Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CucuHaiducu

Guilda Maniacii

Recommended Posts

Posted

Neaza loome buna!

va retin atentia cu o mica treaba, ca sa nu existe discutii pe urma: pe principiul #cine e om cu mine, sunt om cu el#, cine acorda party in ally, va primi party in ally (indiferent din ce guild face parte). Cei ca nu respecta acest lucru sa nu aiba pretentii cand nu vor fi chemati sau acceptati intr-un pt. ms de atentie :)

:beer:

ps. acest anunt este postat la tt guildele din ally (fara discriminare)

roger :beer:

care vrei capsuni? :>

Posted

disperatul serrii = MiB-DW - guilda maniacii poate sa fie mandra cu tine

desi am take corect - panarama ma deranjeaza 1 ora de la un bineritat xp :PPP

http://img197.imageshack.us/gal.php?g=screen061518370007.jpg

Posted

disperatul serrii = MiB-DW - guilda maniacii poate sa fie mandra cu tine

desi am take corect - panarama ma deranjeaza 1 ora de la un bineritat xp :PPP

http://img197.imageshack.us/gal.php?g=screen061518370007.jpg

"panarama"? da ai crescut vacile cu mine pe imas? ai mancat din aceeasi farfurie cu mine? incearca sa te controlezi, gata ai iesit din padure. maimutoiule tu nu stii sa vb bine romana si folosesti "limbi straine" si pune pozele cu preluarea.

Posted

"panarama"? da ai crescut vacile cu mine pe imas? ai mancat din aceeasi farfurie cu mine? incearca sa te controlezi, gata ai iesit din padure. maimutoiule tu nu stii sa vb bine romana si folosesti "limbi straine" si pune pozele cu preluarea.

Au lol valoareo - scuzama ca am indraznit sati fac take in vreme ce u frecai menta la buda...

Iinca odata - iMi PaRe RaU - sper ca no sami porti ranchiuna, sa ma verifici tot srv daca sint afk

cita nesabuinta din partea mea sati fac take... of of mai mai

acu serios - pozele cu preluarea nam dc sa le pun - tu oricum nai ce obiecta ca erai afk - nasteai probabil ca a durat vreo 15 min de cind am venit eu pe spot + preluare + revenirea ta :P

PS EDIT

definitie PANARAMA

1. Despre o femeie de moravuri uşoare, c....(cenzurat)

2. caterinca, luare misto, circ.

3. zgomot, circ, harmalaie, cearta.

ma refeream la definitia 2 - 3, definitia 1 nu se aplica si e oarecum exagerata in context :)

sursa 123urban

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...