Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

leonardo21

Am si eu o intrebare...

Recommended Posts

Depinde si cu cine ai party daca eu sunt 350 si am pp cu toti de 140 ( pe versiunea asta nu exista gap) o sa iau xp cu tona daca toti suntem 350 o sa fie xp putin.

Sau poate tu esti ala micu si ai party cu astia mai mari ...etc

Frate nu cred ca asta e cauza, acum 5 zile inainte sa iau suspend luam in perfect party 4-5-6k xp in tarkan iar acum in pp+1 bk in icarus la drakani iau xp 2.5-3.5k

Depinde ce level aveau ceii lalti din party... :) sau poate e un bug de xp incearca sa omori cat mai multi monstri :) :beer:

singur luam peste 10k in tarkan acum 6k-7k si nam crescut mai deloc doar 2lvl .mai mult ca sigur sa umblat

Unde sa umblat ? poate e un bug pe server de xp :) se mai intampla :tiphat:

offtopic: de vede dragosh sau un moderator ce nume ai te paste un suspend foarte mare =)) :rof2:

Am vorbit cu dragos si a zis ca nu a umblat la exp. S-ar putea sa fie din cauza cw eventului... parca exp scadea cand nu reusea

In caz de esec

Npc Lapah din Crywolf v-a disparea

Drop rate-ul la Jewel of guardian v-a scadea

Experienta v-a scadea cu 10x

cred ca asta e buba :)) am vorbit cu el sa il dezactiveze pentru moment

Am vorbit cu dragos si a zis ca nu a umblat la exp. S-ar putea sa fie din cauza cw eventului... parca exp scadea cand nu reusea

cred ca asta e buba :)) am vorbit cu el sa il dezactiveze pentru moment

Pai sa sti ca si eu m-am gandit la varianta asta de cand tot vedeam ca defending has failled :)

Sa ne zici cand se face modificarea sa vedem daca este sau nu o schimbare

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...