Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Guest The-Notorius-aRx
Posted

rr db ...

nici asta...trebuie sa atasezi si un argument care sa raspunda la intrebarea (de ce ai ales tu rr db ?!?)...

Posted

Recuperarea datelor cred ca este solutia cea mai buna .

De ce? Pentru ca in acest topic din cate am vazut majoritatea au votat rr db insa nici unul dintre ei nu a depus efortul de a da un rr.

P.S. Am impresia ca ne pune sa alegem intre roll back si rr db, neavand chef sa mai recupereze datele sau poate se afla in imposibiliatea de a le recupera. Si acest lucru il spun pentru ca acest sondaj ar fi trebuit facut de cand s-a inchis server-ul.

Guest Fur1os
Posted
Rugam pe cei care nu au adus argumente sa dea EDIT ...altfel nu se va lua in considerare !
Posted

Recuperarea datelor!! Un rr db nu ar asigura cu nimic stabilitatea serverului, duperii ar continua sa'si faca treaba indiferent de circumstante iar speedul va garantez ca ar fi la el acasa, mai ales dupa rr db cand toti vor sa cresca cat mai repede posibil. Nu s'ar rezolva nimic resetand baza de date, ba dimpotriva, s'ar duce pe apa sambetei munca de o luna si ceva a playerilor, urmand ca in scurt timp sa se ajunga la aceleasi probleme care au fost intampinate pana acum.

EDIT: Fiecare sa voteze pentru el si sa isi expuna parerea, nu sa mearga pe mana altora sau a majoritatii voturilor.

Posted

Mda s-a ajuns ca pe 97....sa se voteze si bineinteles ca toti aia mici se vor inghesui la RR DB ca lor nu le pasa..si uite asa se duce dreaq tot la cei care au muncit sa dea RR sau sa faca lvl mare...

Recuperarea datelor cred ca este solutia cea mai buna .

De ce? Pentru ca in acest topic din cate am vazut majoritatea au votat rr db insa nici unul dintre ei nu a depus efortul de a da un rr.

P.S. Am impresia ca ne pune sa alegem intre roll back si rr db, neavand chef sa mai recupereze datele sau poate se afla in imposibiliatea de a le recupera. Si acest lucru il spun pentru ca acest sondaj ar fi trebuit facut de cand s-a inchis server-ul.

sunt curios cati dintre cei care au votat rr db au rr??...parerea mea...nici unul...hai sa zic..poate 1 sau 2....dar restul??? Suntem putini care am dat rr ....si normal parerea noastra nu va conta.....se v`a lua in considerare parearea majoritatii....din 1000 de insi care jucau.....50 au dat rr...Mie nu imi convine nici rr db nici roll-back...pt ca ma aflu prin cei 50 care au dat rr...

Voted: recuperarea datelor

Na argumente solide...de la unu pe care nu prea il am la suflet dar de........ cand are dreptate are....

RR DB din 5 motive:

1) NU era patchul 5 hackurile de speed au mers la baieti.

2:) Rena=10 bless.

3)50k de jwluri Dupate

4)Admin care a spart portile din greseala

5:) Eventualele erori aparute.

Argumentati si voi la fel si apoi cred ca veti avea majoritatea de partea voastra

http://www.linkmania.ro/s1/status/index.ph...rd=2&tip=17

Sunt Lapusneanu

Am votat rr db ...

Si pentru a ajunge aici nu am profitat de ajotorul duperilor de jvls si nici de speed....

Te rog nu e cazul sa faci comentarii... voteaza .. argumenteaza ... atata tot.

Fiecare are dreptul la un vot si o argumentare .. chiar daca avea rr sau nu avea... :tiphat:

Posted

Recuperarea datelor!! Un rr db nu ar asigura cu nimic stabilitatea serverului, duperii ar continua sa'si faca treaba indiferent de circumstante iar speedul va garantez ca ar fi la el acasa, mai ales dupa rr db cand toti vor sa cresca cat mai repede posibil. Nu s'ar rezolva cu nimic resetand baza de date, ba dimpotriva, s'ar duce pe apa sambetei munca de o luna si ceva a playerilor, urmand ca in scurt timp sa se ajunga la aceleasi probleme care au fost intampinate pana acum.

nu am dat eu argumntu la dat sella si sint complet deacord cu ea

Posted

Ati dori sa fiti pusi in situatia in care cereti: recuperarea datelor chiar daca puteti fi afectati chiar voi sau poate si altii, pentru ca greseli apar tot timpul (xp in minus, sau se greseste la lvl/puncte).

Ati fi dispusi sa mai stati inca o saptamana pe bara si apoi sa riscati sa aflati ca nu se pot recupera datele cu acuratete si se va da un rr db?

Va este teama s-o luati de la inceput?

Guest The-Notorius-aRx
Posted

Sunt Lapusneanu

Am votat rr db ...

Si pentru a ajunge aici nu am profitat de ajotorul duperilor de jvls si nici de speed....

