Jump to content
George_Copos

Primele imagini cu Gigi Becali la masă cu hoţii

Recommended Posts

Primele imagini cu Gigi Becali la masă cu hoţii - VEZI VIDEO

Au fost date publicităţii primele imagini cu Gigi Becali la masă cu cei care i-au furat maşina. În imaginile care durează 18 secunde se poate vedea că toţi stau în jurul unei mese şi discută, fără a se consuma acte de violenţă.

Imaginile au fost obţinute de ziariştii de la Gardianul din surse apropiate anchetei. Imaginile sunt din seara în care hoţii au fost prinşi şi duşi la barul din Pipera unde s-au purtat discuţii. "Este clar, Becali şi toţi angajaţii discută cu hoţii destul de relaxat. Se vede că nu este nicio încrâncenare, niciun act de violenţă. Este o discuţie în care oamenii lui Becali şi Becali spun că nu e bine ce au facut.

Link to comment

Nu cred ca asta e cauza pentru care l-au arestat, sau ar fi ..dar in foarte mica masura.

Apropo de "becali, razboinicul luminii", acum vreo 3-4 seri facea pe zmeul la Nasul si spunea ca "Becali nu poate fi arestat" ,"am bani" etc.

Personal cred ca vor sa-l sperie putin, sa-i mai scoata fitele din cap si sa-i arate ca nu poti face totul cu bani.

l.e. omg, de ce tu Copos ?? de ce ai postat tu despre Becali ? :)))))

Link to comment
Guest stefteo21

Nu ia nimeni atitudine cu asta care pune linkuri catre blogul sau de cacat ?

si face si double-posting

ca sa nu mai zic de semnatura lui... ca e agasanta.

Link to comment

' date='Apr 3 2009, 21:45' post='3665952']

o fi suparat el pe vrunu mai tare ca el .. si ala ia facuto

da asa am zis si eu,dar cn sa fie mai tare ca el...mai ales ''la bani'' ma refer...dupa cum se vede vb normal cu hotii aia,nici macar nu ii jigneste...le sp ca nu e bn ce au facut :)

Link to comment

Nu e vorba numai de discutia aia din bar. Au mai fost niste filmulete si cu niste urmariri prin Bucuresti. Si daca i-as fi vazut torturati in toate clipurile postate pe net/TV si tot as fi fost de acord. Ce sa intelegi din ce au facut astia? Lasa nene sa-ti fure masina CA SE OCUPA POLITIA DE RECUPERAREA EI. Pana se ocupa politia romana,masina e deja dezmembrata si pe un vapor in drum spre China ceva. Si uite asa se fura 1-2-3-4-......fara numar,fara numar,fara numar si tot hotii sunt aia persecutati de domne!!!!! Deci in loc sa sublinieze incompetenta autoritatilor si sa laude eficacitatea lui Becali in prinderea hotilor,ce au facut? Au dat cu bata-n balta,aia au facut.....

Link to comment

Asta am vazut si eu si am ramas putin socat, Becali pericol public. Adica, ala care a iesit din puscarie pe simplu fapt ca s-ar putea sa aiba o boala si au uitat politistii timp de 1-2 ani de el, ca sa-l prinda dupa ce mai omoara niste oameni, ala cum e considerat ?

La faza asta Politia Romana, SMIR sau cum se mai cheama s-au facut de ras. Mai rau au facut perchezitionari in 6 locuri diferite in acelasi timp, pe simplu fapt ca Becali si-a facut dreptate singur ca sa-si recupereze masina.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...