Nach3 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Tânărul care s-a înecat în Lacul IOR voia să ajungă pe malul celălalt, la nişte fete.Tânărul care a fost readus la viaţă după ce a stat pe fundul lacului din parcul IOR al Capitalei, mai bine de 30 de minute, a murit în seara de vineri spre sâmbătă la spital.Crăciun Leonardo, alintat de familie ?Nică”, mai avea doar patru luni până la petrecerea de majorat pentru care strângea bani spălând scările blocurilor împreună cu mama sa.http://www.click.ro/actualitate/a-murit-din-cauza-unui-pariu mai multe detalii. A fost cu mine in clasa a 6-a era un baiat de gasca, ma intelegeam bine cu el ce daca el statea la concordia. o parte din familia lui statea la Bucuresti dar din cauza ca nu avea bani el tot a decis sa fuga de la concordia si sa se duca alaturi de mama lui. Fratele lui care si el a fost in clasa cu mine mi-a zis ca lucra la Carefoure dar vad ca spala scarii de blocuri pentru a strange bani pentru a isi face majoratul. Imi pare nespus de rau de ce sa intamplat si inca sunt socat sa aud asta. Leoooo odihnestete in pace SCOALA 29 din Ploiesti iti sta alaturi. ( mai ales fosta ta clasa 8-A )
gaboi Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Crăciun Leonardo, alintat de familie ?Nică”, mai avea doar patru luni până la petrecerea de majorat pentru care strângea bani spălând scările blocurilor împreună cu mama sa.Ti se rupe inima RIP.
Guest The_KniveS Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 omg ink nu pot sa cred ,eram in iore cand baiatul acesta facea baie in apa rece de acolo si ma uitam la el si la altii care erau cu el cum inoata, nu pot sa cred R.I.P
Guest Kamikaze Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 curios doar, voi ziceti "rip" si cand va duceti la o inmormantare? mitzone tu esti scutit ca te iubesc
zetulescu Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Lacul IOR este extrem de periculos....f multe accidente au avut loc in acel lac...cine stie zona poate observa cate cruci sunt pe marginea lacului.........in fine...condoleante familiei.
TuFFy Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Lacul IOR este extrem de periculos....f multe accidente au avut loc in acel lac...cine stie zona poate observa cate cruci sunt pe marginea lacului.........in fine...condoleante familiei.Aprob, o multime de oameni au murit acolo, insa si incostienta lor spune multe. Condoleante.
marius_truckerfan Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Prea tanar ... . Trebuie sa nu se bage in apa .. acum ... tot una e :( .
Guest MaGic_MaStEr Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ti se rupe inima RIP.Idem, odihneasca-se in pace :(.
Guest stefteo21 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 E de regretat ce s-a intampla insa nu l-a impins nimeni in apa, este doar vina lui daca a vrut sa fie erou trecand inot ;) Dumnezeu sa-l odihneasca PS: tine-te de scoala ca nu prea stii sa scrii
iReaLRauL Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 R.I.P. .. Trebuia sa fie constient de temperatura apei ..
Nach3 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 PS: tine-te de scoala ca nu prea stii sa scriiNu vad greseli. Eu am scris de la link in jos.