Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

neata terorilor :P

buna tzunami, am citit ce ai scris la guild griffins( tot eu sunt gm, dar acu cu nick Gandy :)) )despre o posibila alianta intre noi,deocamdata nu stiu ce raspuns sa va dau,pt ca noi avem alianta cu SOUTH (tykos e gm aliantei) ( cu ei am avut alianta si pe beta ) si suntem deja 5 guilde in aly, dar pastram legatura si mai vedem ce putem face in viitor.

Pana atunci, spor la lvl terorilor :cool2:

Posted

neata terorilor :P

buna tzunami, am citit ce ai scris la guild griffins( tot eu sunt gm, dar acu cu nick Gandy :)) )despre o posibila alianta intre noi,deocamdata nu stiu ce raspuns sa va dau,pt ca noi avem alianta cu SOUTH (tykos e gm aliantei) ( cu ei am avut alianta si pe beta ) si suntem deja 5 guilde in aly, dar pastram legatura si mai vedem ce putem face in viitor.

Pana atunci, spor la lvl terorilor :cool2:

Multumim, spor si voua sa cresteti mari.

Sincer deocamdata ramanem la alianta pe care o avem , curios ca tzu nu mi-a povestit despre chestia asta, dar sincer sa fiu ramanem asa cum suntem e bine si ne descurcam imi e de ajuns cu aliantele astea, pana la urma si daca eram singuri sa nu fi putut face ally fiecare era cu guilda lui.

Deci asa va ramane , Bafta!

Posted

Ntz prieteni.

Alin, nu ti-am spus pt. nu aveam nici un raspuns de la ei daca sunt interesati.

Eu le-am propus acum cateva zile, cand ai scos tu din alianta pe guilda aia care continua sa ceara trade in alianta pe chat si ramasesem doar 3 guildei. Ideea e ca Griffins e una din guildele in care eu personal am incredere, mai ales daca e Gina GM iar restul o asculta si o respecta.

Apropo, mai e elfa mea in pty cu tine ?:))

Posted

Ntz prieteni.

Alin, nu ti-am spus pt. nu aveam nici un raspuns de la ei daca sunt interesati.

Eu le-am propus acum cateva zile, cand ai scos tu din alianta pe guilda aia care continua sa ceara trade in alianta pe chat si ramasesem doar 3 guildei. Ideea e ca Griffins e una din guildele in care eu personal am incredere, mai ales daca e Gina GM iar restul o asculta si o respecta.

Apropo, mai e elfa mea in pty cu tine ?:))

Neata bobo, sry dar faza e ca am luat d\c mi se blocase compul si s-a spart pt ai murit :(

Posted

mda:( pare rau Bobo

Stai bre ca-ti spargi teasta :)), da-l in pielea mea de calculator, berea sa fie rece si femeia calda, in rest nu conteaza cand dam rr :)

Posted

Banc:

Un ungur se duce la un restaurant.Cand chelnerul vine sa-i ia comanda, ii

> spune:

> - Te rog sa dai la mine una la muie.

> - ?!

> - Te rog sa dai la mine una la muie!

> - Dar cum sa fac asa ceva? Nu pot!

> - Sa chemi la mine pe sef de sala!

> Seful de sala se prezinta si primeste aceeasi solicitare:

> - Noi ne respectam clientela, domnule, nu pot sa va onorez

> comanda!

> Ungurul izbucneste isteric:

> - Daca nu dati imediat la mine una la muie, eu fac scandal!

> Seful de sala ezita cateva clipe, apoi ridica din umeri si

> satisface cererea clientului.

> A doua zi, la tribunal, judecatorul il intreaba pe seful de

> sala:

> - De ce l-ati lovit pe reclamant?

> - Pai, pentru ca el mi-a cerut, sa-i dau una la muie!

> Ungurul sare revoltat:

> - Nu este adevarat! El dat la mine una la muie, sora cu

> moartea, dar eu cerut una lamuie, sora cu portocala

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...