dvL Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 iar incepeti cu astfel de replici ? #-o , mai bine ai lasa vorbele si ai face ceva concret :tiphat: zicea deza mai sus ca s-a spart o poarta saptamana trecuta, deci saptamana asta o sa fie fara o poarta castelu? :))da fury , asa o sa fie :)
Paul156 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 uitate la data in care a luat ss:) si ai sa vezi ca avea timp in fine ramaneti voi cu parerea voastra noi cu castelu:) :naughty: naveti voie
Fury Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 maine e cs , sper ca nu faceti dupa iar 2 pg cu 'xxx****xxx***' :))
Guest -Psycho- Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Bafta tuturor la CS, ne vedem acolo...legea junglei va paste ;)
Darya Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Bafta tuturor la CS, ne vedem acolo...legea junglei va paste ;):rofl1:
Asrai Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Bravo Honey, n-am ce zice :tiphat: ... Cine mai zice ca Honey a luat prin manevre, inseamna ca are pasarici la cap :). :photo:
*Diabolik* Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 am placerea de a le multumi frecatorilor de menta care au suferit si au facut pk in timpul cs-ului cu toate ca nu erau participantips: bv honey :)maybe next time
uLise Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 gmul aliantei honey http://www.linkmania.ro/forums/index.php?a...277845&st=0
Prutus Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Hehehehe GG HONEYSi pt Blader Nu`s venit de la party din lorencia...daca te-ai ofticat ca alianta ta nu a participat din cauza mea ASTA E :) c'ya next time
fade Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 GG honeygg bogz... are cel mai mare meritmultumesc. felicitari tuturor celor ce-au participat! :)
Darya Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 multumesc. felicitari tuturor celor ce-au participat! :)Bv honey :) nijte adversari p cinste ..dar tot nu reusiram sa invingem..de...bv bogs.. meritul taup.s: trance cel mai mare looser :-j
garrone21 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 gmul aliantei honey http://www.linkmania.ro/forums/index.php?a...277845&st=0ulise,nu stau eu dupa tine,cand ai tu chef..am sa caut si un print in care imi zici ca nu am voie sa postez ca am 99..inchide topicul,rog maine un alt moderator sa deschida ca sa dau un reply. Pentru ceilalti,adverasi dificili,felicitari pentru lupta,ne vdm la cs urmator.
Guest trAANCe[ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 p.s: trance cel mai mare looser :-jma-ta nu s-a plans ba!!@ GG Honey, gg bogz, koka, Outlander & restu'
-=boomeey=- Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 am placerea de a le multumi frecatorilor de menta care au suferit si au facut pk in timpul cs-ului cu toate ca nu erau participantis-au simtit dati la o parte si s-au gandit si ei sa se bage putin in seama :) este de inteles.. la pubertate :)@@OT felicitari participantilor. a fost o lupta pe cinste :tiphat:
Alin Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Bravo Honey, n-am ce zice :tiphat: ... Cine mai zice ca Honey a luat prin manevre, inseamna ca are pasarici la cap :). :photo:Sa inteleg ca inscrierea guildei -HONEY- nu a fost o maenvra, poate data viitoare veti fi mai Fairplay si veti lasa lucrurile asa cum sunt.
-=boomeey=- Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Sa inteleg ca inscrierea guildei -HONEY- nu a fost o maenvra, poate data viitoare veti fi mai Fairplay si veti lasa lucrurile asa cum sunt.adica tu ce vroiai sa nu ne luptam pentru CS? cum vroiai sa schimbam coroana de la un rege la celalalt? aveai o idee mai buna cumva? :)cum adica n-am fost fairplay? ca nu prea am inteles..
