Jump to content

talentatu27

Team Leader GTA RPG
 • Content Count

  2,786
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by talentatu27

 1. News Reporters - Fotografia săptămânii - În acest topic, se vor posta poze capturate cu aparatul de fotografiat. Premiile sunt următoarele: Locul 1: 1.000.000$ Locul 2: 750.000$ Locul 3: 500.000$ Liderul facțiunii va posta perioada de începere/încheiere si lista de câștigători.
 2. » Discuții între membrii facțiunii News Reporters. » Vă rugăm să evitați Post-Huntingul, este pedepsit conform regulamentului.
 3. » În acest topic membrii facțiunii vor posta o cerere de inactivitate dacă nu pot accesa jocul pe o perioadă mai mare de 3 zile. Model de postare:
 4. Divizia ATF (Advanced Tactical Forces) se ocupa cu anihilarea rapida a suspectilor cu grad de urmarire mai mare de 3, a celor fara drept de predare si a celor care reprezinta o amenintare pentru siguranta cetatenilor San Andreas. [x]Regulament ATF (Advanced Tactical Forces): 1. Va este interzis sa actionati cu echipamentul din dotare in urmatoarele situatii: Suspectul are grad de urmarire mai mic de 3; Suspectul are drept de predare; Suspectul nu reprezinta o amenintare pentru siguranta cetatenilor; 2. Nu aveti voie sa folositi arma "Combat Shotgun" decat in urmatoarele situatii: Sunteti in inferioritate numerica; Adversarul fuge in cercuri; Suspectul foloseste o arma ilegale; Suspectul se afla intr-o zona favorabila (Exemplu: Motel; Parcari; etc); Suspectul a folosit "Molotov"; 3. Nu aveti voie sa folositi arma "Sniper" decat in urmatoarele situatii: Suspectul se afla intr-o zona favorabila (Exemplu: Cladiri; Parcari; etc); Echipa ta se afla in inferioritate numerica si ai nevoie sa creezi avantaje; Imposibilitatea de a patrunde intr-un perimetru apropiat suspectului; Suspectul fuge si este pe cale de a scapa; 4. Sunteti obligati sa aveti poza la orice wanted acordat, in cazul in care sunteti prinsi pe picior gresit, sunteti demisi din echipa. Se considera ca membrii acestei echipe sunt responsabili. 5. Sunteti obligati sa ascultati de liderul echipei deoarece se considera ca acesta are idei tactice mai bune si o coordonare mai buna. 6. Aveti obligatia de a respecta jucatorii la fiecare wanted, cine adreseaza cuvinte vulgare sau se comporta urat (panel/joc) este demis din echipa. 7. Aveti obligatia de a va prezenta la minim un antrenament saptamanal si aveti dreptul la 2 invoiri din 4 intr-o luna; 8. Pentru a face parte din Brigada ATF, trebuie sa aveti minim rank 2. [x]Model de cerere pentru intrare in Brigada ATF (Advanced Tactical Forces): Nume: Rank: Esti de acord cu regulamentul echipei? (DA/NU) Ai luat la cunostiinta regulile 4, 6, 7? (DA/NU) Esti de acord ca ai un numar minim de ore de jucat saptamanal pentru a nu fi demis? (DA/NU) [x]Probe pentru intrarea in Brigada ATF (Advanced Tactical Forces): Proba 1: ( Test practic - nivel pregatire arme) Duele de strada cu urmatoarele arme: Deagle: 3 duele; M4: 3 duele; MP5: 3 duele; Shotgun: 3 duele; Combat Shotgun: 3 duele; Sniper: 5 duele (rank 3+) Proba 2: ( Test teoretic ) Intrebari din regulamentul ATF (Advanced Tactical Forces); Proba 3: ( Test practic - misiune ) Capturarea unui suspect intr-o anumita perioada de timp impusa de liderul echipei; [x]Lista membrilor din Brigada ATF (Advanced Tactical Forces): Lider echipa ATF: Lider echipa; Membrii echipa ATF: zeNN0.; Bobby; Th3Master; ExTrEm; Relax; Nikitima; (Lista membrilor va fi editata de catre lider/coordonator lideri in cel mai scurt timp posibil)
