Jump to content
George_Copos

Becali ramane in arest !

Recommended Posts

http://img15.imageshack.us/my.php?image=becali.jpg

Gigi Becali rămâne în arest încă 25 de zile, a decis luni Tribunalul Bucureşti, care a hotărât să respingă toate recursurile făcute de inculpaţi în dosarul sechestrării a trei persoane care i-au furat maşina finanţatorului Stelei.

Procesul a durat aproape 10 ore. Judecarea recursului de luni a lui Gigi Becali a fost suspendată timp de aproximativ o oră, după ce avocaţii au cerut recuzarea judecătorilor, pe motiv că nu li s-a permis să vadă înregistrările de la barul din Pipera luate, duminică, din telefonul unui inculpat.

Decizia este definitivă, astfel încât finanţatorul Stelei şi celelalte patru persoane care au mai primit mandat de la Judecătorie va petrece Paştele în arest.

SURSA si mai multe detalii

Link to comment

Da stiu , dar el a comandat arestarea lui Becali :)) ...doar se apropie alegerile :>

hai base hai base aresteazai ! :hello:

de'abia astept sa vad ce se va intampla la alegeri - crede ca lumea il priveste cu ochi mai buni ca a comandat arestarea lui Becali... mai bine "marinerul" s'ar intoarce la spalat punti pe flota lui

Link to comment

sper sa mai ramana acolo cativa ani

Sper si ca Basescu , sa-i ia acum pe toti din fotbal (Borcea, Dragomir,Copos) sa faca si astia niste puscarie :))

:blink: Poate o sa te ia si pe tine sa te bage langa Becali

sa faca o puscarie formata din Becali,Borcea,Copos,Dragomir,Basescu toti hotii din Romania.

De unde sti tu ca sunt hoti?Daca erau hoti plateau pentru faptele lor de mult.Doamne ce oameni #-o

Link to comment

@strike : de ce te-ai iritat ?ti-a dat becali de mancare ?

Deja m-am cam plictisit de subiectul asta..pe toate canalele ...Becali a facut nush ce .. Becali nu poate dormi bine in inchisoare ..etc :)))

"De unde sti tu ca sunt hoti?Daca erau hoti plateau pentru faptele lor de mult.Doamne ce oameni"

Ce naiv esti .

Link to comment

L-au bagat la mititica .. dar sunt sigur ca o sa scape , va da 1 mil de euro la procurori si gata . Asa e in Romania :P

Altu .. , de unde naiba apareti ma ? Cum adica asa e romania ?? Ce tu crezi ca in America sau alte state la care tu zici WOOOW numa cand auzi numele , nu se face asa ? Vai si vai de tine !

Daca stam si analizam tot ce a facut Gigi si ce a facut Basescu , Gigi il depaseste considerabil , a construit biserici , a construit sate intregi pt ce-i care au avut de suferit dupa viiturile alea .. , Basescu ce a facut ? a tinut discursuri tata ziua`

Cat o fii Gigi de mafiot si asa mai departe , dar macar mai face un bine care sa se simta , nu ca presedintii astia care ii schimbam ca pe ciorapi si ei nimic altceva nu schimba la randu lor

Basescu iar e dus daca el a facut toata treaba asta doar ca sa il bage pe Gigi la rece sa nu aibe probleme la alegeri , Gigi nu are cum sa iasa presedinte , poporul stie clar ca un om ca el nu ar putea conduce tara. E norocos dar nu destul de destept pt postul de presedinte.

.. i`auzi " asa e in romania " .. vai de capu meu #-o

Link to comment

Stalk3r ... nu zice nimeni ca basescu nu e hot , dar momentan are imunitate , va platii si el pentru faptele sale cand va ramane fara :)

@Becali e arestat pentru ca a comis o fapta ; nu ca nu a facut mai multe ca Basescu tu ai vazut cum a dat cu jeep-ul in aia ?

LE:eu nu am zis nimic de Romania..eu am vorbit doar de cateva persoane ...

Link to comment

Stalk3r ... nu zice nimeni ca basescu nu e hot , dar momentan are imunitate , va platii si el pentru faptele sale cand va ramane fara :)

@Becali e arestat pentru ca a comis o fapta ; nu ca nu a facut mai multe ca Basescu tu ai vazut cum a dat cu jeep-ul in aia ?

nu nu am vazut chiar nimic din stiri, doar ce am discutat cu prietenii etc, dar eu ma refer in general , si ce ma irita e ca nush ce aveti cu Romania , habar nu aveti ce bine e aici fata de alte state, doar ca v-ati obisnuit "pfa .. romania , vaishamar de noi" , pai prin expresia asta te faci singur de rahat .. nu mai tre sa zica strainii , care din contra nu ne considera asa !

PS cat despre alegerile vietii, basescu nu o sa ramana lider, desii nu vad pe nimeni capabil sa faca fata coruptiei si sa ridice nivelul la care e parlamentu romaniei.

Link to comment
Guest Alex91

nici nu cred ca visa berbecali ca o sa ajunga la inchisoare mai ales de paste... oricum eu sunt de parere ca basluc e la mijloc :-??

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...