Jump to content
DemonuL_

Arsi De vi

Recommended Posts

Posted

dupa fapta si rasplata...oricum cei care au facut asa ceva nu vor fi iertati ;) cum sa dai foc la oameni...in plus martorii aia sunt complet lipsiti de cap...lume trezeste-te!!! nu poti arde pe cineva de viu ca in evul mediu pentru simplu fapt ca e vrajitor...in fine...NO COMENT

Posted

Deci e mult prea SICK .. nu inteleg oamenii aia cum pot suporta durerea stau acolo cu focul pe ei nu se zbat nu fac nimic sunt tratati ca niste animale

Guest stefteo21
Posted

Pai dupa cum se vede/aude toata actiunea a avut loc undeva in continentul african, deci este de inteles... ei vor fi ca noi peste alti 1000 de ani de civlizatie...

Guest Kamikaze
Posted

prea dur pentru linkmania...este totusi un forum de gaming....groaznic......nu am cuvinte...

de la tine ma asteptam la altfel de comentariu. ceva gen: "asa merita, sunt negri, eu sunt alb, sa se arda intre ei". ma rog...

eu din cate am observat la tine, mentalitatea ta in legatura cu anumite rase nu e cu nimic mai diferita fata de a lor cu proprii semeni. singura diferenta e ca tu ai apa curenta si curent.

Guest HateLord
Posted

Dumnezeule in ce hal ii batea :o Astia chiar nu au pic de mila??

Posted

Lol da care e faza?

De ce ii ardea? Nu puteau sa puna si ei un text alaturi de filmarea asta:-"

au fost banuiti de vrajitorie

(si in romania fiecare tiganca"prezice viitoru" si nu pateste nimik)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...