Jump to content
Dani

O noua distractie in Emiratele Unite Arabe

Recommended Posts

Posted

Orasul Ras al-Khaimah din Emiratele Arabe Unite este situat pe un lant muntos din nordul Golfului Persic. Pana acuma nu s-a profitat de acest lucru dar nu demult seicii au apelat la serviciile Arhitectilor de la Metropolitan Architecture, care s-au gandit sa transforme zona intr-o adevarata zona de distractie prin constructia unei statiuni cu un design care se aseamana cu mediul inconjurator si prin implementarea unor noi distractii ca si saritura cu parapanta. Statiunea va include hoteluri, un supermarket, restaurante, birouri si multe altele. Cand va fi terminat, acest proiect va oferi niste imagini de neuitat plus ca uitati-va si voi ce inseamna cu adevarat o investitie care isi va scoate banii in primele luni.

Imagine IPB

Toate pozele

Posted

Doamne , astia nu au ce face cu banii . Mi-ar place sa merg si eu acolo , desii nu cred ca mi-ar fii tocmai bine :)

Posted

Cum de pe oamenii astia nu i'a atins recesiunea? :(

Anyway, proiectul pare ciudat, dar interesant :D

nu cred ca se simte recesiunea in emiratele arabe :D anyway rich ppl ther :dontknow:

Posted

Cum de pe oamenii astia nu i'a atins recesiunea? :(

Anyway, proiectul pare ciudat, dar interesant :D

pt ca oamenii aia stiu sa investeasca.. nu se uita toata ziua la televizor ca romanul si dupaia la barfe :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...