MoarteSubita Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Va salut! .... asa rapid ca plec la TM e un concert Trance deabea astept, voua bafta la lvle si spor.O zi buna va doresc.@Danuta 5 guilde suntem in alianta Teroare,Eternity, Heaven, Phoenix,UCP.
Guest killerua Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Va salut! .... asa rapid ca plec la TM e un concert Trance deabea astept, voua bafta la lvle si spor.O zi buna va doresc. :cool2:
BlackS Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 :beer: hai sal aline sa anunti cand intri avem de vb :photo: :kar: :bananadance2:
MoarteSubita Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Salutare, iote ca avem vizitatori :P , ce faceti va plictisiti?
MYKIDUTA Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 salve all!o minima explicatie cu privire la eliminarea din alianta ar fi fost binevenita, dar nah....a fost decizia voastra. spor la joc.
MoarteSubita Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 salve all!o minima explicatie cu privire la eliminarea din alianta ar fi fost binevenita, dar nah....a fost decizia voastra. spor la joc.Am mai fost doar 2 guilde in ally si am spart ca nu se merita, am refacut alianta cu Eternity si DarkSide
Guest Doxxx Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Am mai fost doar 2 guilde in ally si am spart ca nu se merita, am refacut alianta cu Eternity si DarkSideAham.
MoarteSubita Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Aham.Doxxx vorbesc cu Andrey si sa te ia si pe tine in ally cu noi.
*Sandy* Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 voi vb aici fara mine ... :Pam ajuns aksa , am stat 2 nopti in loc de una , a fost belea :Dsunt de acord cu propunerea .... k cei din alianta sa aiba intaietate la vanzare ... adik dak tu te chinui sa faci un set...nu iti convine sa il dai moca ... il vinzi in guilda la un pret acceptabilNeata all.Scz ca ma bag,dar nu sint de acord.Daca faci un set,si vrei sal vinzi,vinde pe global ,nu in guild,sau alianta.In fine faceti cum doriti,dar mie nu-mi place
MoarteSubita Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 :-?? AK io nu inteleg ce debitezi tu acolo, am spus de 1000 de ori ca nu vindem in guild\ally ca si tie ti-ar parea bine daca unu ti-ar da un item de care ai atata nevoie pe moka fara sa iti zica nimic,...eu totusi tind sa cred ca AK nu a inteles bine ce s-a discutat si a fost neatent la ce a scris :-??
Guest killerua Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 :-?? AK io nu inteleg ce debitezi tu acolo, am spus de 1000 de ori ca nu vindem in guild\ally ca si tie ti-ar parea bine daca unu ti-ar da un item de care ai atata nevoie pe moka fara sa iti zica nimic,...eu totusi tind sa cred ca AK nu a inteles bine ce s-a discutat si a fost neatent la ce a scris :-??atitudine de lider B) @Salut .
*Sandy* Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Nu e nici o problema Suden.Eu nu m-am suparat,doar am zis parerea mea :) Fiecare face cum crede ca e mai bn pentru el.Va pup ciao