Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iReal

EXPERIENTA 10 SAU 20X ?

EXPERIENTA 10 SAU 20X?  

218 members have voted

1. 1. EXPERIENTA 10 SAU 20X?

• 10x
      23
    • 20x
      195

Recommended Posts

Posted

nu am zis ca nu se poate...dar daca asa e jocu...de ce sa-l modificam?:) asta e jucam dupa cum e cand o sa se faca eventu din cry cine o sa profite?:)

Tu ai idee cat poate sa insemne asta? Hai, sa zicem ca se gasesc caractere care sa omoare armata ( dar si aici trb sa fie minim 10-20 cu ceva mai multe rr-uri) dar elful/elfii trb sa reziste si aici o sa mai dureze -_-

Una e sa ramai cu 10x o zi ( eventul cw se tine odata pe zi, deci daca e sa-l pierzi in ziua n, poti sa "repari greseala" in ziua n+1) una e sa stai cu 10x cateva saptamani bune, daca nu luni -_-

@n4ughtyxxl, din cate sti, MU-ul este un joc static, stai intr-un spot si dai si astepti |-) si astepti... si astepti pana cand vine un cs, o invazie, o aripa.. ceva de genu. Eh, momentan eu sunt limitat la partea cu statul restu nu prea se poate, cam asa e la 0 rr -_-

Posted

Pana nu incerci ... normal ca zici ca nu se poate ... asteptam sa se mai rr vreo 10...

Daca s-ar aduna lumea cum se aduna la CS, s-ar face si CW event... dar e greu sa pleci de pe spot... si mai intervine si aspectul acela : "eu am dat rr la 10x, ia sa se chinuie si ei, ca doar nu suntem bunii samariteni"...

Macar de curiozitate as vrea sa facem o data eventul sa vad cat e de adevarat ca scaderea XP e din cauza lui...

btw poti da buff si heal la elfa de pe piedestal... deci nu ar fi o grozavie de problema... agi elf pe piedestal cu una ene jos sa o pazeasca... in restul trebuie partyuri puternice cu elfe suport si trebuie sa mearga... nu se poate sa nu... acum nu stiu cat de tare e balgasul... cat de rau fata de un golden +5 stie cineva?

Posted

problema e urmatoarea.. se pierde xp la fiecare cw event sau sa pierdut doar o data? pt ca .. totusi la 10x trebuia sa fie in icarus xp de barem 5k .. daca scade zilnic cu 10% aia inseamna ca deja e xp... sub 10x

Posted

Nu stiu de ce dar am impresia ca exp scade pe zi ce trece.

Azi noapte de exemplu am facut de la 12 pana la 8 dimineata, 7 lvl in PP +1 in aida.

Mentionez ca am char elf si a facut de la 213 - 220 lvl....in 8 ore....e criminal, eu ma intreb ce o sa fac de la lvl 300 incolo.

Am prieteni care aseara se gandeau serios sa se lase de joc ca incepe sa semene cu srv. global si vorba aia....mai da-o dracu de viata virtuala ca n-am gresit cu nimic la nimeni ca sa ne chinuim ca hotii de cai pt cateva lvl. :)).

Eu pariez pa magarus ca este sub 8 X experienta in momentul de fata..poate chiar 5 X

Posted

Pana nu incerci ... normal ca zici ca nu se poate ... asteptam sa se mai rr vreo 10...

Daca s-ar aduna lumea cum se aduna la CS, s-ar face si CW event... dar e greu sa pleci de pe spot... si mai intervine si aspectul acela : "eu am dat rr la 10x, ia sa se chinuie si ei, ca doar nu suntem bunii samariteni"...

Macar de curiozitate as vrea sa facem o data eventul sa vad cat e de adevarat ca scaderea XP e din cauza lui...

btw poti da buff si heal la elfa de pe piedestal... deci nu ar fi o grozavie de problema... agi elf pe piedestal cu una ene jos sa o pazeasca... in restul trebuie partyuri puternice cu elfe suport si trebuie sa mearga... nu se poate sa nu... acum nu stiu cat de tare e balgasul... cat de rau fata de un golden +5 stie cineva?

La full, DL s3, dadeam multe lovituri in armata, dadeam tot felul de culori dmg si dura ceva. Balgass are viata multa, se teleporteaza, are stern, iar elfii, in starea actuala nu rezista la un golden +5, ce sa reziste la balgass? -_-

Eu 1, ma gandesc incet incet sa o las naibii de treaba, merge greu si sa stau de pomana pe spot, DL fiind, nu-mi aduce niico satisfactie.

Posted

E clar ca nu ne ia nimeni in seama :). De multe zile sunt deschise topicuri pe tema asta si nu avem un raspuns concret.

Eu totusi nu inteleg de ce a trebuit sa se scada exp de la 20 X la 10 X.

Am inteles ca are legtura cu eventul din crywolf, dar mi se pare aiurea ca se schimba exp pe srv din cauza unui event.

Guest <ContNou>
Posted

Am inteles ca are legtura cu eventul din crywolf, dar mi se pare aiurea

Cam aiurea e totul.

20x. :dooh:

Posted

TyreXel a zis ca va tine cont vezi cateva pagini in spate, asa ca votati in continuare toti, ca sa stie vdragosh cat de mult vrem 20 xp, pentru ca e chin cu 10 xp si pe multi ii oftica faptu ca restu au facut 380 pe 20 xp si dupa au dat rr pe 10 xp.

pe tyrexel il cred..pe vdragosh nu :) dak era asa zicea ceva pana acum

Guest Kamikaze
Posted

Am inteles ca are legtura cu eventul din crywolf

imi da si mie careva niste detalii asupra subiectului?

