Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Posted

Ar fi bun un RR DB cu un Exp de 40 X o saptamana....apoi sa Scada la 20 X cum era inainte de pierderea Eventului din CryWolf!

intro saptamana cu 40 X si cu spoturile care sunt la dispozitie se poate face cel putin un lvl de 350-360....restul pana la RR se face in alta saptamana sau 2....depinde cum te misti :)

si mie imi pare rau sa se dea RR DB...am avut lvl 385 cand sa inchis serveru...deci nu imi e usor :|....dar asa cred ca va fi cel mai bine....pentru ca :

daca da rollback este sansa ca peste 3 saptamani sa se intample acelasi lucru!

iar salvarea bazei de date...nu cred ca mai e posibila!

Guest Fur1os
Posted

deci eu observ ceva aici comenteaza numai low lvl:)) sunt invidiosi vor rr db si o sa ii vezi 24/24 in joc si comenteaza la astia cu rr k dc au stat 24/24

sunt curios ce ar zice daca ar fi fost ei cei cu rr

Frate aveam :

BK 220

MG 274

SM 275

Elf 230

DL 180

ti se pare ca eu nu am stat on...si eu as vrea recuperarea datelor..dar decat sa se intample peste 2 sapt mai bn rr db...rollback exclus pt k exista posib sa se ajugna iar la errori

Posted

Ok . Lapuseanu tu ai dat rr cu 1/2 zile in urma incidentului cu serverul.

-Ce te face sa crezi ca am profitat de ajutorul dupelor? Am observat ca imediat cum vedeti ca cine este mai bun decat restul vin si acuzatiile de genu` : "AI FACUT DUPE / ESTI HACKER " . Incerc sa imi dau seama daca este invidie sau prostie . Imi cer scuze de double post.

Pana la urma oricare ar fi rezultatul :beer:

50k jevls dupate crezi ca le-a inghitit garone si boom....???

Nop iti zic eu ... le-a imprastiat in tot serverul sa cumpere seturi guildelor din care fac parte si care sunt ambele membre ale aliantei Honey .

Plus ca mare parte din cele 50000 de jvls dupate au fost impartite in guild / ali cu titlu de '' ajutoare umanitare''

Posted

eu cred ca nu vezi bne :( .... si eu am lasat clc deschis poate mai mult ca tne ...poate ca eu am jukat mai mult ca tne ...ca la mine nu au jukat si altii 30 de playeri .....la mne nu era jumate de guild pe acelasi account ... ti`ai zis parerea ce`ar fi sa taci acum ?:| ar fii ceva nu ?

bai copile am jucat 24/24 si joc singur pe cont nu are nimeni contu meu crezi k daca sunt in honey impart contu cu nush cati?nici macar nu ii cunosteam nu am mai jucat pe link si eu am vrut rr db dar cand vad k toti care nu au dat rr sau nu prind party sau nu au jucat de la incepu comenteaza aiurea k vor rr db si aduc numai motive de tot rahatu e logic sa imi schimb parerea....deci recuperarea datelor clar nu e corect fatza de cei 30-40 de rriti

Posted

Ar fi bun un RR DB cu un Exp de 40 X o saptamana....apoi sa Scada la 20 X cum era inainte de pierderea Eventului din CryWolf!

intro saptamana cu 40 X si cu spoturile care sunt la dispozitie se poate face cel putin un lvl de 350-360....restul pana la RR se face in alta saptamana sau 2....depinde cum te misti :)

si mie imi pare rau sa se dea RR DB...am avut lvl 385 cand sa inchis serveru...deci nu imi e usor :|....dar asa cred ca va fi cel mai bine....pentru ca :

daca da rollback este sansa ca peste 3 saptamani sa se intample acelasi lucru!

iar salvarea bazei de date...nu cred ca mai e posibila!

Si cei care nu pot juca sau nu vor sa joace de la inceput?Ar fi nedrept fata de ei.

@Knavish,calmeaza'te ca faci dracu' vreun infarct.Sunt si rr-iti care au votat rr db.

Posted

As dori sa se faca tot posibilul pentru recuperarea datelor din status fiindca nu numai eu cum si multi alti chiar au depus o munca pentru jocul acesta.

Degeaba s-ar da reset la baza de date deoarece multi au dupat inca din prima zi jewel uitati exemplu pe Garrone si speed la fel inca din primu minut banuiesc ca sa folosit.

