lixandra Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Paul Karason este cetatean american, are 57 de ani, locuieste in orasul Madera din California si? este albastru. La propriu. Paul declara ca aceasta modificare a pigmentului pielii sale a inceput in urma cu zece ani, ca rezultat al unor incercari de tratare a artritei cu leacuri pe baza de argint. Pentagenarul sustine ca a consumat argint lichefiat timp de 14 ani pentru a-si alina tulburarea, dobandind in schimb simptomul Argyria, ce determina pigmentarea in albastru sau bleu-marin a pielii. Motivul pentru care Paul a ales aceasta cale in incercarea de a-si trata afectiunea a fost o reclama vehiculata in urma cu multi ani in paginile unei reviste new-age, care pretindea sanatate si reintinerire cu ajutorul argintului lichefiat sau coloidal. Karason a comandat atunci un kit de obtinere a argintului coloidal, operatiune posibila prin suspendarea unor particule microscopice de argint in apa. Pentru o vreme, a consumat cel putin 300 grame pe zi din aceasta substanta, ca pe un leac pentru artrita. “Aveam o artrita atat de rea la umeri, incat nu-mi puteam macar trage un tricou pe mine. Apoi am urmat acest tratament si durerea a disparut dintr-o data”, a declarat P.K. pentru presa. La ceva timp dupa acest episod, pielea i-a devenit albastra. Paul spera ca efectul sa dispara in timp, dar asta nu s-a intamplat, pentru ca Argyria este permanenta. Medicii care au aflat de cazul americanului sunt de parere ca pana si organele lui Paul au culoarea albastra. In tinerete: Sursa: descopera.ro
Phyxyon Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Penal :rofl2: daca inchide ochi si sta nemiscat zici ca e mort )
Nok!a Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Penal :rofl2: daca inchide ochi si sta nemiscat zici ca e mort ) :rofl1: )))))))))) @am mai vazut 1 caz tot cu argint lichefiat, numai ca acea persoana a devenit gri... :crazy:
Luci Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Mie mi-se pare ca a facut o alegere buna , a devenit albastru in schimbul vindecarii de artrita.
locomotors Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 E caraghios,dar la urma urmei nu cred ca e de ras din moment ce el nu s-a nascut asa si s-a intamplat de-a lungul vietii sale,sunt sigur ca el nu accepta ceea ce i se intampla!
MiTzA- Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Probabil as face urat de tot daca dimineatza cand ma trezesc mi-ar aparea tipu' asta in fata :)
ChoWdeR Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 e urat rau .... dar daca a scapat de o boala, doar bine :)
Mayhem Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Mie mi-se pare ca a facut o alegere buna , a devenit albastru in schimbul vindecarii de artrita. daca tie ti se pare ca a devenii albastru este o alegere potrivita, eu sunt alba ca zapada Mumie ! este doar un om albastru, nu mumie :/ Lol ce fata are ...parca e maimuta din cauza ca are par pe fata steffan a zis ca e maimuta )))))) @Daca l-as vedea pe strada as zice ca e clown sau ca e machiat