MoarteSubita Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Salut prieteni :)Alin, just in case ca e nevoie de GM si tu nu esti on, cu voia ta, am sa intru eu sa-ti indeplinesc sarcinile.Sper ca ai incredere in judecata mea cum am si eu incredere in a ta ( numai cand nu esti nervos :P ).Asa ca pentru orice lucru ce necesita prezenta GM-ului, puteti apela si la mine cu incredere, ca va ajut, dar numai dupa ora 18 seara in general.Am sa va dau si in joc numerele mele de telefon la toti si daca nu-s on ma puteti suna sau msg si se rezolva cumva.Pt. cine nu stie eu sunt fostul GM al guildei de pe serverul 0.97d si sunt mandru sa fiu membru al acestei guilde in continuare.Btw, Alin...ia din regulamentul guildei de pe 0.97d ce crezi ca se potriveste si aici...si pune si ceva reguli legate de alianta....ca sunt unele cazulri care ne dau batai de cap si decat sa ajungem la cearta pe alianta cum a fost aseara.....mai bine sa prevenim....vb cu PIX si ceilalti Gm-i din alianta si cadeti de comun acord pana unde ne ajutam unii pe altii, cine si cum are prioritate la pty, daca ne putem ajuta la goldeni si in alianta fara sa ne temem de post, daca se pot face sau nu trade-uri in alianta...etc.Eu acum joc o data la 2 zile cateva ore.....mi-e greu s-o iau iar de la capat si nu mai am aceeasi tragere de inima, prefer sa adun jwls si sa fac aripi decat sa fac lvl......e lumea rea frate, unul nu-ti da pty daca nu esti din guild sau daca nu are interes la tine :)Multumesc Bobo de sfat, sigur ca poti sa intri cand doresti tu atata timp cat eu nu pot intra sau nu sunt in zona oricand poti si normal ca poti da sfaturi, ajuta etc. ca doar ai fost Gm la guilda asta in orice moment si situatie poti interveni ca e normal, intr-adevar ma mai enervez cand i vad ca fac gesturi si mai ales la unii din alianta, am sa pun zilele astea un regulament eu sper ca poate ai timp in weekend sa ma ajuti cu unul si pentru guild si pentru alianta si am sa propun Gm'ilor din alianta sa participe si ei la chestia asta sa fie inteles pentru toata lumea nu sa se urce unu la altul in cap apoi.Am sa fac chestia asta in zilele ce urmeaza, sper sa am timp sa gandesc si pentru asta ca deja s-au cam pus o gramada de lucruri pe capul meu si am multa treaba de asta am si spus ca nu am sa activez ceva vreme pana termin si eu cu examenele si apoi licenta, pe vara ce va pot spune sigur ca voi activa la fel ca inainte mai des si voi ajuta cu ce se poate guilda, ally .... mersi ca te-ai gandit la asta .Respect membrilor Teroare and Ally.Spor!