 5. Divizia AGR (Active Guard Reserve) se ocupa cu anihilarea rapida a suspectilor cu grad de urmarire mai mare de 3, a celor fara drept de predare si a celor care reprezinta o amenintare pentru siguranta cetatenilor San Andreas. [x]Regulament AGR (Active Guard Reserve): 1. Va este interzis sa actionati cu echipamentul din dotare in urmatoarele situatii: Suspectul are grad de urmarire mai mic de 3; Suspectul are drept de predare; Suspectul nu reprezinta o amenintare pentru siguranta cetatenilor; 2. Nu aveti voie sa folositi arma "Combat Shotgun" decat in urmatoarele situatii: Sunteti in inferioritate numerica; Adversarul fuge in cercuri; Suspectul foloseste o arma ilegale; Suspectul se afla intr-o zona favorabila (Exemplu: Motel; Parcari; etc); Suspectul a folosit "Molotov"; 3. Nu aveti voie sa folositi arma "Sniper" decat in urmatoarele situatii: Suspectul se afla intr-o zona favorabila (Exemplu: Cladiri; Parcari; etc); Echipa ta se afla in inferioritate numerica si ai nevoie sa creezi avantaje; Imposibilitatea de a patrunde intr-un perimetru apropiat suspectului; Suspectul fuge si este pe cale de a scapa; 4. Sunteti obligati sa aveti poza la orice wanted acordat, in cazul in care sunteti prinsi pe picior gresit, sunteti demisi din echipa. Se considera ca membrii acestei echipe sunt responsabili. 5. Sunteti obligati sa ascultati de liderul echipei deoarece se considera ca acesta are idei tactice mai bune si o coordonare mai buna. 6. Aveti obligatia de a respecta jucatorii la fiecare wanted, cine adreseaza cuvinte vulgare sau se comporta urat (panel/joc) este demis din echipa. 7. Aveti obligatia de a va prezenta la minim un antrenament saptamanal si aveti dreptul la 2 invoiri din 4 intr-o luna; 8. Pentru a face parte din Brigada AGR, trebuie sa aveti minim rank 2. [x]Model de cerere pentru intrare in Brigada AGR (Active Guard Reserve): Nume: Rank: Esti de acord cu regulamentul echipei? (DA/NU) Ai luat la cunostiinta regulile 4, 6, 7? (DA/NU) Esti de acord ca ai un numar minim de ore de jucat saptamanal pentru a nu fi demis? (DA/NU) [x]Probe pentru intrarea in Brigada AGR (Active Guard Reserve): Proba 1: ( Test practic - nivel pregatire arme) Duele de strada cu urmatoarele arme: Deagle: 3 duele; M4: 3 duele; MP5: 3 duele; Shotgun: 3 duele; Combat Shotgun: 3 duele; Sniper: 5 duele (rank 3+) Proba 2: ( Test teoretic ) Intrebari din regulamentul AGR (Active Guard Reserve); Proba 3: ( Test practic - misiune ) Capturarea unui suspect intr-o anumita perioada de timp impusa de liderul echipei; [x]Lista membrilor din Brigada AGR (Active Guard Reserve): Lider echipa AGR: Lider echipa; Membrii echipa AGR: Membru echipa; Membru echipa; Membru echipa; (Lista membrilor va fi editata de catre lider/coordonator lideri in cel mai scurt timp posibil)
 6. Bombardierii - Aplicații Model de aplicație: Nick: Varsta: Level: Factiune si rank: Descrie-te in cateva cuvinte (minim 20): Ai citit regulamentul clanului (da/nu): * Prin completarea cu "DA" la subpunctul 6 al aplicatiei de intrare in factiune, esti de acord cu regulamentul intern al clanului. Nerespectarea lui va duce la demiterea instanta din clan. ** Descrierea: informatii despre voi, vechime pe server, motivul pentru care vrei in clan, etc...
 7. » În acest topic se vor posta misiuni săptămânale în cadrul facțiunii. » Îndeplinirea cu succes a unei misiuni, va aduce membrului facțiunii o sumă de bani și o șansă în plus la membrul lunii.
 8. » În acest topic, liderul sau co-liderul facțiunii va posta o ședință sau un antrenament.
 9. » În acest topic, vor fi postati jucătorii care primesc blacklist.
 10. » În acest topic liderul sau co-liderul facțiunii va posta avertismentele membrilor, conform modelului:
 11. News Reporters - Evidență Pachete Publicitare - În acest topic, liderul facțiunii va posta lista de pachete publicitare, membrul care este desemnat pentru un pachet publicitar, data începerii și terminării unui pachet publicitar.
 12. » Discuții între membrii facțiunii Insomnia Racing Club. » Vă rugăm să evitați Post-Huntingul, este pedepsit conform regulamentului.
 13. » În acest topic se vor posta poze și filmulețe realizate în cadrul facțiunii. » Regulile topicului sunt următoarele: Postați doar poze și filmulețe din cadrul facțiunii. Fără off-topic, în acest topic puteți comenta o poză, dar în limita bunului simț. Fiecare post trebuie să fie însoțit de o poză. » Cei care nu respectă regulile topicului, vor fi sancționați conform regulamentului forumului.
