Jump to content
Asrai

Gigi Becali, dus la Poliţia Capitalei

Recommended Posts

Posted

orice lucru poate fi comparat , dar totusi nuj dak ai inteles mesajul dar asta e

ce mesaj vezi tu in melodia aia care sa aiba chiar si cea mai mica legatura cu mafia din tara noastra? adevarul e ca becali cam spune de multe ori "nigga" si "gie"

Posted

Se intampla in Romania,nustiu de ce va mira lucrurile astea.Inca ma chinui sa ma amagesc ca se poate face un viitor in tara asta.

Posted

sincer... eu de mult am zis de o revolta. nu se poate asa ceva mah... deci noi suntem fraieri (ca doar asta se poate intampla oricui) si ei is destepti si fac ce vor? dao bah in...

Posted

sincer... eu de mult am zis de o revolta. nu se poate asa ceva mah... deci noi suntem fraieri (ca doar asta se poate intampla oricui) si ei is destepti si fac ce vor? dao bah in...

Si eu am zis de o revolta impotriva celor care nu-si stiu propria limba,dar nu a vrut nimeni. :(

Posted

lasa sa il inchida, ne vor face tuturor un bine

chiar zi un singur motiv pt care l-ar inchide sau ce ti-a facut?=)) oricum nu intra ala la puscarie nici sa te rogi :))

omu nu i-a dat pe aia la politie si acum infractorii ii fac reclamatie. astia au fost pusi de cineva.e clar o prostie...

Posted

Pacat , chiar imi pare rau desi nu prea il suportam pe Becali .

Eu sunt sigur ca a fost un ordin de sus , poate chiar de la Basescu sa-l "ridice" .

Politia romana pur si simplu` isi bate joc de populatie si lucreaza numai la comanda .

Posted

1. pana cand o sa fie aduse publicului cateva probe pe care s-a intemeiat acesta arestare pentru 29 de zile, pana atunci e valabila defintia asta :

"Este numită martir sau mucenic o persoană care moare pentru credinţa sa religioasă. Termenul de martir se mai aplică şi celor care îşi dau viaţa(sau zile din viata) pentru o altă 'cauză nobilă', de exemplu cei ce mor pentru ţara lor în timp de război."

2. "Cazul Becali" este exemplul cel mai viu al faptului ca : daca nu esti cu "ei" poti fi sacrificat in orice moment daca anumite interese impun asta ....si se pare ca nu mai conteaza nici banii care-i ai, nici prietenii, astfel incat, ORICINE poate deveni o victima pe altarul intereselor celor ce pot dispune de asta :dooh: ...

Posted

nu sta mult acolo..ceva shpaga si s`o scos

ce spaga ma ca e mana lu basescu o sa auzi ca si recursu il pierde basescu betiv chel

Guest Ghitza_yo
Posted

ce nesimtiti astia de l-a arestat pe becali.eu cred k este nevinovat.ce naiba a avut cu el nush dar ce sa mai zic traim in ROMANIA

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...