Jump to content
Bobo

Atenţie la numerele de telefon ce încep cu +39!

Recommended Posts

Posted

La nivel european au apărut noi forme de înşelătorii informatice care utilizează reţelele GSM, conform unei avertizări a Forumului împotriva înşelătoriilor bancare. Astfel, pe telefonul mobil al unui abonat apare o înştiinţare privind un apel nepreluat, chiar dacă aparatul nu a sunat.

În cazul în care proprietarul telefonului vede un număr ce începe cu +39, +391, +392, +393 sau +394, el este sfătuit să îl şteargă imediat din memoria aparatului.

Drept exemplu, titularul unui abonament GSM a fost apelat de pe numărul +393193260045. Curios, omul a sunat înapoi, a fost reţinut la telefon şi, până să aibă posibilitatea să întrerupă convorbirea, costurile înregistrate pe factură au depăşit 2.000 de euro.

sursa: editie.ro

Eu ştiam că +39 este prefixul Italiei .

Nu ştiu cat de adevărată este chestia asta.

Posted

La nivel european au apărut noi forme de înşelătorii informatice care utilizează reţelele GSM, conform unei avertizări a Forumului împotriva înşelătoriilor bancare. Astfel, pe telefonul mobil al unui abonat apare o înştiinţare privind un apel nepreluat, chiar dacă aparatul nu a sunat.

În cazul în care proprietarul telefonului vede un număr ce începe cu +39, +391, +392, +393 sau +394, el este sfătuit să îl şteargă imediat din memoria aparatului.

Drept exemplu, titularul unui abonament GSM a fost apelat de pe numărul +393193260045. Curios, omul a sunat înapoi, a fost reţinut la telefon şi, până să aibă posibilitatea să întrerupă convorbirea, costurile înregistrate pe factură au depăşit 2.000 de euro.

sursa: editie.ro

Eu ştiam că +39 este prefixul Italiei .

Nu ştiu cat de adevărată este chestia asta.

Si eu tot asa stiam ca e al italiei ,astia numai stiu din ce sa mai scoata bani:|

Posted

dc sa sune inapoi :-??... daca vrea ala ceva suna nu dadea BIP :)

Cred ca nu trebuie neaparat sa il suni pe el , probabil ca acel nr iti taxeaza daca-l ai in memorie , nu stiu , ma gandesc eu ...odata ce iti zice ca trebuie sters.

PS : Stalk3r : Moldova +373

Italia : +39

Posted

wrong , +39 e rep. moldova

Ba nu prietene e de Italia sigur .. Daca ai instalat Skype iti apare steagul Italiei in dreptul numarului chiar aici pe forum unde l-a scris cel care a facut topic-ul . Si oricum stiam ca am chiar eu o cartela de Italia care are acest prefix...

Posted

Totul e posibil, stiu ca unui prieten i-a venit factura de 20 mil la rds si cand a cerut desfasuratorul aparea un nr de italia..A zis ca el nu a sunat, dar cine stie :)

Posted

nasol, bine ca nu am rude in italia... de obicei cand ma suna numere din astea nu sun inapoi asa ca nu imi e frica :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...