 14. În acest topic puteți face o cerere pentru pachete de anunțuri. O persoană are dreptul la 2 pachete pe săptămână. Intervalul în care se dau anunțurile din pachet este 09:00 - 23:59. Pachetele se vor publica chiar dăca membrul este offline. Facțiunea News Reporters își rezervă dreptul de a modifica topicul pachetului și anunțul care va fi postat. Facțiunea News Reporters își rezervă dreptul de a respinge cererile din variate motive și fără nicio explicație în prealabil. Facțiunea News Reporters își rezervă dreptul de a anula pachetele din diverse motive (clientul primește ban, primește BlackList, are un conflict cu un membru al facțiunii, este inactiv, vinde sau nu mai deține bunul) fără a returna banii clientului. Clienții au obligația de a anunța reporterul care se ocupă de pachetul său în cazul în care acesta dorește să-l anuleze. Clientii au obligația de a respecta modelul de postare pentru ca cererile să fie analizate corect de către reporterul responsabil. Facțiunea News Reporters vă pune la dispoziție 4 tipuri de pachete de anunțuri: Pachet numărul 1: Pachet numărul 2: Pachet numărul 3: Pachet numărul 4: o zi de anunţuri 2 zile de anunţuri 4 zile de anunţuri 5 zile de anunţuri Preţ: 200.000$ Preţ: 300.000$ Preţ: 400.000$ Preţ: 500.000$ Tipuri de anunturi: [Factiunea] recruteaza jucatori cu level minim [level], aplicati pe panel (rpg.linkmania.ro) [Factiunea] ofera locuri de angajare pentru jucatori cu level minim [level], aplicati pe panel (rpg.linkmania.ro) Doresti sa faci parte din [Factiunea], aplica pe panel (rpg.linkmania.ro) si alatura-te echipei. [Nume jucator] vinde un [Nume masina] la pretul de $[suma]. Gasiti anuntul pe panel (rpg.linkmania.ro), sectiunea Park Auto. Model de postare: - Nume: - Tipul de pachet dorit: - Anunțuril dorit: -alege unul din tipurile de anunturi si completeaza modelul- - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: x/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: - Alte precizări:
 15. 14. Gabriela Szabó 15. Lacul Techirghiol
 16. » În acest topic membrii facțiunii vor posta licențele suspendate cetățenilor San Andreas. » Cel care suspendă cele mai multe licențe, primește o șansă în plus la membrul lunii. 
 17. » În acest topic membrii facțiunii vor posta o cerere de inactivitate dacă nu pot accesa jocul pe o perioadă mai mare de 3 zile. Model de postare:
 18. » În acest topic liderul sau co-liderul facțiunii va posta avertismentele membrilor, conform modelului:
 19. » Discuții între membrii facțiunii Hitman Agency. » Vă rugăm să evitați Post-Huntingul, este pedepsit conform regulamentului.
 20. Orice membru al facțiunii poate depune o cerere de decontare materiale și droguri; Materialele si drogurile care le castigati fie prin intermediul unui concurs de tip eveniment sau a unui sistem cu o asemenea recompensa se vor deconta prin urmatoarea regula: 1.000 Materiale = 5.000$ 1 Gram de droguri = 500$ Atat liderul cat si factiunea in sine, nu mai pot vinde cantitatile de materiale si droguri altor factiuni. (Conducerea factiunii va fi sanctionata); Pentru a primi suma de bani pentru materialele si drogurile depuse in seif, veti completa cererea de mai jos; Liderul are obligatia de a posta saptamanal in raportul de activitate suma de bani pentru decontarea materialelor si a drogurile din saptamana respectiva; Duminica seara se vor goli seifurile si se va depozita suma de bani aferenta; Dupa fiecare cerere postata, liderul are obligatia de a confirma depozitarea materialelor si a drogurilor printr-un reply la respectivul POST si sa-l adauge la lista finala pentru decontare; Cerere pentru decontarea materialelor si drogurilor: Nume: Rank: Materiale: (1.000 Materiale = 5.000$) Droguri: (1 Gram de droguri = 500$) Dovada: SS
 21. » În acest topic se vor posta misiuni săptămânale în cadrul facțiunii. » Îndeplinirea cu succes a unei misiuni, va aduce membrului facțiunii o sumă de bani și o șansă în plus la membrul lunii.
 22. » În acest topic se vor posta misiuni săptămânale în cadrul facțiunii. » Îndeplinirea cu succes a unei misiuni, va aduce membrului facțiunii o sumă de bani și o șansă în plus la membrul lunii.
 23. » În acest topic se vor posta misiuni săptămânale în cadrul facțiunii. » Îndeplinirea cu succes a unei misiuni, va aduce membrului facțiunii o sumă de bani și o șansă în plus la membrul lunii.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Vezi setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. linkmania.ro Vezi politica de confidenţialitate
ips4_hasJS, ips4_ipsTimezone, ips4_IPSSessionFront, ips4_member_id, ips4_pass_hash, ips4_language, ips4_anon_login, ips4_theme, ips4_forum_view, ips4_recentEmoji
Google LLC google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Trimite
Vezi aici politica noastră de cookie-uri și de prelucrare a datelor tale
×