Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut

Recommended Posts

Posted

culcati-va va promit ca maine dim merge serverul

:)) va merge dar nu maine dimineata posibil sambata sau duminica :)

Posted

Nu stiu de ce va dati cu parerea, niciodata pe linkmania nu a fost luata in considerare parerea playerilor. Nu e democratie, nu a fost niciodata si poate ca e mai bine asa. Parerea mea e: nu imi pasa ce faceti (mie-mi convine oricum) dar reparati odata problemele. Am chef sa ma joc :)

Conteaza,deseori.

Posted

Jumatate din playerii de pe server au problema asta, toti care nu au fost conectati azi noapte....de aici se si deduce ca nu a fost bug, ci ca cineva si-a bagat gherutele in baza de date, dar nu putea modifica decat pe cei care erau off.

La mine mai mult de jumatate de guilda au statusul modificat, deci printr-o deductie cat de cat logica estimez peste 200 de caractere cu probleme.

Eu am fost on pana la 7:30 si m-am trezit lvl 2 :| so...???

Guest pralooo
Posted

:)) va merge dar nu maine dimineata posibil sambata sau duminica :)

esti pe alta lume? :blink: maine e sambata? get a life ca nu mai sti ce zi este

Posted

pana la urma nu is multi cu reset prematur ... aia puteau face max lvl 100 deci scadeti`le 500-600 puncte... adunati cate au mai ramas si pune`ti`le un lvl.. in caz ca au poza cu alt lvl sa puna daca nu sa fie multumiti ...

cum sa i'mi scada 500 600 puncte ? eu am mai crescut 30 de lvl. 30 x 6 nu da 500 sau 600 .. nu mai au cum sa rezolve problema .. asta e sa incepem toti de la inceput

btw JOS cu dinamo :D

Posted

deci o tampenie...totul o bataie de joc daca se da rol back din 17 aprilie eu am stat ca boul 10 zile nedormit sa dau rr pt ce pt dragosh? dati delte la srv si gata ca mam saturat de voi si de srv asta.....

Posted

pana acum .. sa dat la maxim 3 zile cate un server down .. si primu roll back e pe 17 aprilie ! :-?? cam aiurea ...

@Ps . Ideea e un chestionar RR DB - ROLLBACK :)

Guest DigitalAssassin
Posted

ma bucur ca se da roll back de pe 17 aprilie!

pentru ca eu pe 15 aprilie am fost plecat in concediu pana pe 2 mai!

si nam jucat deloc! wahahaha deci nu ma afecteaza!:P ehh am pierdut 10lvle cate am facut acum zilele astea!

deci sa fie roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!roll back de pe 17 aprilie!

Posted

Eu am fost on pana la 7:30 si m-am trezit lvl 2 so...???

Eu am avut un char conectat toata noaptea si pana s-a oprit serverul, iar celalalt char a fost on toata noaptea pana la 8:30 dimineata si nu mi s-a modificat lvl-ul la nici unul, dar toti care au fost off si au intrat dimineata au constatat ceea ce am vazut cu totii ...un fel de rr prematur.

Mie-mi convine oricum ar fi:

- de la 0 imi convine ca eu m-am apucat pe 14 de joc;

- roll back la data de 17.04.09 e la fel pentru toti, toti pierdem la fel, nu e nimeni avantajat;

- imi convine si sa ramana asa cum este pentru ca acum la mine in guilda ar fi 2 bk, 2 mg, 2 elfi si 2 sm cu rr prematur, deci m-ar ajuta foarte mult sa dau si eu rr :)

Consider totusi ca solutia cea mai optima, este reset DB si toti de la 0, pentru ca back-up-ul e pentru jumatate din playeri ca si rr DB, multi nici nu aveau cont pe 17.04.09.

Guest pralooo
Posted

3414 nr vizualizari la topicu asta =))

Posted

daca tot solutiile sunt rr dtb si rb din 17 aleg si eu, fara sa se supere cei care au muncit mai mult ca mine, sa se dea rr dtb. cu toate ca imi vine greu sa ma apuc iar de joc dupa ce am stat destuuul de mult online :|

Posted

mie nu-mi convine. pe 17 aprilie aveam level ~375 si chiar n-am chef sa dau iar rr. daca s-ar lua de la 0..la fel, nu-mi convine. daca lucrurile raman asa, o sa mai joc .daca nu..dumnezeu cu mila.

Posted

mai bine dati reset la db...

mai bine luati in serios chestia cu banurile

mai bine ati lua in serios si faptul ca LOT a fost la honey in mod abuziv timp de 3-4 saptamani ptr ca tot un admin/gm whatever le-a spart portile "din greseala"

mai bine ati schimba GMii care jumatate din timp aplica regulamentul cum li se pare si restul timpului fac mishto pe global chat in loc sa se ocupe de problemele playerilor...

mai bine v-ati lua in serios munca de gameprovider ... daca nu mai bine lasati-va de tinut server si pace... ridicati unul de scrabble...

Posted

mie nu-mi convine. pe 17 aprilie aveam level ~375 si chiar n-am chef sa dau iar rr. daca s-ar lua de la 0..la fel, nu-mi convine. daca lucrurile raman asa, o sa mai joc .daca nu..dumnezeu cu mila.

Si iti convine ca unul care nu avea decat lvl 320 + sa aiba rr ca si tine ?:))

Pai ala nu a muncit cat tine dar te va concura serios pe spoturi si la duel. goldeni s.a.m.d.

Priveste si din punctul asta de vedere, daca-l lasam asa....o sa fie vreo 200 de rr-iti nemeritat :)

Guest SiuzzY
Posted

Restart DB cea mai buna solutie(parerea mea):)

Posted

mai bine ati lua in serios si faptul ca LOT a fost la honey in mod abuziv timp de 3-4 saptamani ptr ca tot un admin/gm whatever le-a spart portile "din greseala"

Posted

Aisha acum 2 minute Mesaj #219

Cresa de gaming

Inscris: 18-April 07

mai bine dati reset la db...

mai bine luati in serios chestia cu banurile

mai bine ati schimba GMii care jumatate din timp aplica regulamentul cum li se pare si restul timpului fac mishto pe global chat in loc sa se ocupe de problemele playerilor...

mai bine v-ati lua in serios munca de gameprovider ... daca nu mai bine lasati-va de tinut server si pace... ridicati unul de scrabble...

--------------------

Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine. TicTac Aisha

Favourite char : ME

Favourite guild : ZoHaN

Favourite pet : SM ^^

Favourite bodyguard : [cRs] ^^

corect!

Posted

Nu,daca ar fi de rr db,sa se verifice ce conturi cer asa ceva...toti cei care nau nici 300 sau 300 si umpik.....vi se pare corect?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...