Snuffulino Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 "Vânătorii" de OZN-uri susţin că au descoperit un craniu de extraterestru pe Marte, după ce NASA a publicat câteva imagini surprinse de un satelit pe această planetă. La prima vedere, imaginile nu par să prezinte decât un deşert acoperit de roci. Forma ciudată a uneia dintre pietre a trezit, însă, suspiciuni în rândul celor pasionaţi de fenomenul OZN. Aceasta pare să aibă două orificii asemănătoare orbitelor unui craniu, precum şi ceea ce pare a fi un os nazal, anunţă The Telegraph. Fotografia a fost făcută de un aparat al NASA, cunoscut sub numele de Spirit. Nu este pentru prima dată când o astfel de imagine stârneşte curiozitatea oamenilor. În 1976, o fotografie similară dezvăluia existenţa unei forme asemănătoare cu o faţă umană. În 1998, însă, după ce zona a fost fotografiată din nou, s-a dovedit că imaginea a fost doar rezultatul unui joc de lumini. De asemenea, în 2006 s-a descoperit un alt craniu pe Marte. Ulterior, însă, oamenii de ştiinţă au dovedit că şi acesta era fals.
celmaislabaN Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 si`au imaginat :\ eu daca ma uit la piatra aia pot vedea orice.. numa sa ma gandesc la lucru ala..
Parazitu' Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 au ajuns si pe Marte ? o.O :) eu nu cred asemenea fabulatii..paziti'vaaaaa vin OZN'urile :rofl1:
Snuffulino Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 e o piatra, meteorit, fac astia comfuzii Nu prea ai de unde sa stii
Guest Xspeed Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Nu prea ai de unde sa stii cu o gandire ca asta poti sa spui ca marte e un craniu in sine pe marte nici pietrele nu rezista si rezista un craniu care culmea, e asezat si frumos la lumina daca o sa se gaseasca ceva pe marte atunci o sa fie fosile de bacterii undeva la adancime si sursa care e? click sau libertatea?
C@mPionuL Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 mda .. vrajeala :-j ala numai cu un craniu nu seamana :>
Cyantifc Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Cam ciudat ca aia sa fie doar o bucata de roca , dupa forma pare a craniu
acelasi_bandit Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 da da cum sa nu ...seamana putin dar asta nu inseamna ca e capul unui extraterestru
Razvan Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 mda.. or sa vina poate si unii pe terra cand oamenii n-or sa mai existe aici si vazand sfinxul or sa zica "asta e craniul unui om" .. aberant
Shtef14 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 mda.. or sa vina poate si unii pe terra cand oamenii n-or sa mai existe aici si vazand sfinxul or sa zica "asta e craniul unui om" .. aberant Deacord cu tine
Guest stefteo21 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Daca va uitati la ceea ce ar trebuii sa fie gura lui, ziceti ca sunt geamurile din fata a unui bot de avion sau nava spatiala a celor de la NASA, iar gaurile alea doua mai mari din spate care sunt ochii ar trebuii sa fie 2 cai de evacuare a... ce vreti voi... sau chiar alte 2 geamuri... Iar daca ma concetrez mai tare o vad si pe profa de latina in aia... :(
swift Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 da intradevar e un craniu. ne-am scos acuma din mizerie .. wuhuu n-o sa mai fie saracie
Damian Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 pare un craniu dar nu de finta umana.au trecut miliarde de ani si tot nu s-a aflat daca exista sau nu.... si nu exista
spauny Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 cine stie ce e aqolo.... cam putin probabil sa fie un craniu.
_Deza Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Pare mai degraba o piatra ce seamana cu un craniu decat invers. -_-
The Wizard Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 sper sa nu imi pozeze astia colectia de filme p0rn de pe marte :unsure: prima data cand am vazut poza nu am vazut niciun craniu. a doua oara la fel. poate daca ma imbat vad vreun craniu.oircum orice e posibil.
Guest The_KniveS Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 sa se duca ei pe Marte si sa vada cu ochii lor, si dupaia sa zica , ca au vazut un craniu , eu cred ca e 99,99% piatra, doar ca , cu timpul a prins o anumita forma
Nok!a Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 seamana, dar nu rasare. nu are cum sa fie asa expus un craniu de extraterestru... poate daca era mai intr-un colt..mai lipit de un corp...
pogo_mg Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 seamana, dar nu rasare. nu are cum sa fie asa expus un craniu de extraterestru... poate daca era mai intr-un colt..mai lipit de un corp... ....corpul de martian este putin mai incolo siiiiii, isi cauta capul desi ar putea fi foarte bine o bila de popice pierduta de un martian grabit :crazy:
Fury Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 nu cred in extraterestrii asa ca nu cred nici o iota din stire :> , falsuri donmle' falsuri