banditzel Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Elena Gheorghe, reprezentanta României la Eurovision, s-a clasat pe locul al 19-lea în concursul a cărui finală a avut loc, sâmbătă seară, la Moscova, în timp ce reprezentantul Norvegiei, Alexander Rybak, a câştigat competiţia.Astfel, ediţia de anul viitor a concursului Eurovision se va desfăşura în Norvegia, după ce Alexander Rybak a câştigat competiţia din acest an, cu piesa "Fairytale". El a obţinut un total 387 de puncte.La voturile telespectatorilor, pe baza cărora s-a stabilit clasamentul final, România a obţinut punctajul maxim - 12 puncte - doar din partea Moldovei. La rândul ei, România a acordat cele 12 puncte reprezentantei basarabene Nelly Ciobanu. Totodată, Elena Gheorghe, cu piesa "The Balkan Girls", a obţinut puncte din partea Spaniei (7), Macedoniei (5), Turciei (5), Serbiei (2), Ciprului (2), Portugaliei (2), Azerbaidjanului (3) şi Irlandei (2).www.gandul.info (sursa)http://www.gandul.info/distractia/finala-e...ml?8006;4391186
Guest stefteo21 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Cam slab intr-adevar, insa baietii din Norvegia au meritat-o din plin. Elena Gheorghe are voce, e frumoasa are prezenta scenica, fetele care au fost cu ea pe scena erau de asemenea frumoase, au dansat foarte frumos, insa melodia a fost slaba, nu e chiar foarte urata, e slaba. Cred ca daca ai nostri participau cu melodia asta : , melodie care am inteles ca era a doua dupa "balkan girls" am fi castigat un loc mai bun.
ShorTyx Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 prea putin pentru melodia din Romania, orcum melodia norvegienilor e frumoasa, bravo lor
banditzel Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Cam slab intr-adevar, insa baietii din Norvegia au meritat-o din plin. Elena Gheorghe are voce, e frumoasa are prezenta scenica, fetele care au fost cu ea pe scena erau de asemenea frumoase, au dansat foarte frumos, insa melodia a fost slaba, nu e chiar foarte urata, e slaba. Cred ca daca ai nostri participau cu melodia asta : , melodie care am inteles ca era a doua dupa "balkan girls" am fi castigat un loc mai bun. Intradevar si mie mi-a placut mai mult zero... @unii ziceau si de blaxy girls..dar nu ..prea emoida melodia aia
Guest spanky Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Cam slab intr-adevar, insa baietii din Norvegia au meritat-o din plin. Elena Gheorghe are voce, e frumoasa are prezenta scenica, fetele care au fost cu ea pe scena erau de asemenea frumoase, au dansat foarte frumos, insa melodia a fost slaba, nu e chiar foarte urata, e slaba. Cred ca daca ai nostri participau cu melodia asta : , melodie care am inteles ca era a doua dupa "balkan girls" am fi castigat un loc mai bun. da si mie imi place asta ......dar merita un loc mai bun 8-)
Random Hero Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Inca de cand am auzit melodia am stiut ca nu avem nicio sansa. Poate la anul :tiphat:
Guest KRoN_oS Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Norvegienii au meritat premiu, parerea mea. Melodia lor a fost ritmata, cu versuri usor de retinut. A contat si faptul ca tarile vecine isi acordau punctaj maxim...
marius_truckerfan Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Dar melodia The Balkan Girls a fost facuta special pentru EuroVision ? :D
LuckyShot Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 mi se pare mie sau melodia norvegianului e un haos total? daca n-ar fi avut viorile alea n-ar fi iesit cu absolut nimic in evidenta.
Tweety Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 mi se pare mie sau melodia norvegianului e un haos total? daca n-ar fi avut viorile alea n-ar fi iesit cu absolut nimic in evidenta.Nici mie nu mi-a placut. Parca ar fi cantat un cantec de adormit copii. Oricum,mi-a placut Ucraina si Moldova.
