Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Guest Marvin
Posted

Bun! Bravo! Dar de ce nu ai reset pe nici un caracter? Ai ajuns la cateva lvle si cand ai vazut cat este de greu te'ai apucat de alt char? Unii au stat o saptamana pentru 5 lvle nenorocite, cum este cazul meu, pentru ca am fost norocoasa sa dau resetul pe low xp. Faceti ce vreti, insa ar trebui luata in considerare si opinia playerilor care chiar s'au dedicat, iar un rr db i'ar inlatura.

nu te mai obosi sa le explici si asa nu inteleg #-o de la lv 380 la 400 iti ia fix 8-10 ZILE de stat in pt NONSTOP ca sa numai vb daca ai BK sau ELF

ps:si daca se da rr db ce nu se pot dupa jwl?nu se pot folosi hack-uri?cum sa facut la inceputul db-lui se pot face si acuma :-j

Posted

dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba (cei care vor sa joace, or s-o faca)

1. daca se recupereaza baza de date doar partial, cu siguranta or sa apara discutii ca au fost favorizati useri.

2. restore-ul din 17 aprilie e aproape un rr, deci fara jumatati de masura.

Guest The-Notorius-aRx
Posted

prietene stai linistit ma agit pt k vad k cei ca tine vor rr db si comenteaza ca de ce am stat noi 24/24 ca cine nea pus si daca se da rr db o sa ii vad pe ei daca erai in locu la multi nu cred k mai vroiai rr db....si spre informatia ta chiar am cerut rr db ca sa jucam mai repede insa tocmai dastia ca tine m-au facut sa imi schimb parerea

si stai linistit k am viata sociala :)) pt mine mu e doar un joc si nu vreau rr db pt k vine vara lumea pleaca in vacanta la mare nu sta sa joace mu ca tine

ok si eu am avut cont cu 200 bk am luat 99 si dupa care am fakut sm pe acelasi cont am fakut 300 si am luat permanent .... si am crescut cu efla pe low xp 350 ..il poti considera un rr !

Posted

ne certam degeaba mai bine ii lasam sasi faca treaba lor si ce o fi o fi

eu unu pot sa spun am caracterele ivlonely sm 1 rr si 287 lvl si darkeyes elf 363 lvl

Guest Motanu`
Posted

:cool2: de RR DB ... cea mai buna idee..din 2 motive...

1 abia astept sa joc iara :))

2 Vreau sa`mi fac bk..dar asa dak vad SM`u ...nu ma apuc de bk :))...k mie lene...

si ce dak o luam de la zero k dak stam dupa recuperarea dateleor..pana se remediaza problemele...

ajungem cu noile caractere la acelasi lvl...aceleasi iteme....si poate.. k cei care se oftica atat de mult...

si au gura mare...ne parasesc...si ramanem cei care joaca de placere..nu pentru dupe...

si nu pentru a demonstra incapabilitatzile mintale cu care unii se mandresc atat de mult :\.....

Doh...cititzi forumul si vetzi vedea k unii sunt demni de top 5 megastar...sau chiar mai rau ...personaje in episodul 6 CAI..... :comp2:

Posted

rr db pentru ca oamenii vor sa joace nu sa astepte si cred ca multi ar prefera sa joace in loc sa astepte . + ca e o munca greea pot aparea greseli cu xpsi sunt banuiesc peste 100k de conturi deci multe charactere . Poate ca unii nu mai joaca altii sunt banati dar totusi si pe ei treb sai reparati aceasta fiind o munca in plus.

In timpu cat sta off serv faceam level din nou si jucam cu totii fericiti :P

Sper ca este un argument bun :P

Posted

rr db pentru ca oamenii vor sa joace nu sa astepte si cred ca multi ar prefera sa joace in loc sa astepte . + ca e o munca greea pot aparea greseli cu xpsi sunt banuiesc peste 100k de conturi deci multe charactere . Poate ca unii nu mai joaca altii sunt banati dar totusi si pe ei treb sai reparati aceasta fiind o munca in plus.

In timpu cat sta off serv faceam level din nou si jucam cu totii fericiti :P

Sper ca este un argument bun :P

sunt 7500 de caractere daca imi aduc bn aminte asa a spus diablo

Posted

Mda mai clar de'atat nu cred ca putea sa reiese din poll.

Totusi daca cititi primele 2,3 pagini din topic peste 99% vor rr , abia dupa.. mai rasare cate unu contra :)

Posted

nu vrem circ iar...rr db ,no speed,no bugs.Jucam ca oamenii d treaba :))

voted rr db.

edited: nu sunt 40 argumentate la recuperare..face lumea conturi si voteaza cumva? :| sper chiar sa se numere...

