Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut

Recommended Posts

Posted

U crezi ca MU e viata tuturor? atat am sati zic.

cand te-ai apucat de mu stiai ca ocupa mult timp, nu ai timp nu ai rabdare sunt "n" servere care te asteapta !

am dat o parere nu un par !

@PS: daca MU era viatza mea , avem 3 rr acum !

Guest Silphy
Posted

gooooooooooooool steaua

Posted

si ce vina am eu ca dragosh nu a facut backup la timp? rr db sau rb tot aia e.....sunt 17 zile nu 1 luna(doar k la rb e aiurea sunt multe iteme pierdute)cel putin la rr db o luam de la zero o alta provocare

17 zile sau 3 saptamani???mai gandestete.

Guest CRISTALDRAGON
Posted

SPER DOAR SA SE REZOLVE CAT MAI REPEDE SI SA FIE TOTUL OK...

P.S. GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL STEAUAAAAAAAAA

Posted

exact are dreptate escape

:comp1: ce sa mai zic :comp2: ...rr db ar fi o solutie dar rollback de la data de 17 nu sunt de acord nici eu...stiu ca nu conteaza :dontknow:

Posted

si ce vina am eu ca dragosh nu a facut backup la timp? rr db sau rb tot aia e.....sunt 17 zile nu 1 luna(doar k la rb e aiurea sunt multe iteme pierdute)cel putin la rr db o luam de la zero o alta provocare

mai bine RB decat asa, nu iti dai seama ca 90% din playeri o iau de la 0,dece nu ar luao toti :P :D

Posted

si care crezi tu ca nare ce face sa stea iar de la 0 NON STOP?

Posted

cum am spus decat rb sa ne trezim fara iteme si lvl de tot......mai bine direct reset si gata porin toti de la inceput din nou si sa speram ca nu vor mai fi surprize...nu cred ca solutia est rb...cu totii ne-am chinuit...asta e...

Posted

:comp1: ce sa mai zic :comp2: ...rr db ar fi o solutie dar rollback de la data de 17 nu sunt de acord nici eu...stiu ca nu conteaza :dontknow:

nimeni nu e de acord dar ce sa faci asta e situatia eu am pierdut 1 cont pana acu acu il voi pierde si peal 2l-ea? asa fara motiv :(

Posted

nimeni nu e de acord dar ce sa faci asta e situatia eu am pierdut 1 cont pana acu acu il voi pierde si peal 2l-ea? asa fara motiv :(

Pixu ai u alta solutie? :-?

Guest Silphy
Posted

mdea egal.. 1-1

Posted

dar oare se lucreaza la problema..sau au lasato pe luni...parerea mea e ca nimeni nu are chef sa se ocupe de server in weekend desi sper sa nu fie adevarat....

Posted

' date='May 8 2009, 22:44' post='3797603']

Pixu ai u alta solutie? :-?

rr bd ar fi o solutie mai buna asa dezavantajaza uni jucatori rol backul asta ...

Guest lufadori
Posted

ii doare undeva de parerile noastre si de ce zicem noi tot ce vor iei vor face

sigur nu se lucreaza la server doar e steaua -dinamo

Posted

rr bd ar fi o solutie mai buna asa dezavantajaza uni jucatori rol backul asta ...

sustin ce zice pixu si cristal nu te mai plange ca cu bku dai rr de 2 ori mai greu decat cu smu fara spot punctiform

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...