Fiecare are dreptul la un vot si o argumentare .. chiar daca avea rr sau nu avea... :tiphat:

v`a inchis gura }{ ! aqm o sa zica ce ? doar 1 ? atat ? noi suntem 100 si vrem sa recuperam ... :| si neamzzu si mai sunt nu va faceti griji ..garantez eu

Posted

Votat:RR DB

Parerea mea ar fi ca sa o luam de la inceput cu totii deoarece s-au facut dupe in prostie plus din cate am inteles jwl dupate nu au disparut si cel mai probabil o parte din ele sunt inca in circulatie si nu mai poti cumpara un item ca vin altii cu oferte de 1k de jwl...

:tiphat:

Posted

Partidul va vrea tunsi.

Deci votati.

Daca e posibil si nu va cerem prea mult..cu 1 2 argumente..altfel votul vostru va fi nul :) si nu va fi luat in considerare.

Thx

PS spamul va fi iar pedepsit..ca vad ca va cam place sa ramaenti fara usere :D

no rr....no rr..daca dati rr fac greva :crazy:

Posted

Sunt Lapusneanu

Am votat rr db ...

Ok . Lapuseanu tu ai dat rr cu 1/2 zile in urma incidentului cu serverul.

-Ce te face sa crezi ca am profitat de ajutorul dupelor? Am observat ca imediat cum vedeti ca cine este mai bun decat restul vin si acuzatiile de genu` : "AI FACUT DUPE / ESTI HACKER " . Incerc sa imi dau seama daca este invidie sau prostie . Imi cer scuze de double post.

Pana la urma oricare ar fi rezultatul :beer:

Posted

astia care tot ziceti k cine nea pus sa nu dormim si sa lasam calculatoarele 24/24 daca se da rr db asta o sa faceti si voi asa k ciocu mic va rog so nus de accord cu rr db si propun recuperarea datelor chiar daca va dura 1 luna

Guest Marvin
Posted

clar recuperarea datelor ;)

1.iar sa pierdem zeci de h sa refacem ce aveam si dupa 2 luni iar nush ce problema apare si iar dam rr db?

2.eu 1 nici nu as mai juca daca se da rr ptr ca nu am chef sa stau la 15x xp sa dau rr,pe langa faptul ca imi vine sa vomit cand ma gandesc ca trb sa incep de la 0 si sa stau iar 1 luna si ceva sa dau rr

3.k... incepem de la 0 si dupa 3 luni iar apare aceeasi chestie atunci ce o sa faceti?asa acum mucim 2 zile toti ptr a va usura si voua munca si gata.Care nu vrea si nu ii convine desi nu a ajutat sa fie sanatos sa inceapa de la 0

4.as accepta rr db doar daca ar fi marita xp la 30x vreo 3-4 sapt sa ajungem cat de cat la nivelul actual :>

:beer:

Guest MasterBraila
Posted

Clar RR DB, rezolvati bug-urile cu NPC-urile, sa o luam frumos de la cap sa n-avem stres cu exploatatul,

SI HAI MAI REPEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!! CA VREAU SA JOC

Posted

RR DB .. motive :

DB-ul actual este plin de jwl`uri dupate..un item lk dsr ajungand la nushu cate zeci de jwls

Sunt unele lucruri care ar trebui schimate (ex. din bok sa numai pice scroll-uri) si multe altele.

Sper sa numai apara alte prb dupa rr pt ca atunci chiar ca ar fi o mare prb.

Posted

Din respect pentru cei care au stat aproape o luna 24/24,as putea astepta recuperarea datelor.

Pe de alta parte,prefer rr db :D

Posted

deci eu observ ceva aici comenteaza numai low lvl:)) sunt invidiosi vor rr db si o sa ii vezi 24/24 in joc si comenteaza la astia cu rr k dc au stat 24/24

sunt curios ce ar zice daca ar fi fost ei cei cu rr

Posted

Clar RR DB, rezolvati bug-urile cu NPC-urile, sa o luam frumos de la cap sa n-avem stres cu exploatatul,

SI HAI MAI REPEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!! CA VREAU SA JOC

exact ce ziceam

"vrem serv on cat mai rpd !! " #-o indiferent ce si cum sa fie on mai rpd sa joace unii :))

oricum ar fi cu rr db ati "goni" destui jucatori

Posted

recuperarea datelor

rr db ar fi prematur , iar rollback inseamna rr db in proportie de 80%

idem .. rr db si rollback sunt excluse :blink:

Guest The-Notorius-aRx
Posted

deci eu observ ceva aici comenteaza numai low lvl:)) sunt invidiosi vor rr db si o sa ii vezi 24/24 in joc si comenteaza la astia cu rr k dc au stat 24/24

sunt curios ce ar zice daca ar fi fost ei cei cu rr

eu cred ca nu vezi bne :( .... si eu am lasat clc deschis poate mai mult ca tne ...poate ca eu am jukat mai mult ca tne ...ca la mine nu au jukat si altii 30 de playeri .....la mne nu era jumate de guild pe acelasi account ... ti`ai zis parerea ce`ar fi sa taci acum ?:| ar fii ceva nu ?

Posted

am votat rr db , si spun sa se lase 1 rena = 10bless , de cand s`a facut rena 1 bless au inceput oferte de peste 600-700 jwls , inainte cu 150s itzi luai 3-4 iteme dd+dsr , bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...