Guest equus Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Angelina Jolie a lesinat pe platourile de filmare ale productiei Salt, confimand astfel zvonurile din ultima vreme care anuntau faptul ca starea ei de sanatate este precara. In timpul filmarilor din 18 martie, Angelina Jolie s-a plans de ameteli si de insuficienta respiratorie, simptome ce au generat lesinul vedetei, anunta revista Now. Angelina Jolie a slabit foarte mult cu ajutorul dietei Vineyard Detox si din cauza programului incarcat de munca si a faptului ca isi face singura cascadoriile, colegii ei de platou sunt ingrijorati pentru starea ei de sanatate. Sursa
jas2jas Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Angelina Jolie a lesinat pe platourile de filmare ale productiei Salt, confimand astfel zvonurile din ultima vreme care anuntau faptul ca starea ei de sanatate este precara. In timpul filmarilor din 18 martie, Angelina Jolie s-a plans de ameteli si de insuficienta respiratorie, simptome ce au generat lesinul vedetei, anunta revista Now. Angelina Jolie a slabit foarte mult cu ajutorul dietei Vineyard Detox si din cauza programului incarcat de munca si a faptului ca isi face singura cascadoriile, colegii ei de platou sunt ingrijorati pentru starea ei de sanatate. Sursa aha deci sa inteleg ca stirea asta e de aproape 3 saptamani ?
Steffann Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ' date='Apr 7 2009, 16:16' post='3678823']ce a slabit :(foarte mult :-?
The DeaD HelL Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 nici n-am recunoscut-o in poza a slabit foarte mult..pff..sa puna repede mana pe mancare...
nu ma cunosti Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 aha deci sa inteleg ca stirea asta e de aproape 3 saptamani ?cam atat dureaza pana ajunge stirea si in Romania :)on : lasa ca nu moare Angelina Jolie.. la cati bani are, noi sa fim sanatosi.
lixandra Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ce legatura au banii cu ideea de a ajunge o schiloada? Daca ea e incapatanata si obsedata de aspect, nu o vor ajuta banii ci numai un psiholog, asta daca va reusi :)...
MiTzA- Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 saracuta .. chiar imi pare rau pt ea :(....adevaru' e ca era oleaca cam grasa :blink: NOT
Stalk3r Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 eu ii faceam respiratie gura la gura repede :wub:edit: nu prea cred ca e ea in poza aia :-? ... sursa e cam dubash'
K1dduletz Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 anorexica ? mda ... silueta asta ce face din femei
Parazitu' Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 are bani..e faimoasa..insa are sanatatea subreda ? hmm mai bine sarac..si fericit si sanatos ;) banii nu aduc fericirea insa o intretin..si asta e adevarat :)
tthdd Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 e cam veche poza aia ma, acum arata mai normal, dar nush ce naiba arata foarte bine inainte, ce i-a trebuit ei marea dieta nu stiu