Jump to content
marius_truckerfan

Batranica de 73 de ani in calduri :))

Recommended Posts

O batrana de 73 de ani a facut o pasiune pentru catelul fiicei sale, care e plecata in Grecia. Cei doi amorezi au fost filmati cu camera ascunsa in timp ce isi faceau de cap, iar imaginile au aparut pe internet.

In satul in care s-a petrecut grozavia, a izbucnit un scandal monstru. Batrana avea o reputatie foarte buna. Torica Ileana, batranica nabadaioasa, si Dutu, catelul fiicei sale, au facut o pasiune unul pentru altul... asa ca au trecut la fapte. S-au "imperecheat" in batatura, chiar in amiaza mare, sub nasul sotului incornorat.

Si, cum peretii sau, in acest caz, ulucile gardului au urechi si... mai ales ochi, cateva vecine au mirosit ce se-ntampla-ntre "amantii" infierbantati, iar vorba s-a raspandit ca vantul si ca gandul. Vecinii au chemat presa, ca sa imortalizeze o partida de amor nebun intre batrana si catel.

Acestea fiind zise si facute, satul a luat foc! Toata lumea a fost socata!! Oamenii o stiau femeie serioasa, sotie, mama si bunica! Cu toate ca nimeni nu s-ar fi asteptat, sotul inselat isi apara sotia cu inversunare. In ciuda dovezilor evidente, tanti Torica se jura ca nimic nu este adevarat.

Maria Beck, de la Protectia animalelor, spune ca nu s-a pus niciodata problema ca in tara noastra sa existe eprsoane acuzate de zoofilie, intrucat nu au exista probe evidente, ca pana acum. Avocata Beatrice Comaniceanu spune ca cei care savarsesc astfel de fapte sunt pasibili de inchisoare si li se ia si animalul respectiv, dar asta se intampla de curand.

Au exista foarte multe cazuri de animale violate, iar cei care au savarsit asemenea fapte ingrozitoare nu au platit in nici un fel, intrucat nu existau legi care sa le protejeze.

Video

Sursa : Acasa TV

@Ce ziceti de asta ? :rofl2: . Nu e o mare stire :-j , dar am ras de am picat de pe scaun cand am vazut :)) .

Link to comment
Guest Kamikaze

Cel putin aia nu au fost filmati si nu au ajuns la Acasa TV :D

da, intr-adevar, faptul ca n-au fost prinsi face totul ok.

zau ca nu mai merita nici sa mai treci pe la stiri pe lm.

Link to comment

da, intr-adevar, faptul ca n-au fost prinsi face totul ok.

zau ca nu mai merita nici sa mai treci pe la stiri pe lm.

Mihaela Radulescu se retrage din televiziune!

Oana: «Am ieşit în sânii goi din biroul unui şef!»

Importau caini din Romania pentru filme pornografice cu animale

Poze nud cu Rihanna(genuine) [PornMania.... in fine]

Monica, impacata cu ideea divortului de Columbeanu

Alina Plugaru s-a dezbracat pentru batrani

Si-a obligat fiul sa se culce cu ea! [imi asum vina pentru stire]

Am cautat doar cateva titluri (in ultimele 4 pagini) pentru care sunt total de acord cu evitarea sectiunii de stiri.. Poate altii au vazut alte stiri neplacute, poate altora le plac toate...

Link to comment

Dar mi se rupe mie ce ti se face tie greata .... .

.

Daca esti atat de cretin incat sa postezi mizeria asta pe un forum si sa ti se mai si para amuzanta,ce dracu' sa mai zic..

Daca tot incerci sa pari interesant,fa'o corect

Baga doua degete pe gat cand ti-e rau
Link to comment

Daca esti atat de cretin incat sa postezi mizeria asta pe un forum si sa ti se mai si para amuzanta,ce dracu' sa mai zic..

Daca tot incerci sa pari interesant,fa'o corect

Mda , ce sa-ti povestesc . Esti din sud , voi asa vorbiti , "Baga 2 degete pe gat cand ti-e rau" . Dar eu sunt din ardeal , la noi se vorbeste altcumva . Total diferit fata de voi . Si oricum , lalaind vorba mea , eu zic ca e corect ce-am zis , degetele le bagi in gat , tu se pare ca le bagi pana-n stomac :)) .

Link to comment

Mda , ce sa-ti povestesc . Esti din sud , voi asa vorbiti , "Baga 2 degete pe gat cand ti-e rau" . Dar eu sunt din ardeal , la noi se vorbeste altcumva . Total diferit fata de voi . Si oricum , lalaind vorba mea , eu zic ca e corect ce-am zis eu , degetele le bagi in gat , tu se pare ca le bagi pana-n stomac :)) .

Rattatouille,asa e melodia. :rofl1:

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...