Zadirion Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ... raspunsul il stiu eu:NU e.copy/paste la dbrollback la copieselect din copie userii resetati aiurea si insert in db original----------------------------------------------------------------------------------------------------tragem linie si rezulta rollback doar la conturile cu probleme.am experienta cu db, nu cant dupa ureche. stiu ce vorbesc. e simplu, si realizabil.
Zadirion Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 selectarea o face calculatorul, vrajeala. e limbaj SQLceva genSELECT player FROM linkmaniaDB WHERE lvl>240 AND [ce alte conditii or mai fi ca sa identifice pe cei cu RR aiurea]
Guest Hidra Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Nu cred ca este asa simplu... cine sta sa ia la mana toate conturile cu toate charurile cu probleme.... Singurele charuri care au scapat, este foarte clar, au fost numai cele on... De interes ar fi cauza...., pt ca nu o sa tot dam roll back la DB.... In rest.... Sanatate la neamuri !!!
Zadirion Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 nu ia nimeni la mana, citeste postul de deasupra.tot procesul este automat. eh, aproape tot procesul. :-"Si da hidra, este chiar asa de simplu cum am spus ca este :))
Guest pifvader Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 are dreptate e chear asa simplu am facut si eu 2 semestre de bd la fac si stiu nu imi vin in minte exact interogarile dar asa este
magyi Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 poi daca eram on atunci nu mai aveam probleme ? ah ? incetati cu raziile .. glumesc .stiu ca o sa isi revina serverul , chestia este CAND ?
Baicu Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 poi daca eram on atunci nu mai aveam probleme ? ah ? incetati cu raziile .. glumesc .stiu ca o sa isi revina serverul , chestia este CAND ?maxim 20 de minute si revine
Guest FerFe Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 se da rb pt toata lumea nu doar pentru 100 200 playeri
Zadirion Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 se da rb pt toata lumea nu doar pentru 100 200 playeri nu stiam, multumesc ca ne-ai iluminat si pe noi, prostii de rand
Alex86 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 se da rb pt toata lumea nu doar pentru 100 200 playerinu toti au avut lvl mic si nu toti au incercat sa profite
Zadirion Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 clar :)) nu e spam thread asta. postati doar daca aveti ceva inteligent de spus. sau macar sa dea impresia...(*prepares to wait for a few hours*)
Guest FerFe Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 nu toti au avut lvl mic si nu toti au incercat sa profitealex loau la lvl 350 40 50k xp in icarus
micaElfa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 buna idee, dar e rollback pentru exp sau pentru tot ce a facut?:) Daca as fi cumparat un set de la cineva "cu rr" ..la cine ar ramane setu?
Baicu Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 buna idee, dar e rollback pentru exp sau pentru tot ce a facut?:) Daca as fi cumparat un set de la cineva "cu rr" ..la cine ar ramane setu?pai depinde cand ai cumparat si pana cand sa dat rollCand se da roll back se da cu totul exp.zen.iteme .locul unde erai..tot tot
Guest FerFe Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 buna idee, dar e rollback pentru exp sau pentru tot ce a facut?:) Daca as fi cumparat un set de la cineva "cu rr" ..la cine ar ramane setu?se da inapoi tot
Zadirion Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 solutia mea ar rezolva si problema cu itemele.ar fi doar rollback la exp pentru conturile cu probleme. itemele ar ramane acolo unde sunt.(pentru conturile cu rr aiurea, ca de alea discutam)
nailuii Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 buna idee, dar e rollback pentru exp sau pentru tot ce a facut?:) Daca as fi cumparat un set de la cineva "cu rr" ..la cine ar ramane setu?evident la amandoi!!! :Dsolutia mea ar rezolva si problema cu itemele.ar fi doar rollback la exp pentru conturile cu probleme. itemele ar ramane acolo unde sunt.(pentru conturile cu rr aiurea, ca de alea discutam)sii cei care au facut xp in party cu aia resetati aiurea?
Paul156 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 solutia mea ar rezolva si problema cu itemele.ar fi doar rollback la exp pentru conturile cu probleme. itemele ar ramane acolo unde sunt.(pentru conturile cu rr aiurea, ca de alea discutam)de unde stii tu ca solutia ta e buna..ar trebui sa nu mai faceti atata tam tam...mai bn asteptati pana vedeti ce face dragosh...
Zadirion Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 de unde stii tu ca solutia ta e buna..ar trebui sa nu mai faceti atata tam tam...mai bn asteptati pana vedeti ce face dragosh...stiu. and let's leave it at that. nare rost sa-ti explic pt ca oricum nu ai intelege. sii cei care au facut xp in party cu aia resetati aiurea? neglijabil
Guest Monstruletz Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ^_^ |)--> CITAT(| ^_^ | @ May 8 2009, 16:27) ← de unde stii tu ca solutia ta e buna..ar trebui sa nu mai faceti atata tam tam...mai bn asteptati pana vedeti ce face dragosh... stii ce e aia o baza de date mai intai ca sa poata sa iti explice cum?