Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut

Recommended Posts

Posted

' date='May 8 2009, 22:12' post='3797443']

trist .

am pierdut un caracter lvl 330 acu pierd iar unu la 328 :((

Posted

Escape nu mai fii suparat, toti avem de pierdut, dar ar fi nedrept sa ramana asa cum este acum, pentru ca multi ar ramane cu rr prematur.

Deci singurele solutii ar fi roll back la 17.04.09 sau reset DB, depinde acum de admini si probabil de ceea ce vom vota si noi aici pe forum daca se va deschide un topic cu vot.

Guest Cleste
Posted

Dupa parerea mea se va da RR DB .Roll back nu o sa fie 100% , ar avea de suferit tot serveru !! Am vazut ca spuneti toti ceva in genu roll back se poate da, doar cu cateva ore/zile puncte puncte..Daca ar putea face asta stafful link de ce nu a facut-o? Este o problema mai grava care rezulta=RR DB .."am batut in lemn ":)) sper sa nu fie asa :)

Guest Silphy
Posted

Ganditi si voi pozitiv o sa se rezolve pana la urma

Guest DigitalAssassin
Posted

ce rr la bd!?!

bagatzi ma roll back de pe 17 aprilie! :P

ia holbatziva la atlasul de mitocanie urbana:

Posted

Ganditi si voi pozitiv o sa se rezolve pana la urma

u chiar crezi ? rr bd asta are un rol ... banuiesc ca se da pt dupele facute pe servar :(

Posted

nu cred ca ii convine nimanui rr db, doar celor cu dupe etc

in rest toti ne-am chinuit - unii mai mult altii mai putin fiecare cu timpul lui si cu placerea de a juca - respect celor care s-au chinuit si au dat rr

...cat despre tabelele game-ului ...este un bug exploatat de asa zisii hackeri ... pacat ca nu fac ei hack-ul ci numai il folosesc... se intampla des pe serverele de seazon 1, am intalnit si pe sez 2 si sez 3

sper sa se rezolve cat mai curand ...pacat de munca jucatorilor

Posted

Daca aveai 380+ nu`ti mai convenea,fii om serios,nu mai fii copil.lasati parerile astea....fiti macar odata seriosi.

eh am 380 mie indiferent

Posted

Escape nu mai fii suparat, toti avem de pierdut, dar ar fi nedrept sa ramana asa cum este acum, pentru ca multi ar ramane cu rr prematur.

Deci singurele solutii ar fi roll back la 17.04.09 sau reset DB, depinde acum de admini si probabil de ceea ce vom vota si noi aici pe forum daca se va deschide un topic cu vot.

tsunami eu aveam 1 rr si 330+ asa ca....ar avea destui ed pierdut pe langa faptul ca....putini aveau rr prematul...kre se pot afla...se pot edita.(punct)

Posted

eh am 380 mie indiferent

eu 328 aveam speram sa dau si ru rr intro luna si acu aflu ca posibil sa raman fara acc deeloc :((

Posted

u chiar crezi ? rr bd asta are un rol ... banuiesc ca se da pt dupele facute pe servar :(

daca se da pt dupe ar trebui sa va cam injuram atunci :>

Posted

daca se da pt dupe ar trebui sa va cam injuram atunci :>

intrun fel da intrun fel nu multi siau crescut itemele cu jwl noastre .... chiar juma de servar pot spune ...

Guest pilotmd
Posted

daca toti si-au zis parerea... o zik si eu :P

E foarte foarte naspa ce sa intamplat,dar vedeti treaba buna de aici pe unii poate ia trezit la realitate :P k nu e cel mai frumos sa stai sa joci mu... asha k stati mai chill. O zic din propria experienta mi-am facut contu cam pe 17 aprilie cam asa.. si am un sm lvl 220 apoi am trecut pe mg si sunt aproape 300.. (o saptamana nu am avut acces la internet). Deci in ultimul timp am stat cred k 75 % on... Cam mult :).

Imi pare rau pt admini :) dar si-au facuto cu mana lor se puteau gandi din timp. Iar in disputa celor 2 optiuni aleg desigur rr bd pt k... pe 17... credk eram lvl 20 cu sm :).

Succes si cum era ( Linkmania keep it playing) :PPP

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...