Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Guest killerua
Posted

Huh gata si examenu :dance: :bananadance2:

Ai scris ? :)

Guest cadi
Posted

"Lasa tibi ca noi nu furam":)):))

2 cai frumosi:P

Posted

Buey, postati pe forum si regulament de alianta ca sa nu zica lumea apoi ca nu stia.

Sugestii:

1. Nu se vand iteme in alianta ci se dau gratis, cu exceptia itemelor foarte valoroase care se vor da insa la un pret rezonabil ( sau pe datorie ). De exp: staff lk edr 2%, seturi lk dsr dd sau lk dsr ref, aripi +13 + lk, sabii lk edr 2% sau lvl/20...s.a.m.d.

Alianta va avea prioritate la trade in cazul unui item valoros si pretul va fi unul corect pt. ambele parti.

2. Regula de party: au prioritate cei din alianta la party, atata timp cat se poate forma PP +1.

3. Nu se injura pe alianta si certurile se rezolva pe cat posibil in guild sau cu ajutorul GM-ului. Ganditi-va ca preia unul un spot si apareti injurand pe alianta la printul cu F4, va auto suspendati singuri si astfel cel care a preluat, ca sa va scape voua fundul nu va putea posta preluarea completa si corecta.

4. Cei care reusesc sa dea rr sa ajute pe cei non rr in urmatoarea ordine: guild apoi alianta. Cei non rr care sunt ajutati sa stea cat mai mult on pt. ca cel care-i ajuta nu e obligat sa stea si on pentru fundul lor :)

5. Dusmanii declarati pe alianta pentru PK, vor fi confirmati de toti GM-ii din alianta.

6. Daca un membru al aliantei primeste un item cadou si este prins imediat apoi ca da respectivul item pe jwls sau alte porcarii, eu propun sa fie exclus din guilda respectiva.

7. Incercati sa vorbiti respectuos pe alianta, chiar daca reprosati ceva unui coleg de aici, un repros formulat frumos si fara jigniri poate aduce remedierea situatiei si atrage si respectul celorlalti ( mai ales al celor vechi).

8. Eventurile cu premii care se vor face pe alianta vor fi confirmate inainte de toti gm-ii, dupa ce se inteleg ei aspura conditiilor.

9. Cei care au dat rr sa adune jwl of creation pentru cei din guild sau pt alianta.

10. Ajutor la golden se poate da cu conditia sa fii chemat in prealabil, dar bokul il ia cel care a solicitat ajutorul, cel care a ajutat urmand sa aiba prioriate la itemul din bok, daca primul nu are nevoie de el.

Mai ganditi-va si voi la reguli sau modificati-le pe acestea si postam un regulament de alianta la toate guildele implicate.

GL

Posted

Alin gandeste-te ca avem multi in guild care vad ca nu intra deloc nici in joc nici pe forum.

Recruteaza altii sau lasa-i doar pe cei care sunt activi in guild, sau ar mai fii o varianta, sa reunim Teroare cu alta guilda din alianta cu conditia ca Teroare sa ramana numele guildei, altfel eu nu accept.

Posted

E un regulament acceptabil, si ar fi bine sa se uite toti GM din ally la ce a scris bobo, mai pe seara voi pune un regulament al guildei, si voi cere sa fie respectat pe cat posibil, in legatura cu ce vorbiti de playerii din guilda voi mai indura cateva zile absenta celor care nu intra apoi voi fi nevoit sa scot din guild pe cei care nu intra sau nu au mai intrat, pentru ca sincer sa fiu azinoapte am reusit sa stau si eu pana tarziu si am gasit vreo 2 spoturi foarte bune tarkan 2 si atlans 3 , doar Magu,Starshukar, ssasha,^qq^(noul membru al guildei) au fost on ca sa ajute dar nu a tinut foarte mult pentru ca nu reuseam sa tinem spotul bine pentru ca nu era nimeni on nici in ally nici in guild asa ca nu am reusit sa tinem de ele, problema e in felul urmator in timpul zilei care cum intra intrebarile sunt de genu : "avem spot?" , "am loc la party?" pai e si normal sa nu ai loc daca respectivul nu se chinui si va mirati de ce nu dati rr si va chinuiti prin lt1,2,3,4,5,6,7 parerea mea ca exp mica acolo si am putea face mai bine in tarkan sau atlans dar daca nu ai cu cine asta e, imi pare rau ca trebuie sa reprosez astfel de chestii dar asa e adevarul.

O zi buna.

TOATE ACESTEA SE RESPECTA!!!

