Danutza_26 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 oo mami bv :> pe usa Liceului de Info Iasi scrie mare si frumos UNITATE SCOLARA IN GREVA 05.05.09 =))FARA TEZEEEE
[p1mp] Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 daca ma striga pojarel :P =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) btw, salut B)
Danutza_26 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 =)) nu mai radeti mai ca arata mai binisor =)) acu e POJARUS =)) nu stiu daca exista cuvantu asta =))
3XTR3M Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Neata dragilor. Cine e GM la voi acum? scz ca nu am timp sa citesc tot topicul sa aflu dar sunt la munca si mi-e greu.Eu mi-as dori o alianta cu voi. La Teroare acum e GM SudenDeath, o sa ii spun si lui sa vad daca percuteaza la fel ca mine, dar ganditi-va si voi la propunerea asta.R3SP3CT
JustMeAdy Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Gandy adica gina tot danasa e Tzu dar tu nu mai joci ?
3XTR3M Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ba mai joc, dar mi-e greu s-o iau de la inceput asa ca joc o data la 2 zile cateva ore, am alte prioritati acum insa de cate ori pot intru si eu, macar sa stau la chat nitel :).am cedat postul de GM lui Suden, el o sa poata intra mai des ca mine, iar acum doar il mai ajut cu sfaturi sau propuneri de regulamente de guild si alianta, cu propuneri de event s.a.m.d. Am si contul lui dar nu abuzez de el, adica daca e nevoie intru pe el sa rezolv problemele guildei, dar atat.