Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

Primul rr contează

Recommended Posts

Posted

Primul rr ca primul rr da unde a disparut MagicSM sau cum il chema ? :))))))))))) ca ieri avea 1 rr si lvl 80 si nu`l mai vad in top. L-au prins cu necuratu` ?

Posted

Felicitari Avalance tu esti primul rr-it d p server. Nu ai fost la fel de destept ca si celalalt sa faci poza cu autpick on :))))))))))

Posted

ms pentru ajutor persoanelor ce mau ajutat cu lvl ...unii din cei mai importanti fiind : Magus / AdrianBK / Garone / MagicSM ( chiar daca nu mai are caracterul )...si a altor persoane ce mau ajutat mai mult sau mai putin . ms

felicitari ava :* >:D< :bananadance2: next Magus :> hai cu rr :)

Posted

si asa ieri isi luase arfe de RRit =)) a dat leave g ca suntem copii...

sau poate ca asta a fost scopul?sa dea primul de pe server RR apoi sa se intoarca in viata reala?

Posted

si asa ieri isi luase arfe de RRit =)) a dat leave g ca suntem copii...

sau poate ca asta a fost scopul?sa dea primul de pe server RR apoi sa se intoarca in viata reala?

maxim clipu :)))))))))))) :nanana: :nanana:

Posted

Indiferent cum ar fi sa o luati MagicSM este primul rr-it de pe server, a facut primul lvl 400 (=rr), deci felicitari pentru el si pt cei ce urmeaza in special daca se stiu ca au jucat corect (si nu ma refer la un simplu clicker pentru skill sau zen :D )

Posted

Tutun , cofeina , ne-somn , curent , nervi , zile , etc. pierdute intr-o singura poza facuta din prea multa mandrie ! b-(

=)) =)) =))

Felicitari celor care au dat rr si care o sa dea primu rr (aici intra doar ce`i fara speed si 1hk)

Posted

Bravo celor care au dat rr primi.. pacat pentru Magic.

Si nu radeti de el..fiindca la toti va vine randu..ca majoritatea de pe server folositi elite. Have a nice day .. "Dati cu pietre daca sunteti neprihaniti" ,Asa ca nu mai radeti de necazu altuia ..

"pot sa rad si eu de astia care au ras? buahahahahahhahahahaha" mama ce m-am spart de ras ..am rupt tastatura-n doua de-atat ras.

Posted

Si nu radeti de el..fiindca la toti va vine randu..ca majoritatea de pe server folositi elite. Have a nice day .. "Dati cu pietre daca sunteti neprihaniti" ,Asa ca nu mai radeti de necazu altuia ..

"pot sa rad si eu de astia care au ras? buahahahahahhahahahaha" mama ce m-am spart de ras ..am rupt tastatura-n doua de-atat ras.

:crazy:

Posted

cum sa nu razi mami cand vezi atata prostie la un loc? :-s :rofl2:

P.S. ce i-as rupe :pottytrain2: lu` aia din poza :gun:

Posted

cum sa nu razi mami cand vezi atata prostie la un loc? :-s :rofl2:

P.S. ce i-as rupe :pottytrain2: lu` aia din poza :gun:

dude...you have some problems...O_O

Posted

M-ai facut sa plang,jur.O arzi in sintagme si in bagabonteli ,dar sincer esti de toata jena. Stai linistita ca nu toti folosesc elite-ul.Nu am folosit niciodata saracia asta de clicker si oricum nu cred ca faci avere cu el.Ai uitat cand stateam in party si rupeai elite?whatever.

Posted

ia sa pun si eu.

http://imageshack.us/photo/my-images/828/screen080320560000.jpg/

http://imageshack.us/f/577/screen081719110009.jpg/

bv avalansa si adrian, hai garone, spor si la restul.

sry magic :)

Guest MagiczSm
Posted

pacat ca sa ajuns la asa cv din acest topic :))

felicitari magus :) :beer:

Posted

Ma, mie chiar imi pare rau de Magic, e singuru' cat de cat 'normal' din Hustle. Toti folosesc elite de acolo si zic de HHunterZ. Toata ziua pe alianta apar intrebari: "care este id-ul de la pana/boh/sign?"

Posted

lvl 5-10 lore : 28b5ndi.jpg

lvl 400 : 2znmpz7.jpg

Multumesc celor care au fost la party si au suportat pe skype caterinka :)) : Magus,MagicSm,Avalanche,Garone :0pidu:

P.S: terminati cu mistourile la adresa lu MagicSm ca va vine randu la fiecare

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...