1. In guild nu se vand iteme;

3. Nu se accepta milogi (UCP) si lingusitori in guild;

4. Membri guildului trebuie sa ofere RESPECT tuturor playerilor, atata timp cat sunt respectati;

5. Nu se accepta certuri intre membrii guildului (problemele se expun pe forum);

6. Nu se accepta limbajul vulgar in guild;

7. Inainte de a posta un player, se anunta in guild;

8. Pe primul loc sunt membri guildului si ne vom ajuta reciproc;

9. Party se face in guild, apoi cu restul;

10. Nu se accepta excluderea unui player din party (chiar daca nu este din guild) pt a face loc altui player (chiar daca este din guild), nici chiar daca este AFK;

11. Nu se accepta in party mai mult de 2 rase de acelasi fel (pot decide membrii party-ului in altfel);(optional)

12. Nu cereti insistent party pe guild (nu mai mult de 1 data la juma de ora), daca e nevoie de voi vetzi fi chematzi;

13. Daca nu avetzi party, straduitzi-va sa crestetzi si singuri (tuturor ne este greu);

14. Membri care joaca foarte rar vor fi exclusi din guild, de asemenea si cei ce stau doar pt party, iteme;

15. Absentzele mai indelungate vor fi anuntzate, altfel va putetzi trezi in afara din guild;

16. Implicarea membrilor cat mai mult posibila la evenimente si competitii (facute de membrii guildului in guild);

18. Daca mai multi membri se plang de un membru => va fi propus pentru excludere;

19. Fiecare membru care este in guild si va intra are obligatzia de a citi regulile si a le respecta, nerespectarea lor duce la excluderea din guild;

20-Fiecare membru are obligatia de a-si face user pe forum si sa activeze in Forums>Mu Online>S1 Server>Guilds>Teroare

Multumesc!

Posted

E un regulament acceptabil, si ar fi bine sa se uite toti GM din ally la ce a scris bobo, mai pe seara voi pune un regulament al guildei, si voi cere sa fie respectat pe cat posibil, in legatura cu ce vorbiti de playerii din guilda voi mai indura cateva zile absenta celor care nu intra apoi voi fi nevoit sa scot din guild pe cei care nu intra sau nu au mai intrat, pentru ca sincer sa fiu azinoapte am reusit sa stau si eu pana tarziu si am gasit vreo 2 spoturi foarte bune tarkan 2 si atlans 3 , doar Magu,Starshukar, ssasha,^qq^(noul membru al guildei) au fost on ca sa ajute dar nu a tinut foarte mult pentru ca nu reuseam sa tinem spotul bine pentru ca nu era nimeni on nici in ally nici in guild asa ca nu am reusit sa tinem de ele, problema e in felul urmator in timpul zilei care cum intra intrebarile sunt de genu : "avem spot?" , "am loc la party?" pai e si normal sa nu ai loc daca respectivul nu se chinui si va mirati de ce nu dati rr si va chinuiti prin lt1,2,3,4,5,6,7 parerea mea ca exp mica acolo si am putea face mai bine in tarkan sau atlans dar daca nu ai cu cine asta e, imi pare rau ca trebuie sa reprosez astfel de chestii dar asa e adevarul.

O zi buna.

TOATE ACESTEA SE RESPECTA!!!

1. In guild nu se vand iteme;

3. Nu se accepta milogi (UCP) si lingusitori in guild;

4. Membri guildului trebuie sa ofere RESPECT tuturor playerilor, atata timp cat sunt respectati;

5. Nu se accepta certuri intre membrii guildului (problemele se expun pe forum);

6. Nu se accepta limbajul vulgar in guild;

7. Inainte de a posta un player, se anunta in guild;

8. Pe primul loc sunt membri guildului si ne vom ajuta reciproc;

9. Party se face in guild, apoi cu restul;

10. Nu se accepta excluderea unui player din party (chiar daca nu este din guild) pt a face loc altui player (chiar daca este din guild), nici chiar daca este AFK;

11. Nu se accepta in party mai mult de 2 rase de acelasi fel (pot decide membrii party-ului in altfel);(optional)

12. Nu cereti insistent party pe guild (nu mai mult de 1 data la juma de ora), daca e nevoie de voi vetzi fi chematzi;

13. Daca nu avetzi party, straduitzi-va sa crestetzi si singuri (tuturor ne este greu);

14. Membri care joaca foarte rar vor fi exclusi din guild, de asemenea si cei ce stau doar pt party, iteme;

15. Absentzele mai indelungate vor fi anuntzate, altfel va putetzi trezi in afara din guild;

16. Implicarea membrilor cat mai mult posibila la evenimente si competitii (facute de membrii guildului in guild);

18. Daca mai multi membri se plang de un membru => va fi propus pentru excludere;

19. Fiecare membru care este in guild si va intra are obligatzia de a citi regulile si a le respecta, nerespectarea lor duce la excluderea din guild;

