Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

leonardo21

Am si eu o intrebare...

Recommended Posts

Posted

:-??

Inainte luam in tarkan singur pe spot 7-10k xp iar acum iau intre 4-6k

Daca deja a fost anuntat raspunsul la aceasta intrebare pe server imi cer scuze dar am avut suspend 5 zile si nu am mai intrat prin joc.

Posted

Frate nu cred ca asta e cauza, acum 5 zile inainte sa iau suspend luam in perfect party 4-5-6k xp in tarkan iar acum in pp+1 bk in icarus la drakani iau xp 2.5-3.5k

Posted

Depinde si cu cine ai party daca eu sunt 350 si am pp cu toti de 140 ( pe versiunea asta nu exista gap) o sa iau xp cu tona daca toti suntem 350 o sa fie xp putin.

Sau poate tu esti ala micu si ai party cu astia mai mari ...etc

Posted

Depinde si cu cine ai party daca eu sunt 350 si am pp cu toti de 140 ( pe versiunea asta nu exista gap) o sa iau xp cu tona daca toti suntem 350 o sa fie xp putin.

nu iei cu tona :) , daca nu e diferenta` de 120 iei slab

Posted

Frate nu cred ca asta e cauza, acum 5 zile inainte sa iau suspend luam in perfect party 4-5-6k xp in tarkan iar acum in pp+1 bk in icarus la drakani iau xp 2.5-3.5k

Depinde ce level aveau ceii lalti din party... :) sau poate e un bug de xp incearca sa omori cat mai multi monstri :) :beer:

singur luam peste 10k in tarkan acum 6k-7k si nam crescut mai deloc doar 2lvl .mai mult ca sigur sa umblat

Unde sa umblat ? poate e un bug pe server de xp :) se mai intampla :tiphat:

offtopic: de vede dragosh sau un moderator ce nume ai te paste un suspend foarte mare =)) :rof2:

Posted

Am vorbit cu dragos si a zis ca nu a umblat la exp. S-ar putea sa fie din cauza cw eventului... parca exp scadea cand nu reusea

In caz de esec

Npc Lapah din Crywolf v-a disparea

Drop rate-ul la Jewel of guardian v-a scadea

Experienta v-a scadea cu 10x

cred ca asta e buba :)) am vorbit cu el sa il dezactiveze pentru moment

Posted

Am vorbit cu dragos si a zis ca nu a umblat la exp. S-ar putea sa fie din cauza cw eventului... parca exp scadea cand nu reusea

cred ca asta e buba :)) am vorbit cu el sa il dezactiveze pentru moment

Pai sa sti ca si eu m-am gandit la varianta asta de cand tot vedeam ca defending has failled :)

Sa ne zici cand se face modificarea sa vedem daca este sau nu o schimbare

Posted

mai bine dau in davias decat party in tarkan :)) ieri luam 2k maxim...si acu cateva zile luam intr'un party foarte reusit si 6k

Posted

Mda, se pare ca nu a fost doar imaginatia mea...

Sa speram ca e de la cw event si ca va revenii xp ca inainte caci atunci mergea lvl demn de linkmania :cool2:

Guest scratchns
Posted

si mie mi se pare ca a scazut :comp2:

Guest DrakMan2
Posted

poate acum..se rezolva :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...