Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut

Recommended Posts

Posted

nu inteleg de ce nu lasatzi asa cu ce lvl aveti aveti pct dc nu va convine?

bah te-ai repetat de 100000000 de ori si ti sa raspuns tot de atatea ori NU ramane asa pt ca ssa dat rr prematur.Tie iti comvine altora nu PUNCT

@doamne ce poza de.... ai la avatar

Posted

nu stiu ce sa vorbit pana acum dar ce'a mai buna solutie ar fi sa incepem toti de la level 1 dar cu punctele pe care le avem acum(si iteme etc)

ar fi cel mai corect si nu cred ca ar avantaja/dezavantaja pe nimic

speram sa se rezolve..rollback pana pe 17 e exagerat...

Guest Cleste
Posted

intrun fel da intrun fel nu multi siau crescut itemele cu jwl noastre .... chiar juma de servar pot spune ...

Ba tu ori esti cu pluta ori faci pe pluta:| Cum cuaie dupezi si te lauzi cu asta?:| Da-ti foc :angry1:

Posted

Asa este romanul, 100 de fapte bune se uita subit, 1 rea ( ca sa zic asa ) e facuta un fel de martir 8-|

=))

Posted

decat rolback mai bine rr db .si app stateam odata lore m-am dus atlans pentru un trade si a aparut ca se inchide serv am dat move tarcan ma-m dus pe spot si cand am intrat eram lore.atunci cum sa putut?

si prb nui rrdb sau rolback dar link devine mai cva ca serv de cartier si la xp asta nu prea va permiteti era 500-99999 ziceam stau cateva zile sunt ful dar asa omu se chinuie si i se duce tot naibi :)) .Daca se da rr db sau rolback cum putem noi sa stim ca nu se intampla din nou? :)

Posted

Dupa mine sa se ia aceest db de la inceput e cam imposibil

In cel mai rau caz eu cred ca va fi un ROLL BACK

Destul de rau daca ar fii asa dar asta e mie imi convine si asa :)) am rr pe atunci

Posted

Daca repararea srv inseamna "rollback" so be it...,chiar daca o iau iara de la 0 pana la urama e un joc doar noi murii daca se da roll si pierd tot...

P.S:incercati pe viitor sa faceti macar un "backup" pe saptamana :D

Posted

Nu-mi vine sa cred ca toata lumea vrea rr db.. chiar si rriti , chiar si cei de lvl mare.. nu e niciunu care sa se opuna.

Chiar n-ar fi o idee rea la cate dupe s-au facut si cate probleme au fost

Guest pralooo
Posted

sa tot pierdem tipul sa crestem sa ne baga la fiecare cate un rr :)) si jucam daca nu face greva

asta e tigan sigur =))

Guest lufadori
Posted

pai ce sa facem daca domnul administrator nu a invatzat cei ai sa dea un save db

acuma suportam consecintele

ps xtest ce fapte bune ..... zimi si mie una ... de cind e deschis s1 numa in probleme si bataie de joc

a devenit serveru asta

Posted

treaba e ca daca va fi rb trebuie sa fiti siguri ca nu se intampla la fel peste 3 sapt......pentru ca daca s-ar mai intampla si ar trebui atunci rr db nush cati s-ar mai apuca tinand cont ca vine vara

Posted

Nu-mi vine sa cred ca toata lumea vrea rr db.. chiar si rriti , chiar si cei de lvl mare.. nu e niciunu care sa se opuna.

RR DB E CAM IMPOSIBIL

Luativa gandul :)) e totusi link mania ,nu e orice srv de colonie care sa se rr cand vrea X SAU Y

Posted

Pai .. de ce nu la cate 10k jwls iti dai seama ca nu ai sa ai in viatza ta un set ca al "respectivilor" ! De ce nu de la 1 :-?

Guest Silphy
Posted

nu inteleg de ce nu lasatzi asa cu ce lvl aveti aveti pct dc nu va convine?

esty batut in cap? Cum sa lase ma asa uni au avut 380 si pok ia dus la lvl 2 , adica rr cum ar veni dar numai la uni.

Posted

' date='May 8 2009, 22:24' post='3797497']

tot respectul celor care au dat rr ... bvo lor .

daca ati reusit odata reusiti si a 2 a oara !

:tiphat:

U crezi ca MU e viata tuturor? atat am sati zic.

Posted

RR DB E CAM IMPOSIBIL

Luativa gandul :)) e totusi link mania ,nu e orice srv de colonie care sa se rr cand vrea X SAU Y

si ce vina am eu ca dragosh nu a facut backup la timp? rr db sau rb tot aia e.....sunt 17 zile nu 1 luna(doar k la rb e aiurea sunt multe iteme pierdute)cel putin la rr db o luam de la zero o alta provocare

Guest lufadori
Posted

Zadirion ai dreptate da in linkmania e orice posibil nu vezi ca e bataie de joc sa nu salveze iei baza de date de pe 17 aprilie .....

Posted

pai ce sa facem daca domnul administrator nu a invatzat cei ai sa dea un save db

acuma suportam consecintele

ps xtest ce fapte bune ..... zimi si mie una ... de cind e deschis s1 numa in probleme si bataie de joc

a devenit serveru asta

dute tu..fati un srv de MU low-xp... dupa ce ai on everyday cam 400 playeri vino si spunei lu V ce fel se face back-up....sau mai bn...zii sa te ia in staff-ul lui...ca vad ca te pricepi...

@@nu cred ca e vreun bug....sigur e sql injection

@@lvl 342 RR DB

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...