Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CucuHaiducu

Guilda Maniacii

Recommended Posts

Posted

Super daca ar sta serv off weekend`ul asta ! Sa mai vada astia si lumea reala :cool2:

Comm` girls let`s go party! :cigarette::peace: :banana2:

Posted

Si mie mi-ar conveni RR DB... ar fi ca pe 2nd DB pe v. 97D cu maniacii, cu party-uri non-rr la goldeni... Good old times...

Hey lume!

damn cont gresit iar... Serenity aici :)

Posted

neatza

Diablo

mesaj Astazi, 01:29

Ok lume, ideea de baza este ca incercam sa evitam un rr db, si dupa cum stiti un rollback din data in care s-a facut ultimu backup nu ajuta cu nimic, si mare dinferenta intre rollback-ul respectiv si rr db nu e, deci si varianta cu rollback este exclusa din start

acuma cautam solutii pentru a rezolva problema cu lvl/stats a caracterelor ce au fost afectate, ca sa aflam ce caractere au fost afectate trebuie sa le verificam manual mai pe toate si sunt numai vreo 7500 ( daca o sa ziceti ca nu sunt asa multe, tin sa va anunt ca multe sunt de lvl 2 si nu apar la stats, dar ele exista si sunt cu problema )

Dupa ce le depistam trebuie sa vedem care au fost starea lor initiala dinainte de a se produce incidentul : lvl-ul, punctele de stats si exp ... problema e ca doar valorile astea le avem si exact cifrele astea difera de la caz la caz ...

La unii apare lvl-ul real dar exp pe minus, la alti exp e buna, dar are lvl-ul necorespunzator, punctele de stats reflecta oarecum lvl-ul char-ului dar nu stim exact cate fructe a luat fiecare, la ce lvl a facut quest-ul de 6 puncte ... cate lvle a facut dupa ce s-a petrecut incidentul... de cate ori a fost readus char-ul respectiv la lvl 2 pana sa ajunga in starea finala ce o detinem ... ceea ce implica si o serie de erori pe care vrem sa le minimalizam la maxim .

Asadar incercam sa gasim modalitati de a rezolva problema, incercam formule, facem tabele, s.s.m.d.

Nu stim cat o sa mai dureze, cu singurata cateva zile va mai fi serverul offline pana vom finaliza tot ce avem de pus la punct .

Ce incercam noi sa facem este destul de greu, e mult si din pacate nici nu e asa sigur, dar facem tot posibilul pentru a nu se da rr db si de a restabili macar intr-o proportie cat se poate de mare a varientei reale a fiecarui caracter .

Multumim pentru intalegere .

Posted

valeu da ce se ingramade maniaci pe forum ... (b ciob de oala sparta :D)

je = Korb (momentan la depou)

haide looome back in guild, aici ma refer la old maniacs

Posted

bei dar matinali (sa nu zic maniaci) mai sunteti :)) auzi la 7 dimineata el sta sa vada daca i server on :))

am vazut si noi anuntul, parerea mea este ca o fie o mare abrambureala cu statusurile daca o rezolva asa, nu mai stiu pe cine vazuse m eu pe forum ca incepuse cu teoria daca este peste lvl 220 si a facut questul , etc si de aici inceepe problema cu punctele, nu mai zic daca a fost un obsedat care a mancat 200-300 fructe, cu ala ce faceti :))

ramane de vazut ce se incampla si logic ca o sa ne conformam alta varianta nu exista :P

Posted

Neatza dragii mei :nanana:

Nu intrati in panica. Iesiti afara la alergat si o sa vedeti ca o sa va simtiti mai bine. Mai dati jos din burta :whistle:

@ sere nice to see you here :beer:

Posted

Daca erati din Galati va invitam la mine in curte la un gratar :yum: :yum: si bere :beer:

Dar cum nu sunteti..faceti la voi si ganditiva la mine =))

Posted

ma dar bine zici, putini si rai :))

vexule, nu mai bine iti misti si tu aripioarele si vi la un gratar in natura cum facem noi, adica scuze...un gratar de 2 zile la munte :))

Posted

salutare maniacilor

neatza`

... uhm numa eu dau up la topic`ul asta...

pai daca te trezesti cu noaptea in cap?

chiar, de ce te trezesti asa de dimineata? ca sa ai mai mult timp de stat degeaba? :)))

Posted

Nu cred ca se da rr la db... din cate stiu eu se repara baza de date... orice am votat noi. Eu sper sa gresesc... ca si eu vreau RR DB.

Hey lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Posted

salutare maniacilor

pai daca te trezesti cu noaptea in cap?

chiar, de ce te trezesti asa de dimineata? ca sa ai mai mult timp de stat degeaba? :)))

ma pregateam de work

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...