Mihai™ Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 mi se pare interesant, chiar zici că e un craniu, dar mai mult ca sigur e o piatră. :P
ShorTyx Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 poti gasi foarte multe chestii daca te uiti foarte atent la piatra..nu cred sa fie vreun craniu, pare prea mare:|
Hackeru' Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Vrea sa geseasca si oameni care traiesc pe marte lol
Tweety Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 E o bucata de meteorit. Daca ar avea imagini mai clare s-ar putea stii cu adevarat ce este. Chiar daca nu este extraterestru,tot cred ca nu suntem singur in Univers.
crysTyan0 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 E o simpla piatra , daca te uiti la ea si te gandesti la ceva , imediat vezi la ce teai gandit sau ceva asemanator.Nu cred ca ar fi un craniu de extraterestru.Si daca totusi e Dumnezeu sal odihneasca daca au si ei Dumnezeu
army_man Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Am si eu pietre dalea prin curte la bunicamea...e doar un bolovan
andrei2009_ro Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 nu e prea clar si nu cred ca ar fi un craniu..poate o roca
Sleya Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 deci...ala arata ca un bolovan dar tin sa ii contrazic pe cei care spun ca nu exista extraterestri de unde stiti? ati cautat voi in tot universul sa fiti siguri? :-? think a bit...galaxia noastra este microscopica in comparatie cu marimea universului...la cate galaxii exista...de ce planeta noastra ar fi singura populata? cand universul este atat de imens...it would be stupid to be like that
Denyi Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 calaretu fara cap dupa marte:))Nu nu,capul calaretului fara cap e pe Marte :Don:Si restul? Unde e?
alinn Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ar fi interesant sa fie un craniudar cel mai probabil e doar un bolovan
MurDoc Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 daca nimeni nu a vazut un extraterestru, nu stie nimeni cum arata, atunci cum ar putea semana chestia aia cu un cap de extraterestru ? :dontknow:
f.mare Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Se pot intelege 214 lucruri din imaginea aia. Povestea cu extraterestrii a inventat-o massmedia ca sa mai mareasca putin agitatia. plm de extraterestrii.. sa vina pe Pamant sa vezi ce bataie le dau Daca te uiti mai atent se vede dupa forma , aspect si masa ca nu e craniu. Acolo ar trebui sa fie numai os.. e imposibil. Suntem singuri in Universul asta mare.
OmU NeGrU Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Eu cred ca au nevoie de ochelari sau poate au uitat sa si le puna cand sau uitat la poza :)
-=Coco=- Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Cu dumnezeu inainte , cine stie maine poimaine aflam ca la gasit pe Ceausescu in China , la templu :blink:
raw^ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Iar daca ma concetrez mai tare o vad si pe profa de latina in aia... :(foarte tare :-j eu cred ca e doar o simpla piatra in forma de ... ceva dar nu neaparat cap de extraterestru care nici macar nu stim cum ar trebui sa arate... daca nu are cap ?
musthyzz Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 nu cred in extraterestrii asa ca nu cred nici o iota din stire :> , falsuri donmle' falsuriUna e sa zici, ca obiectul din imagine nu este un craniu ci defapt o roca sau altceva, si una este sa sustii ca intr-un univers atat de vast, omul este singur ,respectiv, Tera este singura planeta capabila sa sustina viata. Atentie .... viata nu inseamna musai organisme "inteligente" , organizate social samd. , viata poate sa insemne si micro-organisme , bacterii , protozoare , fungi . Sincer ar fi foarte trist sa fim "singuri".
raw^ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Una e sa zici, ca obiectul din imagine nu este un craniu ci defapt o roca sau altceva, si una este sa sustii ca intr-un univers atat de vast, omul este singur ,respectiv, Tera este singura planeta capabila sa sustina viata. Atentie .... viata nu inseamna musai organisme "inteligente" , organizate social samd. , viata poate sa insemne si micro-organisme , bacterii , protozoare , fungi . Sincer ar fi foarte trist sa fim "singuri".http://www.youtube.com/watch?v=9KEoTwkNIzU :) ai dreptate nu putem fi singuri in asa mare spatiu :)
freelancerR9 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Pare un craniu de vaca,vazusem asa ceva in parc..poate fi orice.Dar daca intradevar este un craniu de verzuliu trebuie investigat cum a murit ? crima ? ciudat,trebuie o ancheta amanuntitaCraniu de vaca pe marte???Extraterestrii nau ce face decat sa ne ia vacile Dar ceau patit au lipsa de calciu???
Guest killerua Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Craniu de vaca pe marte??? Extraterestrii nau ce face decat sa ne ia vacile Dar ceau patit au lipsa de calciu???