Nu cred ca cei care au avut de suferit cu statusul se vor mai supara pentru o decalare a levelui de + sau - 10levele atata timp cat nu mai sunt nevoiti sa munceasca din nou ce au jucat de pe 1Aprilie.

Ca sa scapam de necazul dupelor metoda de a da reset nu este una favorabila ci este nevoie de un program Guard care sa nu accepte accesarea jocului folosind programele de tip "hack".

Deci ganditi-va bine inca o data inainte de a vota resetul bazei de date fiindca este mult mai usor sa mai asteptam inca cateva zile pentru a recupera datele celor cu probleme, decat sa fim nevoiti sa o luam din nou de la capat asta insemnand ca am pierdut 1luna jucand aceast joc.

Posted

si ccel putin daca dati rr db puneti exp x 5-x10 k sa ii linistiti pe cei care tot cer rr db si asa x20 e cam mare vb lu cristal

@DEza daca te uiti la toate topicurile deschise pe tema asta o sa vezi k si eu am cerut rr db dar tiam zis cand ii vad pe cei care nu au rr k cer asa mult rr si ca zic k cine nea pus pe noi sa stam 24/24 in joc imi schimb parerea

Guest MasterBraila
Posted

Eu va cred ca ati jucat mult si ati dat un RR sau doua, dar nu am chef sa continui pe un server in care se vinde un item cu 4k de jwl-uri doar dupa o luna de la start. Aceste jwl-uri dupate numai pot fi scoase din joc si vor continua sa ruleze pana la sfarsit. Eu nu pot sa-mi cumpar iteme fiindca nu am 2000 de jwl-uri.... Si atunci ce fac? Bineinteles ca incep sa dupez si eu sa ma pot imbraca ! Asa ca sa revenim cu picioarele pe pamant si sa se revina la o piatza normala... Astept RR DB. Scuze pentru double post.

Guest The-Notorius-aRx
Posted

bai copile am jucat 24/24 si joc singur pe cont nu are nimeni contu meu crezi k daca sunt in honey impart contu cu nush cati?nici macar nu ii cunosteam nu am mai jucat pe link si eu am vrut rr db dar cand vad k toti care nu au dat rr sau nu prind party sau nu au jucat de la incepu comenteaza aiurea k vor rr db si aduc numai motive de tot rahatu e logic sa imi schimb parerea....deci recuperarea datelor clar nu e corect fatza de cei 30-40 de rriti

de unde sty frate cati ani am ?...de ce te agiti asa ca o sticla de cola ?:| si voi sunteti 40 de rr`iti dintre care 20 au ziss rr deci ramaneti 20 .....:|nu intelegi ca fie ca iti convine sau nu minoritatea se va supune majoritatii ?:|e asa greu de inteles ? si ti`am zis nu mai face asa tam tam ...ce crezi ca daca ai fost primu bk cu rr ai voie sa faci tam`tam pe forum ?sa faci misto de toti ? ... mai iesi si tu umpic din casa :| dute mai vezi cum arata un copac...

-poate ca si eu am gresit , poate ca tu nu imparti contu cum fac 90% din honey ! intra pe alte caractere injura dupaia iau ban fac taraboi ca frate a fost x si y nu eram eu ....

Posted

Acest topic putea sa fi fost facut acum cateva zile...

Eu unul sunt de parere ca daca tot nu se poate salva baza de date actuala in 2-3-5 zile cel mult mai bine dati RR DB si terminam cu asta... si poate data viitoare o sa fie invatatura de minte sa faceti si un script de autobackup macar o data pe zi.

:tiphat:

Posted

Frate aveam :

BK 220

MG 274

SM 275

Elf 230

DL 180

ti se pare ca eu nu am stat on...si eu as vrea recuperarea datelor..dar decat sa se intample peste 2 sapt mai bn rr db...rollback exclus pt k exista posib sa se ajugna iar la errori

Bun! Bravo! Dar de ce nu ai reset pe nici un caracter? Ai ajuns la cateva lvle si cand ai vazut cat este de greu te'ai apucat de alt char? Unii au stat o saptamana pentru 5 lvle nenorocite, cum este cazul meu, pentru ca am fost norocoasa sa dau resetul pe low xp. Faceti ce vreti, insa ar trebui luata in considerare si opinia playerilor care chiar s'au dedicat, iar un rr db i'ar inlatura.

