Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CucuHaiducu

Guilda Maniacii

Recommended Posts

Posted

Salutare la toti Maniacii, fosti, actuali si viitori.

Ghilda a fost resuscitata. Momentan e inca la reanimare, dar isi va revenii curand la gloria de odinioara... nu-i asa? Prin urmare era normal sa fie resuscitat si topicul guildei (Pai se poate? Domnu' actual GM, cam trageti matza de coada.)

Deci? Ce mai faceti?

Guest [FO]Maki
Posted

sal , GL cu guilda si Doamne Ajuta ! :)

Guest [FO]Maki
Posted

ai dreptate ca am vazt 2-3 maniaci pe la xp ::>

Posted

neatza :)

bai succes cu guilda si chiar as vrea sa va vad ca inainte....uniti si mereu plini de voie buna :cool2:

sper sa ne intalnim in game :beer:

Posted

cu siguranta asa o sa fie...pai noi suntem aproape non stop in game..sigur o sa ne vedem.... :cool2:

haaa??? cine ?, unde? , cand ?, de ce ?..:))

Mai Razvane tu ne minti.....

Noroc ca esti afk sa mai prind si eu un jvl doua ....

Are cauciucuri Michelin :D

Posted

e..intradevar mai is afk..dar revin on cu forte proaspete si cu rezervoru plin...apropo mi-am pus si chip tunning sa am plekarea de pe loc mai puternica... :yum:

Posted

Here we go again... Maniacii saluta toate guildele :beer:

Salut maniacilor vechi si noi , cat si aliantei! Ma bucur sa vad ca este putin actiune si aici :P

Majoritatea sunteti jucatori cu experienta asa ca nu are rost sa enumar anumite principii morale necesare.

Nu urmarim gloria eterna , noi urmarim distractia :bananadance2: din acest motiv in guilda sunt numai prieteni si avem o alianta cu prieteni.

Felicitari primului membru care a dat rr :beer: ai o gumitza de la mine :>

Recutari nu se fac ... decat daca ai carnet de maniac sau esti invitat de un maniac :crazy:

edit: Slava domnului ca mai exista cavaleri :D

Posted

Neatza ppl..

Daca tot fac parte din alianta Maniacii in game... sa ma apuc de spam si pe forum`ul aliantei... k deh .. asa e frumos..

PS: daca nu era picat server`ul... dadeam rr-ul in seara asta... (la calculator normal..)

Guest taypanu
Posted
:wav: nu dureaza mult si am sa va vad
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...