Guest stefteo21 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 mi se pare mie sau melodia norvegianului e un haos total? daca n-ar fi avut viorile alea n-ar fi iesit cu absolut nimic in evidenta.Melodia norvegianului e foarte frumoasa si are si voce buna, iar viorile ii dau un plus de muzicalitate... si toate detaliile si blondele alea doua... e pur si simplu superba melodia :D Iar Moldova nu mi-a placut deloc...Islanda a avut o melodie foarte frumoasa...
2dor Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Cam slab intr-adevar, insa baietii din Norvegia au meritat-o din plin. Elena Gheorghe are voce, e frumoasa are prezenta scenica, fetele care au fost cu ea pe scena erau de asemenea frumoase, au dansat foarte frumos, insa melodia a fost slaba, nu e chiar foarte urata, e slaba. Cred ca daca ai nostri participau cu melodia asta : , melodie care am inteles ca era a doua dupa "balkan girls" am fi castigat un loc mai bun. Eu as zice ca prezenta scenica a fost cea care ne-a tras in jos :) Te-ai uitat la echipa de pe locul 3 , Ausgjnuwngw-nu stiu cum , Arash si cu fata aceea , au avut si melodie si prezenta scenica foarte admirabile. Personal mie mi-au placut
RAPTURE- Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 In primul rand, noi mai avem de lucrat la atitudine - se vedea cat de crispata e ... In al 2-lea rand, melodia noastra nu a fost nici ritmata nici lenta, a fost lalaita. Prezenta scenica ... nu mai vorbesc. Nu stiu cand o sa avem si noi un interpret calumea cu o melodie pe masura ... Oricum, nu mai urmaresc eurovisionul - sistemul de vot ma scoate din minti. ps; mi-a placut cum s-a prezentat Moldova - atitudine frate !Ar trebui sa invatam de la ei cum sa ne prezentam la concursu` asta. Noi mereu cautam sa imitam, sa facem floricele ...De cand lumea, moldovenii au avut melodii care au avut la baza cultura lor si au reusit de fiecare data sa degaje o energie extraordinara. Tot respectul pt eihttp://www.youtube.com/watch?v=4GF22HWRF_w
[IlluSioN] Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 chiar nu avea sanse .. acum serios erau multe altele care nici macar nu se comparau
Shtef14 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Meritam un loc mai bun :)...si intradevar Norvegieni au cantat misto :P
Parazitu' Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Mdea...si aici sunt o gramada de interese..putea sa fie Romania..sau ar putea vreodata sa fie in elita? cam greu.. oricum felicitari pentru locul obtinut si pentru efortul depus..
Notorious DOC Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Mai e un topic la Muzica pe tema asta ..... OT: o prezenta stearsa a avut elena aseara
banditzel Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Mai e un topic la Muzica pe tema asta ..... OT: o prezenta stearsa a avut elena asearaConsider ca e o stire importanta..nu un topic la muzica...ps: Daca tarile sunt pe interes..de ce am castigat si locul 2 sau 3 inainte ? #-o
Stef Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ti se pare tie, nu fiti rautaciosi baiatu a meritat locul 1 dar au fost melodii care nu meritau sa intre in finale si au fost in primele 10, eurovision nu va fi niciodata un concurs corect si punctat dupa prestatie :-j
Guest Xspeed Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 islanda a avut o melodie superbasi norvegiaoricum nu asta conteazae doar politicaromania...well, "balkan Pitzi" nu a impresionatnu vad dc sa merite mai mult
mortallx Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Eu as zice ca prezenta scenica a fost cea care ne-a tras in jos :) Te-ai uitat la echipa de pe locul 3 , Ausgjnuwngw-nu stiu cum , Arash si cu fata aceea , au avut si melodie si prezenta scenica foarte admirabile. Personal mie mi-au placut Astia au iesit pe locul 3 ca i s-a vazut lu aia lenjeria intima ))) Daca aratau si romanii nostrii niste "**********************" sa nu zik luam locul 1 cu felicitari.