Jump to content
uLise

Votati Mu LinkMania

Recommended Posts

Posted

buna ideea....ar trebui pus topicul in alta parte...gen plangeri sau ceva...ca numai acolo se uita lumea :)) ...voi credeti ca aia de pe serverele de fun stau sa dea vot? ei sunt acolo xp xp xp :crazy: baliverna totala pe alea... link power... voted!

Posted

cam spalacite :crazy:

mie mi-a placut a 3-a un pic :lol:

Cred ca doar primele 10 guilde din top au posibilitatea sa puna un banner.

+ dezamagire mare din 400 playes online ( activi , nu toti players ) pe server nu s-au strans macar 200 voturi :|

se ajunge ba intre primele 10, stai linistit

76 :crazy:

75...:D

Posted

sunt in momentul asta 65 on pe serverul de pe locul 10. o sa-i luam treptat pe toti daca se mentine numarul jucatorilor la noi asa -_-

si pune si tu ulise la descriere "castle siege every week"

Posted

mai marfa asta. poti alterna si niste imagini si nu doar scrisul? poate o portiune dintr-un print screen cu...ceva interesant de pe server :D

Posted

Pacat suntem asa multi playeri si 90% din ei nici nu se gandesc sa voteze.

Din prima zi daca votam jumatate cati eram pe server :D eram pe primu loc.

200 playeri dimineata

200 playeri dupa amiaza.

Guest KlauErik1
Posted

64 :> ... and going UP

Posted

O modalitate de a strange cat mai multe voturi,ar fi sa vorbiti cu dragosh,si a introduce acest banner care contine link'ul in launcher . Asa toti cei care s-ar conecta ar putea da un vot,dureaza 1 minut .

Numarul voturilor ar creste considerabil,si in maxim 7 zile am fi pe locul 1 cu un numar mare de voturi in fata locului 2.

Posted

Vreti sa voteze playerii dar nu dati drumul la serverul de Mu 0.97d.

Jumatate din ei sunt acolo pe forum la sugestii si nu cred ca vin sa dea un vot aici pana nu-si vad problema rezolvata.

Posted

Ma , s-a stricat HDD , ce vrei , pentru o stagnare a serverului nu ne serviti cu nimic.

Dar cei 4 ani de MU LinkMania oferiti mocca ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...