Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

Va salut! .... asa rapid ca plec la TM e un concert Trance deabea astept, voua bafta la lvle si spor.

O zi buna va doresc.

@Danuta 5 guilde suntem in alianta Teroare,Eternity, Heaven, Phoenix,UCP.

Guest killerua
Posted

Va salut! .... asa rapid ca plec la TM e un concert Trance deabea astept, voua bafta la lvle si spor.

O zi buna va doresc.

:cool2:

Posted

salve all!

o minima explicatie cu privire la eliminarea din alianta ar fi fost binevenita, dar nah....a fost decizia voastra. spor la joc.

Posted

salve all!

o minima explicatie cu privire la eliminarea din alianta ar fi fost binevenita, dar nah....a fost decizia voastra. spor la joc.

Am mai fost doar 2 guilde in ally si am spart ca nu se merita, am refacut alianta cu Eternity si DarkSide

Guest Doxxx
Posted

Am mai fost doar 2 guilde in ally si am spart ca nu se merita, am refacut alianta cu Eternity si DarkSide

Aham.

Posted

voi vb aici fara mine ... :P

am ajuns aksa , am stat 2 nopti in loc de una , a fost belea :D

sunt de acord cu propunerea .... k cei din alianta sa aiba intaietate la vanzare ... adik dak tu te chinui sa faci un set...nu iti convine sa il dai moca ... il vinzi in guilda la un pret acceptabil

Neata all.Scz ca ma bag,dar nu sint de acord.Daca faci un set,si vrei sal vinzi,vinde pe global ,nu in guild,sau alianta.In fine faceti cum doriti,dar mie nu-mi place

Posted

:-?? AK io nu inteleg ce debitezi tu acolo, am spus de 1000 de ori ca nu vindem in guild\ally ca si tie ti-ar parea bine daca unu ti-ar da un item de care ai atata nevoie pe moka fara sa iti zica nimic,...eu totusi tind sa cred ca AK nu a inteles bine ce s-a discutat si a fost neatent la ce a scris :-??

Guest killerua
Posted

:-?? AK io nu inteleg ce debitezi tu acolo, am spus de 1000 de ori ca nu vindem in guild\ally ca si tie ti-ar parea bine daca unu ti-ar da un item de care ai atata nevoie pe moka fara sa iti zica nimic,...eu totusi tind sa cred ca AK nu a inteles bine ce s-a discutat si a fost neatent la ce a scris :-??

atitudine de lider B)

@Salut .

Posted

Nu e nici o problema Suden.Eu nu m-am suparat,doar am zis parerea mea :) Fiecare face cum crede ca e mai bn pentru el.Va pup ciao

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...