Asrai Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Gigi Becali a fost dus, joi, la Poliţia Capitalei, unde va fi audiat în dosarul penal referitor la sechestrarea a trei persoane după ce maşina finanţatorului FC Steaua a fost furată."Sunt acuzat de privare de libertate. Hoţii sunt infractori, au puşcărie la activ", a declarat Gigi Becali.El a venit la volanul maşinii personale, în care se mai aflau şi poliţiştii.Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, Gigi Becali este învinuit de lipsire de libertate în mod ilegal.În cazul celorlalte şase persoane acuzate în acest dosar, învinuirile sunt atât lipsire de libertate în mod ilegal, cât şi uz de armă fără drept.Şase persoane, printre care sportivul Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, sunt audiate, joi dimineaţă, la Poliţia Capitalei, în acest dosar.În paralel, continuă percheziţia la locuinţa lui Gigi Becali. Acesta a solicitat ca percheziţia să fie efectuată în prezenţa avocatului său.Poliţia Capitalei informează că trei persoane au fost sechestrate după ce maşina lui Gigi Becali a fost furată, ele fiind "ridicate" de pe stradă, în urma unei acţiuni în forţă, şi băgate în portbagajul unui autoturism."La data de 26/27 ianuarie, în jurul orei 00.35, dispeceratul Poliţiei Capitalei a fost sesizat prin Sistemul National Apel Unic de Urgenţă 112 cu privire faptul ca la intersecţia străzilor Dr. Felix-Nicolae Titulescu, mai mulţi indvizi au blocat un autoturism aflat în trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanţi şi folosind forţa i-au introdus în portbagajul unui autoturism de teren. Totodată, s-a sesizat ca agresorii au folosit arme de foc", precizează Poliţia.În urma cercetărilor, s-a stabilit ca ocupanţii autoturismului au fost conduşi într-un imobil din Pipera, unde au fost reţinuţi împotriva voinţei lor timp de aproximativ trei ore, pe motiv că au sustras autoturismul lui Becali."În cauză a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, precum şi uz de armă fără drept, faţă de şapte persoane", spune sursa citată.În baza autorizaţiilor emise de către instanţa de judecată, joi au fost efectuate opt percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, fiind conduse la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri şapte persoane, ca urmare a mandatelor de aducere întocmite de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, mai precizează Poliţia.Una dintre percheziţii a avut loc la sediul Partidului Noua Generaţie, unde ar fi fost duse victimele.Sursa: mediafax.ro
The Wizard Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 e clar facatura...adica omu nu i-a dat pe aia la politie si acum infractorii ii fac reclamatie. astia au fost pusi de cineva.
TrueZone Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dovada incapabilitatii politie romane de a ii face ceva unui infractor precum Gigi Becali. Au trecut la inscenari... Jalnic !!!!!
Lucian Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 e clar facatura...adica omu nu i-a dat pe aia la politie si acum infractorii ii fac reclamatie. astia au fost pusi de cineva.asta cred ca a orchestrat totul B)
MiTzA- Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cea mai mare prostie posibila. Adica aia ii fura masina, ii cer recompensa, oamenii lu' Becali recupereaza masina ( cu forta ) , si tot Becali sa faca puscarie ?
Tweety Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cand am vazut dimineata la TV credeam ca inca mai visez. Prostii,se pune Politia acum sa il aresteze pe Nea Jiji.
Oana Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Deja l`au retinut L`au ridicat de la sedinta. Astia nu sunt normali
The Wizard Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 nu e posibil asa ceva...ce sa mai, mi-e scarba ca traiesc in romania.faza cu "basescu si tariceanu stau la coada sa intre la popoviciu" e adevarata, dovada ce i se intampla lui becali. din cauza lui becali popoviciu a fost pe la dna sau pe unde a mai fost si a zis ca il face pe becali. asta e romania. tara de rahat.
trAANCe~ Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 si ala cine e?ala de are 240 ha in bucale :dontknow: acelasi lucru zicea si Ciutacu acu-s 20 min @ tv, cum ca popoviciu i-ar fi inscenat chestia asta
Lucian Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 si ala cine e?ia uita-te sus acolo unde se baga adresa
ANdy5 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 da-o ba drq de treaba, in loc sa il ancheteze pt cazul valiza si alte kkte ce le-a facut, il ancheteaza pt ca si-a gasit hotii ce i-au furat masina si nu s-a purtat frumos cu ei ? da-o ba drq de treaba , we live in RRUMANIA(sper ca se intelege ca nu ii iau apararea la kktu ala de cioban dar daca tot vor aia sa il bage la parnaie sa o faca pt tot rau` pe care l-a facut )
Guest stefteo21 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 lasa sa il inchida, ne vor face tuturor un bineZimi doar un singur motiv, deci un SINGUR motiv cu care te ajuta pe tine ca-l inchid pe becali, teoretic vorbind ca oricum nu pot sa-l inchida...