Posted

daca se da rr o sa fie si mai rau toti o sa foloseasca speed ca vr sa creasca mai repede ... iar o sa apara dupe la jwls si boks sasi faca seturi tot debandata va fi

Posted

Deja 7 pagini dintre care 3 sunt de spam. Deci chiar nu puteti sa va abtineti de la comentarii inutile? Vi sa cerut DOAR sa ziceti ce vreti, dati un reply spuneti ce vreti si atat, este deajuns, dar voi nu .. cu voi chiar trebuie sa faca omu militie #-o

Posted

100k de conturi

100k = 100.000 = jumate din populatia romaniei :\

Si eu ma enumar printre putinii cu rr de pe server... si da sunt ok cu acest rbd.

btw , pana cand va tine acest poll?! si cand se va lua decizia finala?

Posted

RRDB si Lehap scos din joc.

#de ce scos din joc ? Cum e acuma pus la 300 e ok :) desi mergea la un lvl mai micut pus unde prin tarkan2 unde is monstri

Guest Silphy
Posted

ar fi patat numele linkmania dak s-ar da rr db prematur...ar fi total incorect prentru cei care s-au chinuit sa se joace..mai bine mai asteptam !

ok astepti inca 3-4 luni pana ii vor da de cap plus ca nu se stie sigur daca functioneaza sau nu si ce rezolvam? Stam dejaba .. :comp1:

Guest FerFe
Posted

Deci de ce nu s`ar putea recupera datele ?

Si cum de acum se poate da asa usor un RR la DB ?

Pana acum am incercat sa ma abtin de la orice fel de comentariu in legatura cu aceasta problema ...dar... caracterul vostru mai ales al celor care se ocupa de joc forum si tot ce se leaga de aceasta comunitate sunt cum sa ma pronunt ca sa nu va lezez integritatea voastra.... PRAF si vb prietenei mele pulbere....

De ce nu sa facut kestia asta de prima data cand a aparut aceasta problema , desi era la mintea cocosului ca se va ajunge la aceasta actiune ? + ca ati mai lasat si cateva zeci de persoane fara acces pe forum pt cateva zile .. de ce?

Din cauza arogantei voastre ?

Lancelot aveam o alta impresie despre stafful condus de tine ... marele Lancelot.... frunze la caini ca si restul care au fost ... ca si cei care vor urma.... :-j

ok ms la fel :) si nu uita sa sa-i ceri prietenei tale si parerea ei despre tine :D

Posted

rr db.

db-ul asta e compromis deja cu dupe si speedhack. inca se mai pot face dupe (slym si xpose va pot arata cum- in cazul in care vreti sa remediati problema)

ar fi binevenit un fresh db. asa n-ar mai comenta toti distrusii ca am crescut asa de repede ca am facut dupe. ca deh.. dupele au stat on pentru mine ce dreq.. :) :blink:

ca sa nu mai existe probleme se poate face un subserver pe care sa fie vault-ul si lehap-ul si pe serveru ala sa nu se poata folosi optiunea /trade. asa ar disparea dupele dupa parerea mea

Posted

100k = 100.000 = jumate din populatia romaniei :\

Si eu ma enumar printre putinii cu rr de pe server... si da sunt ok cu acest rbd.

btw , pana cand va tine acest poll?! si cand se va lua decizia finala?

#de ce scos din joc ? Cum e acuma pus la 300 e ok :) desi mergea la un lvl mai micut pus unde prin tarkan2 unde is monstri

ok astepti inca 3-4 luni pana ii vor da de cap plus ca nu se stie sigur daca functioneaza sau nu si ce rezolvam? Stam dejaba .. :comp1:

1 zi disable posting. Nu se mai poate incepem sa imparitm sanctiuni.

Posted

RRDB si Lehap scos din joc.

As propune un drop cu mult scazut de jwls, adica asa un bless odata la 1 ora..

prefer sa dau 10 jwls pe un item si nu 500.. ca tot acolo ajungem..

insa asta cu duparea ar fi aceiasi chestie pt duperi.. ca ori creaza 1 bless ori 30 aceiasi valoare ar avea la trade uri.. deci Lehap e util pt ca micsoreaza spatiu in inventar + ca pt a face iteme + 380 lvl trebuie jwls compacte

On topic pt cei ce chiar nu inteleg de ce mai este acest topic facut.. e facut pt ca editarea celor 7500 de conturi reprezinta cateva zile de offline server pt ca nu se va lucra nonstop, dar nu asta este problema pt ca se vor pierde 3 5 7 zile si nu se va pierde 1 luna, insa exista o eroare mare de calculat lvl corect ceea ce reprezinta un avantaj clar oferit celor ce au mancat vitamine - ( fructe ) adica LVL up in conditiile in care la 380 lvl up abia faci cateva linii pe zi..

Daca era posibilitatea de a repara statusurile tuturor la lvl corespunzator s ar fi facut .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...