20-Fiecare membru are obligatia de a-si face user pe forum si sa activeze in Forums>Mu Online>S1 Server>Guilds>Teroare

Multumesc!

asa suden :cool2:

Posted

Cu asta nu sunt de acord decat daca membrul respectiv este guild sau alianta, daca e vorba de alt player eu il voi scoate din pty pentru unul din guild si alianta, mai ales daca respectivul sta AFK, altfel pot fi acuzat ca nu vreasa ajut guilda sau alianta. Aici trebuie sa ne spunem cu totii parerea, depinde acum si al cui e spotul, daca ala ne-a ajutat sa obtinem spotul, atunci poate il crestem si noi daca sta AFK, altfel nu prea cred.

Astept si alte opinii aici.

Aici o sa avem mult de muncit cu Cris, care desi e un player foarte bun in joc, e paralel cu forumul si nici nu-l tenteaza sa invete. Poate reusim sa-l convingem sa citeasca si pe aici :)

Guest sir_Frosty
Posted

E bun regulamentul. Avem unul si de alianta?

Posted

1. Nu va certati in guild. In cazul in care exista totusi o divergenta, incercati s-o rezolvati amiabil sau cereti sfatul GM-ului sau a altor Membrii ai guildei in judecata carora aveti incredere.

2. Nu se face trade cu iteme in guild, exceptand unele rare care fiind stiut ca au o valoare mai mare le puteti negocia cu colegii;

3. Oricine din guild va fi prins ca se foloseste de aplicatii tip "hack MU" pentru a da d.c, intra low lvl pe harti, duplica iteme, 1 Hit Kill, s.a.m.d. , va fi exclus din guild fara a i se acorda o a doua sansa;

4. Regulament de party:

- se vor forma pe cat posibil Perfect Party +1;

- daca sunt playeri de numar de RR apropiate si nu se poate forma un Perfect Party se va da ks in arena pe spot / tark;

- prioritate la party o au cei cu cele mai putine rr-uri;

- daca vi se cere pty de catre 1 player din alt guild care mai are 1-2 lvl si da rr VA RECOMAND sa-l ajutati in limita posibilitatilor si cu conditia sa stea on;

- prioritate la A.F.K. o are holderul ( cel care tine tark/spot), restul colegilor avand datoria sa stea on cu randul dupa cum se inteleg;

5. Pe cat posibil, spot/tark arena si/sau exile se predau unui membru al guildei;

6. Cei nou veniti in guild au la dispozitie 30 de zile sa invete regulamentul jocului si modele de postare. Vor fi testati si premiati daca stiu, insa vor pierde ajutorul si respectul guildei si chiar locul in ea daca sunt PLANTE.

7. Aliantele cu alte guilde si conditiile de alianta vor fi prezentate pe parcursul jocului si aici pe forum;

8. Nu interpretati faptul ca daca un coleg nu va raspunde si totusi este on, automat acesta are ceva cu voi.

Poate e prins cu lucruri mai importante in acel moment (puneti-va si in locul lui);

9. Nu se vorbeste urat sau vulgar pe guild, ganditi-va ca un coleg face o preluare de spot/tark si va autodenuntati singuri in printurile lui si veti fi direct raspunzatori si sper sa primiti pedeapsa cuvenita pe forum de la admini;

10. Orice incalcare a regulamentului DOVEDITA CU POZE atrage asupra celui CORECT ACUZAT avertisment sau direct excludere din guild in functie de gravitatea faptei;

RECOMANDARE: Fiti prieteni si distrati-va jucand MU si incercati sa nu faceti un mod de viata din el!

Regulamentul este deschis la sugestii si modificari din partea voastra daca vom cadea cu totii de acord ca este o regula utila.

Mai sus e regulamentul guildei Teroare de pe 0.97d.

Vedeti daca putem prelua sau adapta din el si pe serv. S1 ca sa nu ne mai strofocam mintile.

Posted

Am sa fac cateva modificari care spun eu ca vor fi bune si va ramane regulamentul guildei, mai tarziu putin dupa ce imi termin proiectul la care lucrez momentan apoi voi fi putin mai liber si voi avea timp de gandit si pentru aceasta problema.

Multumesc tzu pentru ajutor :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...