Jump to content
Snuffulino

Craniul unui extraterestru a fost gasit pe planeta Marte

Recommended Posts

Posted

"Vânătorii" de OZN-uri susţin că au descoperit un craniu de extraterestru pe Marte, după ce NASA a publicat câteva imagini surprinse de un satelit pe această planetă.

La prima vedere, imaginile nu par să prezinte decât un deşert acoperit de roci. Forma ciudată a uneia dintre pietre a trezit, însă, suspiciuni în rândul celor pasionaţi de fenomenul OZN.

Aceasta pare să aibă două orificii asemănătoare orbitelor unui craniu, precum şi ceea ce pare a fi un os nazal, anunţă The Telegraph.

Fotografia a fost făcută de un aparat al NASA, cunoscut sub numele de Spirit.

Nu este pentru prima dată când o astfel de imagine stârneşte curiozitatea oamenilor. În 1976, o fotografie similară dezvăluia existenţa unei forme asemănătoare cu o faţă umană. În 1998, însă, după ce zona a fost fotografiată din nou, s-a dovedit că imaginea a fost doar rezultatul unui joc de lumini.

De asemenea, în 2006 s-a descoperit un alt craniu pe Marte. Ulterior, însă, oamenii de ştiinţă au dovedit că şi acesta era fals.

Imagine IPB

Guest Xspeed
Posted

Nu prea ai de unde sa stii :-??

cu o gandire ca asta

poti sa spui ca marte e un craniu in sine

pe marte nici pietrele nu rezista

si rezista un craniu care culmea, e asezat si frumos la lumina

daca o sa se gaseasca ceva pe marte

atunci o sa fie fosile de bacterii undeva la adancime

si sursa care e?

click sau libertatea?

Posted

mda.. or sa vina poate si unii pe terra cand oamenii n-or sa mai existe aici si vazand sfinxul or sa zica "asta e craniul unui om" .. aberant

Posted

mda.. or sa vina poate si unii pe terra cand oamenii n-or sa mai existe aici si vazand sfinxul or sa zica "asta e craniul unui om" .. aberant

Deacord cu tine :))

Guest stefteo21
Posted

Daca va uitati la ceea ce ar trebuii sa fie gura lui, ziceti ca sunt geamurile din fata a unui bot de avion sau nava spatiala a celor de la NASA, iar gaurile alea doua mai mari din spate care sunt ochii ar trebuii sa fie 2 cai de evacuare a...:-?? ce vreti voi... sau chiar alte 2 geamuri...

Iar daca ma concetrez mai tare o vad si pe profa de latina in aia... :(

Posted

sper sa nu imi pozeze astia colectia de filme p0rn de pe marte :unsure:

prima data cand am vazut poza nu am vazut niciun craniu. a doua oara la fel. poate daca ma imbat vad vreun craniu.

oircum orice e posibil.

Guest The_KniveS
Posted

sa se duca ei pe Marte si sa vada cu ochii lor, si dupaia sa zica , ca au vazut un craniu , eu cred ca e 99,99% piatra, doar ca , cu timpul a prins o anumita forma

Posted

seamana, dar nu rasare. nu are cum sa fie asa expus un craniu de extraterestru... poate daca era mai intr-un colt..mai lipit de un corp... :))

Posted

seamana, dar nu rasare. nu are cum sa fie asa expus un craniu de extraterestru... poate daca era mai intr-un colt..mai lipit de un corp... :))

....corpul de martian este putin mai incolo siiiiii, isi cauta capul

desi ar putea fi foarte bine o bila de popice pierduta de un martian grabit :crazy:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...