Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

leonardo21

Am si eu o intrebare...

Recommended Posts

Posted

plus ca pe 97d era permis speed ..is mai multe chestii...apoi la 1 rr cu speed rupeai arena si tot asha..sa fim seriosi,e bataie de joc dragosh faza cu xp..nu inteleg de ce ne tot calcati pe bataturi :blink:

Posted

pe 0.97 rr-ul se dadea la 350 :"> pe 0.97d nu era cw event unde daca-l pierzi, pierzi 10x exp :">. Pe 0.97d nu era 5x, pe 0.97d daca se incepea cu o anumita experienta, asa ramanea pana la sf :">

Pe 0.97d erau multi oameni ca tine care vb doar ca sa se afle-n treaba :">

Posted

Dragosh iti dau o idee, intra asta-seara in joc si intreaba cine vrea si cine nu xp 20x si daca iti vor raspunde mai multi ca nu vor o poti lasa cum doresti tu, pana la urma si parerea noastra conteaza nu?(macar asa un 2%) :tiphat:

Guest FerFe
Posted

Ce de plangareti aici unde mai e farmecul jocului? o data esti mic si te chinui sa cresti...

Inca ceva tsu ai jucat atata timp pe 97d dc te plangi acolo era mult mai greu ca aici

Posted

eu am impresia ca majoritatea vor sa faca full stats cat mai repede .

cred ca am gresit eu, trebuia sa fac un srv high-exp

cu exp actuala, primul o sa faca 2 rr-uri cred ca o sa fie full stats in max 2 luni

daca maresc exp cred ca toti o sa fie full stats in 1-2 luni

sa inteleg ca se vrea un server usor ?

Guest Seneca
Posted

nu ai inteles dragos.toata lumea vrea sa fie 20x cum era initial,nu high xp.nimic mai mult

Posted

tu ai inteles ce am scris eu acolo ?

ti se pare normal sa fie priul full stats in 2 luni ?

ce diferenta ar mai fii intre servreul asta si unul de duzina ?

de unde are toata lumea impreasia ca primii au dat rr la alt exp decat este acum ?

Guest Seneca
Posted

pentru ca ei chiar au dat la 20x,sau au facut 380+ la acea xp.

cu exp 20x crede-ma nu e un server de duzina.

Eu m-am apucat de acest server din curiozitate,am fost placut surprins de ce am gasit.acum cu rata aceasta de experienta,jocul este frustrant,si nu stiu cat am sa mai consum curentul degeaba sa fac 10 lvls.Si cred ca parerea prezentata anterior nu este numai a mea,ci a multor jucatori de pe server.Multi vor pleca de pe linkmania.atunci chiar nu va mai fi un server de duzina.Si totusi scopul acestui site este acela de a atrage cat mai multi utilizatori.

Guest papadie29
Posted

cel mai probail nu mai joc pana nu se rezolva cu xp-u nu are rost consumul de curent :comp1:

Posted

eu am impresia ca majoritatea vor sa faca full stats cat mai repede .

cred ca am gresit eu, trebuia sa fac un srv high-exp

cu exp actuala, primul o sa faca 2 rr-uri cred ca o sa fie full stats in max 2 luni

daca maresc exp cred ca toti o sa fie full stats in 1-2 luni

sa inteleg ca se vrea un server usor ?

cu alte cuvinte tu ai scazut expul? :-?

Posted

dragos, tu te raportezi la niste oameni care au dat rr in 12 zile, care iti spun eu ca nici un 20x nu faci <_< (astept daca o sa faci, un scan pt speed 0_0 ) Nici cu 20x nu poti sa faci full in cate luni zici tu, este greu, dar sa nu faci munca chiar asa grea, sa stam la 1 lvl 1 zi... greu, dar nu imposibil.

Guest guzgan
Posted

vdragos frate ma uit la o linie da-o la naiba de treaba fa cum era inainte ca BK NU MAI DAU NICIODATA RR

Posted

Pe mine nu ma deranjeaza deloc daca dau rr peste 2 luni dupa calculele facute de mine, dar ma surprinde cum sa dat rr in 12-14 zile???pe 97 parca mult mai greu sa dat primul rr........... :rolleyes:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...