C@mPionuL Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Astia ne drogheaza fara sa stim ! :wub: Au pus cocaina ca sa creeze dependenta :> sa cumparam cat mai mult !
Strike^^ Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Eu unul nu consumam porcaria aia In curand o sa dispara Cola..Pepsi.. :-j
KooKie Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 COFEINA = COCAINA nu e acelasi lucru e clar..in sa nu e mare diferenta... tot la groapa te trimite mai repede :-j ce lucruri mai ai in acel cap...e diferenta grava intre cocaina si cofeina de la cocaina in maxim 5 ani esti pa...de la cofeina poti trai si pana pe la 80 de ani daca te tine inima
marius_truckerfan Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 @Strike^^ : Pepsi exista de pe vremea lu ~1980 . Tu crezi ca o sa se retraga asa usor ? ;) On : Oricum nu sunt sanatoase chestiile astea :-j . Cica energizant .. la mine n-au efect . Deloc :) . Toate contin porcarii, mai bine apa minerala (si asta contine CO2 , dar nu asa mult) .
Parazitu' Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ce lucruri mai ai in acel cap...e diferenta grava intre cocaina si cofeina de la cocaina in maxim 5 ani esti pa...de la cofeina poti trai si pana pe la 80 de ani daca te tine inima o.O nu'mi spune ca esti cardiolog de'o viata si le stii pe toate :) :rofl1: dute ma cu apa si nu mai fa spume.. Eu faceam referire la faptul ca toate porcariile astea sunt pline de tampenii care ne afecteaza organismul..pentru cine vrea sa inteleaga o sa inteleaga..pentru cine nu drum bun si cale batuta.. cine'l prinde..sa il .. ia in brate :) got it ?
Sam Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Nu se mai vinde la nemti dar nu cred ca o sa inceapa si la romani prea curand..
Lord.Pici Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 este bine ca sa aflat acest lucru pana sa devina cat mai multi dependenti....
Stargate Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 la cate porcarii bagam zilnic in noi (coloranti, afanatori,corectori de aciditate,acid citric, aspartam, E-urile acceptate cu indulgenta de UE, ecc), ce mai conteaza niste urme de cocaina? :-?
lixandra Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Din cate stiu, drogurile se folosesc si in industria farmaceutica :-?. Nu cred ca o doza controlata poate dauna. De asemenea nu prea cred ca exista dependenti de energizante...
Ayana Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Eu nu am baut in viata mea Red Bull... nici nu stiu ce gust are.... prefer cola 0 sau light... chiar daca e nesanatoasa oarecum atat pot sa consum, in rest fiind foarte health-conscious. Nu cred stirea cu Red Bull si cocaina.
celmaislabaN Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Nu stiu ce sa zic in legatura cu stirea, dar unele energizante, cum ar fi Red Bull`u, Burn, Effect ( e ceva si de capul lui ) consumate in exces dauneaza sau cel putin te afecteaza pe moment. Am baut o data vreo 5, numa tremuram de la ele :\ Pe langa astea, mai sunt alea cu pret redus, 2- 2,5 lei.. care numa gustu`i de ele