DarkAngel Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 da-o ba drq de treaba, in loc sa il ancheteze pt cazul valiza si alte kkte ce le-a facut, il ancheteaza pt ca si-a gasit hotii ce i-au furat masina si nu s-a purtat frumos cu ei ? da-o ba drq de treaba , we live in RRUMANIA(sper ca se intelege ca nu ii iau apararea la kktu ala de cioban dar daca tot vor aia sa il bage la parnaie sa o faca pt tot rau` pe care l-a facut )Ce cazul valiza mah..Bai frate, daca eu iti dau tie 100 de mi de lei sa castigi un meci de fotbal asta inseamna ca e blat? Iti dau sa castigi nu sa pierzi si DOAR daca castigi. Ce dracu' e asa de greu de inteles..Nu e ca si cum le-ar fi dat banii ca sa piarda, ca era in interesul lui sa castige aia. OmFg o_O
Guest Bogdan Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cea mai buna fraza a lui Becali din ultimul timp. Aproape citez: "voi candida la prezidentiale ca sa am sansa sa stau fata in fata cu Basescu ca sa pot sa il intreb daca premierea e mita" :). Fuck da Police!
[IlluSioN] Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Zimi doar un singur motiv, deci un SINGUR motiv cu care te ajuta pe tine ca-l inchid pe becali, teoretic vorbind ca oricum nu pot sa-l inchida... ce motiv sa dea .. a zis si el asa sau probabil daca il inchide pe becali o sa castige el la loto
nu ma cunosti Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Eu cred ca orice ar face Becali in tara asta, oricate "smecheri" cu valize sau fara.. parnaie sigur nu face.
The Wizard Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Eu cred ca orice ar face Becali in tara asta, oricate "smecheri" cu valize sau fara.. parnaie sigur nu face.nu prea ai inteles ce e si cu valiza aia. si s-ar putea sa stea 29 de zile...btw becali asa prost cum e el e printre oamenii care nu e in sistemul lor si nu e corupt. el a luat pamant ca sa isi creasca oile si asa a ajuns bogat, ca o mai fi facut vreo manevra legala, e posibil dar daca facea ceva ilegal era de mult dupa gratii.nu e posibil sa te duci cu 30 de mascati peste un om (la ora 6:30) care nu e infractor periculos, nu are ak-uri in casa sau bombe la geamuri.oriunde in lume (si la aia care inca stau in copaci) daca prinzi hotul poti sa il omori din bataie. in america si daca iti calca iarba poti sa il impusti.adrian iorgovan (sau cum il cheama pe ex sotul romanitei) a omorat un om care cica era host si nu au veniti mascatii sa il ridice.m-am convins de tara asta. nu o sa se schimbe nici intr-o mie de ani. care aveti posibilitatea sa plecati din tara sa o faceti. chiar si la cules de capsune.aici daca prinzi hotu te iau mascatii pe sus, omori pe unu pe trecerem nicio problema sefu' mutam trecerea mai incolo cu 5 metri, etc.numai in romania se intampla toate astea.singura solutie e o revolutie unde sa nu fie trasi la raspundere doar doi oameni, ci mii sau cati or fi ei...
c3nz0r Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Pai, trebuia sa distraga lumea cu ceva de la scandalul care l-a avut ca protagonist pe fratele lui Basescu :D
Stargate Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 deci pana la urma becali isi are propria lui adunatura de mafioti care taie si spanzura? eu asa am inteles...
Heinekener Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cea mai buna fraza a lui Becali din ultimul timp. Aproape citez: "voi candida la prezidentiale ca sa am sansa sa stau fata in fata cu Basescu ca sa pot sa il intreb daca premierea e mita" :). Fuck da Police!sau asta a fost o capcana ca sa ii scada increderea dar eu cred ca l-au ajutat mai mult . Aici e Bucuresti nu New York nu L.A , Aici e RRomania nu e U.S.A http://www.youtube.com/watch?v=xAtiNgDk1II@ dak stia cum e sistemul in Romania si cati "politicieni" fac lucruri d`astea si au multe kestii , Becali i-a recuperat masina si lui Copos ca omu' cunoaste tot ce vedeti la T.V cu mita sau kestii e o mica parte , in Parlament e mafia nu pe strada ! tot ce misca in Romania niste baieti stiu totul :-j mai nou ni se inregistreaza telefoanele asa ca plm , Ceausescu rullz .Frate inteleg fura , esti parlamentar esti ce oi fi FURA , dar macar fa ceva ... sa ia okii la fraieri . ROmania o tara de ignoranti . Ar trebui organizat un protesc impotriva gaborilor si a mafiei .
Lucian Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Aici e Bucuresti nu New York nu L.A , Aici e RRomania nu e U.S.A http://www.youtube.com/watch?v=xAtiNgDk1IIsa crezi tu ca nu ne putem compara cu ei pe anumite planuri