Guest Tsu^_^pui
Posted

eu 1 o sa mai stau cateva zile si daca nu se face nimic, ma las, am 358. De la 380 pana la 400 ia cam 1 sapt jumatate daca stai 24/7 ( iau ca exemplu timpul cat ii ia lui bato) Acum fac cam 4 lvle/zi, nu am de gand sa stau inca 2-3 sapt 24 din 24 ca sa dau un amarat de rr

Guest guzgan
Posted

cei care au votat 10 x se apropie foarte mult de rr au prins toata durata de 20x cred si eu ca nu le convine 20 cand au peste 380 lvl sa nu0i intreaca altii

Guest viscol
Posted

in zadar facem noi posturi......daca o sa vrea o sa-l faka la 20x......dupa cum vad nu o sa faka....si acuma nici 10x nui pe server...deci have fan :))

Posted

in zadar facem noi posturi......daca o sa vrea o sa-l faka la 20x......dupa cum vad nu o sa faka....si acuma nici 10x nui pe server...deci have fan

Ai dreptate, si eu ma indoiesc tare ca experienta care se ia acum pe server este 10 X, e mai slaba decat pe 0.97d, e aproape cum erap e 0.97d la inceput...adica circa 5 X

Guest raTaTz0r
Posted

ne luptam cu morile de vant cum am zis... vdragosh asta nu il cunosc dar tare as vrea sa stau de vorba cu el fata in fata la o bere o cafea sa ii explic drq cum sta treaba ca ori nu intelege ori nu vrea sa intelegea ca exp care a pus`o el e ordinara rau ..

Posted

10x e prea mare , sunt spoturi peste tot , ce aveti voi nevoie se numeste rabdare :)

Omule eu zic ca suferi...fara suparare.

Vad ca pe dragos nu`l prea lasa inima sa faca la loc 20X,atunci de ce nu face macar 15X,sa fim seriosi,e un joc,nu stai toata ziua in fatza unui calculator,sa nu`i aud pe restu cu afk..lasi afk kt timp? pana cade party`u respectiv. :dooh:

Penal sa stau o noapte intreaga in tarkan in party si sa fac 1 lvl,maxim 2 :hair:

A da,dragos in legatura cu beta,cu full`urile,de ce oare s`au dezvoltat asa repede charurile respective? oare nu din cauza k in crywolf la cei mari era xp de iti sarea inima?nu din cauza aia erau atatea rr?

Guest jeffry
Posted

in tarkan cel mai bun spot la lv 351 stau 5-6h sa fac 1 lv :| bagati 20x

Posted

Omule eu zic ca suferi...fara suparare.

Vad ca pe dragos nu`l prea lasa inima sa faca la loc 20X,atunci de ce nu face macar 15X,sa fim seriosi,e un joc,nu stai toata ziua in fatza unui calculator,sa nu`i aud pe restu cu afk..lasi afk kt timp? pana cade party`u respectiv. :dooh:

Penal sa stau o noapte intreaga in tarkan in party si sa fac 1 lvl,maxim 2 :hair:

A da,dragos in legatura cu beta,cu full`urile,de ce oare s`au dezvoltat asa repede charurile respective? oare nu din cauza k in crywolf la cei mari era xp de iti sarea inima?nu din cauza aia erau atatea rr?

-de la 300 in sus nu mai joci nimik , iei pots si o arzi aiurea pe spot afk , iei o punga de popcorn si te uiti la monitor , pe 97 cum stateati in party la 3 mobi cate 2-3 saptamani ? aici aveti si spoturi , nu nu e destul mai vreti si marire de exp , ce urmeaza ? caractere editate .. :coffee: #-o

-va explicat clar omu , vrea sa faca un server greu .

Posted

nervii nu isi au rostul :) daca dragosh o sa vrea o sa schimbe exp...nu poti obliga un om sa faca ceva :) desi..20x sau macar 15x ar fi recomandat pentru MU S1 unde se merge pana la lvl 400 :)

Posted

de la 300 in sus nu mai joci nimik , iei pots si o arzi aiurea pe spot afk , iei o punga de popcorn si te uiti la monitor , pe 97 cum stateati in party la 3 mobi cate 2-3 saptamani ? aici aveti si spoturi , nu nu e destul mai vreti si marire de exp , ce urmeaza ? caractere editate ..

-va explicat clar omu , vrea sa faca un server greu .

Atunci de ce nu a fost pus de la inceput exp 10 X ca sa fie la fel pt. toata lumea ?

Si plus de asta multi playeri sunt convinsi ca e sub 10X acum experienta...si ma numar printre ei. Pe 097d era in jur de 10 X experienta si era cam dubla fata de Season1 cum e acum.

Posted

dragosh greseste ca ii lauda pe cei cu rr ca nu se plang..dar s-a intrebat cat era exp cand au dat ei rr? :)

tzu...

Si plus de asta multi playeri sunt convinsi ca e sub 10X acum experienta...si ma numar printre ei. Pe 097d era in jur de 10 X experienta si era cam dubla fata de Season1 cum e acum.
daca ar fi sa o luam dupa "simt" exp este in jur de 5-6x :P
Posted

Atunci de ce nu a fost pus de la inceput exp 10 X ca sa fie la fel pt. toata lumea ?

I-am zis lui dragos de postul tau si el mi-a raspuns

[15:36] Velcea Dragos: pe 97d setarile mostrilor au fost modificate

[15:36] Velcea Dragos: la toti

[15:36] Velcea Dragos: aici sunt cele originale

[15:37] Velcea Dragos: razvan a pus atributele ( lvl , hp, def , dmg , ... ) moobilor pe grafice

[15:37] Velcea Dragos: si a umplat la ele pana a facut toate graficele lineare

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...