Guest killerua Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Hello! Ce mai face lumea, cam rar pe aci pe forum, eu tot am avut treaba si pe joc tot afkist :D problema e ca am sa intru mai rar sau poate chiar afk ca peste o luna am licenta si am de invatat si sesiunea acum o sa fie aiurea, am sa ma las putin de joc pentru o vreme apoi am sa revin sa joc calumea :P.Am sa mai intru sa vad ce mai faceti , sa nu va las asa sa imi simtiti lipsa :) Cand ma gandesc ca si eu sunt in aceeasi situatie ... :dooh: @Salut -_-
3XTR3M Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ok, ma gandesc la ceva sugestii de regulament de Alianta, si le postez aici, ne dam cu presupusul apoi ce e bine si ce nu si le dam si celorlalti sa pice de acord sau nu cu ele.Spor }{
MoarteSubita Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Cand ma gandesc ca si eu sunt in aceeasi situatie ... :dooh: @Salut -_-Pune mana si invata ma ca imd ne vedem la licenta :Dwe will miss you aline }{ :*invata ... ia licenta ... si sa fim fericiti dupa aceeaCe sa faci e greu nu poti face 100 de lucruri odata, incet asa pe toate, oricum nu scapati de mine nici pe serveru asta :POk, ma gandesc la ceva sugestii de regulament de Alianta, si le postez aici, ne dam cu presupusul apoi ce e bine si ce nu si le dam si celorlalti sa pice de acord sau nu cu ele.Spor }{Thnx for help, fara voi era nasol, daca nu jucati voi, nu cred ca jucam nici eu... oricat ai juca... cat de rar sau cat de des eu ma bucur ca esti cu noi :tiphat:
MoarteSubita Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 neatzaCiao Danuta, ce mai faci draga rar te mai vede omu :D :P
~megan~ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :news: GM: SudenDeathRevenim la guilda veche care o stiu multi deja si cu care suntem prieteni, tot respectul pentru playerii care au intrat deja in Guild si care au aratat respect fata de guild, le multumesc.Regulile le vom stabili impreuna dupa ce vom avea un numar de membrii ma refer la cei ce au fost si pe 97d.Gl Hf la toti.Recrutarile incep si sper sa avem cati mai multi si mai buni membrii sa ne intelegem asa cum a fost si pe old.Multumesc. GL bro :) sa postezi poza aia cu noi aici ca e frumoasa rau :X
Guest w333d Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ceva pt in icarus si pt mine ? hai ca sta liniutza parca e lipita cu super-glue :)) no lvlup spor
BlackS Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 http://img142.imageshack.us/gal.php?g=screen042920550004.jpgce ziceti de asta =)) =)) =)) i-am dat tare =))
MoarteSubita Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 http://img142.imageshack.us/gal.php?g=screen042920550004.jpgce ziceti de asta =)) =)) =)) i-am dat tare =))Ma voi nu sunteti normali pe cuvant =)) =))GL bro :) sa postezi poza aia cu noi aici ca e frumoasa rau :XSalut prietene mersi pentru urare, and glad to see ya...am sa o pun poza :))
MoarteSubita Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Salutare :tiphat: .Bafta cu guilda cuc :)Salut Strike, mersi de urare :tiphat:
Guest w333d Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 neatza ... dormiti toti afk qqq :)ceva noutati ?succes la licentza pt cei cu "problema" asta . parca imi aduc aminte si eu ca am dat-o ...da` cam demult orikum parca tin minte ca aveam oleaca de morcov ...sau nu ? :-? BAFTAAA ! p.s. daca voi nu mai jucati pina dupa licenta nu ne dati noua jwl+seturi - le voastre ...sa nu rugineasca nu dealta :> ( glumesc )hai pa .
Guest w333d Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 am o propunere ! daca careva vinde ceva ! noi colegii de guild sa avem intaietate ... eu caut de nebun kb/sod set bd/dp . nu gasesc nicaieri ! stiu ca este regula ca sa nu se vanda in guild , dar totusi cred ca ne-am ajuta intre noi .sau daca nu vindem sa facem schimb ... stiu eu de ex eu fiind bk am nevoie de kb tu ca sm ai nevoie de kundu staf ... schimbam ce stiu eu . prin regula ca sa nu se vand in-guild efectiv ne furam caciula singuri !!! sa fim seriosi ca oricare (aproape) dintre noi daca ar gasi un kb nu l-ar da deamoaca tinand cont ca se vinde cu 200 jwl +++ ! CORECT ? propun sa discutam aceasta chestii la cel mai serios mod ! p.s. deja e a 3-a oara cand licitez si castig pe forum , iar cand trebuie sa intru in posesia itemului "licitat" tipu se razgandeste !!! deja ma dispera chestia asta si cu mare greu ma abtin sa nu le zik de bine la respectivii .
Guest w333d Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ?iar eu ! se merge la cs ?cine cum si cand !ne tine sau mergem pe dejaba !?asteptam inca 2 saptamini sa dea rr sm-i si mg-ii sau ?noi posesorii de bk cred ca o sa dam dupa ce se da rr la db :)) eu unu sigur !vb. ciao