trak3 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ))) oo da...nu cred asa ceva...apropo craniu ala seamana cu asta? :crazy: ne'am dat draq..dak ne violeaza astia femeile:)))
Guest Rahel Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Extraterestrii exista cam peste tot. Eu chiar cred in existenta lor. Dar nu neaparat pe Marte....Ganditi-va ca universul este infinit, si nu avem cum sa fim singuri.
Guest Pok1 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Extraterestrii exista cam peste tot. Eu chiar cred in existenta lor. Dar nu neaparat pe Marte.... Ganditi-va ca universul este infinit, si nu avem cum sa fim singuri. =)) tu te vezi ce scri ? Asa ceva nu exista , in schimb exista oameni paranoici si MASS MEDIA . Deci ozn-uri power
Porky Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 =)) tu te vezi ce scri ? Asa ceva nu exista , in schimb exista oameni paranoici si MASS MEDIA . Deci ozn-uri power Deci avem un univers , despre care deocamdata spunem ca este nelimitat, si vrei sa spui ca noi suntem singurele forme de viata din acest univers ?? :mellow:
Heini Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 tu te vezi ce scri ? Asa ceva nu exista , in schimb exista oameni paranoici si MASS MEDIA . Deci ozn-uri power tu crezi ca esti Unique ? in tot Universul ? ON: interesant acel craniu :)
bunny Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 =)) tu te vezi ce scri ? Asa ceva nu exista , in schimb exista oameni paranoici si MASS MEDIA . Deci ozn-uri power Te simti singura forma de viata din univers? Cred ca te inseli amarnic, uita-te macar la topicul asta, sa vezi cat de mic esti, ca om, daramite ca planeta. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=247850 Cat despre "crainu", e foarte perfect modelat, seamana a piatra, asta datorita planetei in sine. Ma rog, you are not alone...
TzuYoshi Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 =)) tu te vezi ce scri ? Asa ceva nu exista , in schimb exista oameni paranoici si MASS MEDIA . Deci ozn-uri power Amice, extraterestru nu inseamna neaparat o creatura din MEN IN BLACK. Extraterestru este un organism sau o materie care se afla in afara globului terestru. Probabil cineva acolo departe isi pune aceeasi intrebare pe care o punem si noi: "suntem singuri in univers?" Cat despre stire, uhmmm... piatra frate !
evineri Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 seamana a craniu , cu detalile fetei , dar totusi este piatra , am pus si poza cercetata de mine sa va lamuriti, Rosu = detalile fetie Albastru = PIATRA