Guest Iepurica
Posted

sper sa iasa din consideratie chestia cu rr db si roll back...ASTEPTAM ORICAT DOAR SA SE FACA CUM ERA INAINTE :-s

Posted

RR la DB stiu ce inseamna.... recuperare de date? cum ati zis si voi e prea greu sa va dati seama exact de cate fructe a bagat X in el cand a facut marlon quest .... ca s anu mai zic ca sunt destule posibilitati sa fie charuri cu prob p care nici nu le-ati gasit.... recuperare de date e o mare ceatza poate dak imi explica cineva as prefera recuperare.... si dupa atatea zile fara mu.... :comp1: parca totusi mai bine o iau de la 0 decat sa mai stau degeaba #-o

PS - pfoaaaai... doar ce m-am trezit :beer:

Posted

si ccel putin daca dati rr db puneti exp x 5-x10 k sa ii linistiti pe cei care tot cer rr db si asa x20 e cam mare vb lu cristal

@DEza daca te uiti la toate topicurile deschise pe tema asta o sa vezi k si eu am cerut rr db dar tiam zis cand ii vad pe cei care nu au rr k cer asa mult rr si ca zic k cine nea pus pe noi sa stam 24/24 in joc imi schimb parerea

Eu te cred,am specificat mai sus.Din respect pentru cei care chiar au stat si au dat reset,pot astepta recuperarea datelor.

Roll-back iese din discutie,ar echivala pentru unii cu rr db.

Posted

de unde sty frate cati ani am ?...de ce te agiti asa ca o sticla de cola ?:| si voi sunteti 40 de rr`iti dintre care 20 au ziss rr deci ramaneti 20 .....:|nu intelegi ca fie ca iti convine sau nu minoritatea se va supune majoritatii ?:|e asa greu de inteles ? si ti`am zis nu mai face asa tam tam ... ca ai fost primu bk cu rr nu`ti da dreptu sa faci tam`tam pe forum tovarashe ... mai iesi si tu umpic din casa :| dute mai vezi cum arata un copac...

prietene stai linistit ma agit pt k vad k cei ca tine vor rr db si comenteaza ca de ce am stat noi 24/24 ca cine nea pus si daca se da rr db o sa ii vad pe ei daca erai in locu la multi nu cred k mai vroiai rr db....si spre informatia ta chiar am cerut rr db ca sa jucam mai repede insa tocmai dastia ca tine m-au facut sa imi schimb parerea

si stai linistit k am viata sociala :)) pt mine mu e doar un joc si nu vreau rr db pt k vine vara lumea pleaca in vacanta la mare nu sta sa joace mu ca tine

Guest The-Notorius-aRx
Posted

Bun! Bravo! Dar de ce nu ai reset pe nici un caracter? Ai ajuns la cateva lvle si cand ai vazut cat este de greu te'ai apucat de alt char? Unii au stat o saptamana pentru 5 lvle nenorocite, cum este cazul meu, pentru ca am fost norocoasa sa dau resetul pe low xp. Faceti ce vreti, insa ar trebui luata in considerare si opinia playerilor care chiar s'au dedicat, iar un rr db i'ar inlatura.

te compatimesc...eu am crescut pana la 350 pe low xp :( ....fiekare cu noroku lui ...

Posted

Daca sar rezolva tot ce a fost pana acum....in proportie de 90%....pentru ca 100% este foarte greu sa se recupereze....

atunci as fi de acord sa se continue DB acesta de unde sa inchis.....dar sper ca peste alte 2 zile sa nu apara aceasi problema....

Si sper ca de acum inainte cei din Stafful linkmania sa dea un Backup o data la 2-3 zile!...in caz de o problema majora cum e asta sa nu se piarda foarte mult!....se poate asa?

Guest CoCa4Life
Posted

Salut :) Cea mai buna solutie ar fi un RR DB ... dar daca se va da rr db de unde stim ca nu vor hacka` din nou? iar vor face tampenii si iar il vei inchide...unde se va ajunge?!So, rr db e cea mai buna solutie sa terminam odata cu prostiile si sa incepem sa jucam ...roll back nu are rost .Votul meu este rr db. Multumesc ! Si speram sa-i dati cat mai repede drumu :)

Posted

intr un fel e clara concluzia, rr db si gata, chiar daca sunt cei cu rr care vor recuperare deja s a departajat si in continuare o sa creasca distanta. cum a spus cineva, toti cei fara rr o sa vrea resetu, din cei cu rr sunt unii care vor si ei. concluzie e simpla mult mai multi vor rr db . nu are sens sa va mai certati inutil, parerea mea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...