si in store ful de sageti..asta vor ajunge un timp considerabil..acu si sm/mg trb sa se duca dupa mana oras..exista guild chemi sa tina sau sa`ti aduca sageti..si elful la inceput e bine sa`l faci ene si dupa sa treci pe agi..daca nu poti sa ti sau nu gasesti vei gasi pt si vei da buf :Psagetile alea tin ... 15min?(timp considerabil) , cine vine sa`ti tina tie spotu din 15-15 min ? tia zis omu ca`i place sa munceasca nu sa frece menta :) , plus ca el batea la alta "usa" , nu era vorba de crescut si de party era vorba ca pierde spotul cand fuge dupa sageti.