razvan.ro Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Inca un cs castigat prin manevra de catre honey , poate da intradevar nu am dovezi , dar dragii mei .. prea multe ... dar muuult prea multe coincidente.Sa imi explice si mie cum de dl-ul nostru (al 2 lea dupa sv) a luat 5 d/c la rand fara sa aiba macar "requst timeout" ? nu vi se pare cam dubios ? si mai sunt si altii in aceasi siuatie Altceva ... Q-Sadi sta baga in poarta sau pe pod si da cu es de parca e full stats nici nu ies spiritele din el , galor e in aceasi postura. Puteti sa ziceti ce vreti , dar asa e si nu o spun din invidie , ca nu am ajuns sa mor ca voi pentru joc . Ce am vazut asta zic . Doar cativa de la voi au jucat intradevar frumos , in frunte cu JackDaniel (care ne-a facut viata amara la tron) si cativa elfi al caror nume imi scapa in momentu de fate. Ne vedem la cs-ul viitor. Sa vedem ce va fi atunci! P.S Locust , nu ai facut nimic cu setu tau de razbonic copil anemic ce esti :\
n4ughtyxxl Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Hehehehe GG HONEYSi pt Blader Nu`s venit de la party din lorencia...daca te-ai ofticat ca alianta ta nu a participat din cauza mea ASTA E :) c'ya next timeasa e esti un mic ticalos :)) , BRAVOinteresanta strategie ati avut ... cu doua taisuri ... pacat lama cealalta n`a fost destul de ascutita ... daca mai era cineva langa Gunit la ultima statuie cand ati deschis portile avea alta soarta cs`ul ... oricum felicitari pentru strategie .. is curios care o venit cu ea :-? btw.. am facut pk doar pe cei din Honey , pe langa ca va ajuta omul sa spargeti portile mai veniti si cu aberatii ,plus primesc pm`uri gen "Ba! nu`l mai omora pe neamzzu , te rog" , "tu ti cu Honey?" in tot cs`ul nu l`am omorat odata pe neamzzu si rar mai luam cate 1 din rage2 cand dadeam la gramada ... in minutu 0:30 am plecat pe spot si inca mai primeam pm de la 1 membru din alianta rage "ba tu faci pk pe neamzzu ? ca striga pe guild ca faci pk pe el!" .. #-o durerosau fost cativa care au jucat bine ..Bogz,Gunit,Jack,Out,kinul si inca cativa bk ... Rania :clap: si inca 1 elf din HH parca -R3W-,rhazek , dar au fost si cativa pe langa .. din start prima poarta era sparta ... inca dupa 1 ora ei stateau si trageau in poartile din primul rand #-o
garrone21 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 @Blader taci ma,iar zic astia ca e manevra...asa,nu era problema inca un adversar dupa ultima poarta,luat pe rand,tocat si picat ,bineinteles dupa porti...gadeste-te ca avem respawn-ul pe coltz si Gunit dadea ca berbecul in cine se apropia de el sau in statuie,fac pariu ca nici nu l-a vzt, oricum ne-a usurat munca f mult...tu parca ai tras ceva in statuie,te-ai batut cu jack si cu out putin,ai picat si dus ai fost dupa porti,la fel si Gunit.restul a fost floare la ureche,nu am avut nevoie decat de 2 bk maricei si atat.N-am apucat sa-i vad pe astia care s-au miscat bine ca deh,stateam pe jos mai mult,sm la lvl 350 ce kkt sa fac.app,tu ai venit la CS sa studiezi adversarul ? :DSambata vedem,aparam,porti si statui intarite,bla bla bla e alta mancare de peste,posibil alti adversari se schimba situatia...In rest ma abtin,ma astept iar sa-i vad pe global cu "duperii,bla bla bla" dar nu-i problema sunt obisnuit...Hai bafta,alea alea.ahh uitasem Gunit sa-ti zic ceva : Bogz si Jack fac parte din echipa ,noi suntem o echipa,o alianta,o comunitate. si nu uita, Knavish nu a fost la CS,alt bk rr-it Linu avea lvl mic si nu a putut sa miste prea mult..ne-au lipsit f multi jucatori ,aam fost o mana de oameni in comparatie cu voi.
razvan.ro Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 tma astept iar sa-i vad pe global cu "duperii,bla bla bla" dar nu-i problema sunt obisnuit...de parca s-ar zice ceva nedovedit.... cu 40k jwl dupate , cred si eu ca v-ati intarit caracterele