Luci Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Vodafone Romania, al doilea jucator din piata ca numar de utilizatori, incearca sa isi creasca baza de clienti printr-o optiune adresata tinerilor, ce include zilnic zece mesaje gratuite in retea care pot fi trimise de pe Internet. Utilizatorii ofertelor de tineret pot trimite SMS-uri si catre alte retele nationale, cu doi eurocenti pe mesaj. Vodafone Romania avea 9.649.709 clienti la 31 decembrie 2008.Infoportal#vodafone a intrat adanc in criza :)
Tweety Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ma asteptam la Cosmote,la astea mai slabe(desi nici Cosmote-ul nu e slab) sa faca asa ceva,dar Vodafone?
Luci Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Ma asteptam la Cosmote,la astea mai slabe(desi nici Cosmote-ul nu e slab) sa faca asa ceva,dar Vodafone? toate retele sufera din cauza crizei.. vrem si p orange :> misto :) aia dau cartele gratis prin scoli... @eu zic ca pentru noi e un lucru bun 31x10 mesaje=310 mesaje pe luna :>
banditzel Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 pe drq mie nu mi-au dat cartele in scoli sunt cls a 8a... :sef: asta se cheama blasfemie
Random Hero Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 pe drq mie nu mi-au dat cartele in scoli sunt cls a 8a... :sef: asta se cheama blasfemie mi se pare buna ideea tot dau eu mesaje cu nemiluita :D acum am cateva gratis :D @banditzel: BLASFEM?E s.f. (Livr.) Defăimare a religiei, a dogmelor şi a obiectelor de cult; defăimare a lucrurilor sfinte; hulă1. ? Din lat. blasphemia poate discriminare :beer:
Luci Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 era o campanie pentru cei peste 14 ani ...nu cred ca sunt prea multi in clasa 8-a cu aceasta varsta ...in fine , companiile de telefonie...au super oferte, trebuie profitat :D
banditzel Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 era o campanie pentru cei peste 14 ani ...nu cred ca sunt prea multi in clasa 8-a cu aceasta varsta ...in fine , companiile de telefonie...au super oferte, trebuie profitat :Dma rog ..orikm am 15... majoritatea in cls a8a au peste 14 ani ...de ex in clasa a7a p 21 martie ...eu am facut 14 ani
MIRAje Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 o idee buna,am vaz si in alte tari faza asta cu mesajele de pe PC :)
Carp Angler Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 ceva gen myx ala ? stateam la sala cand eram mic si le furam conturile la oameni :D , trist :(
talentatu27 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Pai imi aduc aminte cate mesaje trimitem dupa un site myx sau ceva de genu in Connex...erau 3 mesaje pe zi parca ..... :P
Mysterio Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 o idee buna,am vaz si in alte tari faza asta cu mesajele de pe PC :)da, la compania mea mobila am 250 de mesaje gratis de pe internet in fiecare luna.Nu cred ca e neaparat din cauza crizei, pentru ca in strainatate multe companii fac asa dinaintea crizei financiare
Denis_Mircea Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Pierd clientii si ies la bataie cu oferte .. saracii
Guest HateLord Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Inainte sa cumpere Vodafone reteaua puteai trimite 5 mesaje gratuite pe zi dupa site-ul myx. Deci a mai fost oferta, nu este vorba de criza.