adytzu32 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ne-am hotarat sa facem o mica proba(eu si cu dj DJBechertino) la radio linkmaniaFM....va dam cat putem de repede linku pt a-l asculta
lixandra Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Aha... si ai vorbit cu cineva inainte de a folosi numele? Eu stiu, poate vreun global?
Mysterio Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ne-am hotarat sa facem o mica proba(eu si cu dj DJBechertino) la radio linkmaniaFM....va dam cat putem de repede linku pt a-l asculta e bun ca esti tu asa hotarat.. p.s: schimba si tu avatarul ala ca`mi provoaca scarba cand ma uit la el
Guest DJBechertino Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Aha... si ai vorbit cu cineva inainte de a folosi numele? Eu stiu, poate vreun global?nop lixandra , nu am vorbit , doar facem proba , ca sa vada administratorii dak putem sa ne tinem de treaba sau nu :) sa vada ce muzica punem , bla bla :)
adytzu32 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 am pus si linku de unde puteti asculta radio linkmania:http://77.81.36.237:8000/listen.pls
Luci Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Acum ma bagasi si eu ..suna bine \:d/@unde dau dedicatii ??:>ediT:am gasit :)
lixandra Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 #-o Dedicatii... mai bine fa jingle-uri, fa ce face un post profesionist... spui ca nu te invata nimeni, dar tu trebuia sa ai jingle-uri potrivite (exista programe bot care fac asta) si un program. Dedicatiile sunt cele mai proaste parti dintr-un program. "De la Fane Cutitaru' pentru Jenica lui Fasole: Te iubesc, sa-mi moara parul din nas!!!!!!!!!!!!".
Luci Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 #-o Dedicatii... mai bine fa jingle-uri, fa ce face un post profesionist... spui ca nu te invata nimeni, dar tu trebuia sa ai jingle-uri potrivite (exista programe bot care fac asta) si un program. Dedicatiile sunt cele mai proaste parti dintr-un program. "De la Fane Cutitaru' pentru Jenica lui Fasole: Te iubesc, sa-mi moara parul din nas!!!!!!!!!!!!". nu te mai da in stamba si inceteaza de a da tu lectii...si pe Radio ZU...si la radio 21 se dau dedicatii, te gasisi tu profesionista :)
Guest DJBechertino Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 idem zbk ! noi nu suntem kissfmari ;) aici trebuie sa fie doar distractzie
Furyon Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 http://www.legi-internet.ro/ , nu trebuia sa ii dai drumul fara acordul unui administrator ...
lixandra Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Care e satisfactia in a auzi dedicatia lui cutarescu? Ai fiori?
Mysterio Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Care e satisfactia in a auzi dedicatia lui cutarescu? Ai fiori? mi se ridica parul pe nas )
Luci Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Care e satisfactia in a auzi dedicatia lui cutarescu? Ai fiori?da , am orgasm
lixandra Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 mi se ridica parul pe nas ) Si ii spui lui Jenica lui Fasole ca o iubesti, nu? @ZBK*: usor, sa nu-ti vopsesti camera :).
c1ocan Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 E frumos, are un pic de lag, toti sunteti buni de critici, sa moara mama . :-j
lixandra Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 E frumos, are un pic de lag, toti sunteti buni de critici, sa moara mama . :-jEl a zis ca vrea sa faca ceva frumos si ca are ceva experienta :). Lucrurile astea cer exigenta :)... I know, I`m a shrew :-j.
Mysterio Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Si ii spui lui Jenica lui Fasole ca o iubesti, nu? @ZBK*: usor, sa nu-ti vopsesti camera :).ii spun c`o iubesc si`o astept in pat :-<nici nu am ascultat sa vad ce muzica pun astia dar nici nu ma intereseaza`..
[IlluSioN] Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 lol ? cum sa dai drumu asa .. fara sa vb cu cnv din staff te folosesti de numele asta asa .. sa ai si tu putina reclama .. poate asa ai si tu ascultatori
Luci Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 ' date='Mar 14 2009, 12:52' post='3596276']lol ? cum sa dai drumu asa .. fara sa vb cu cnv din staff te folosesti de numele asta asa .. sa ai si tu putina reclama .. poate asa ai si tu ascultatori aha, macar daca incercai sa bagi link-ul in winamp sa vezi ca nu mai merge ..a fost doar o proba :)...radioul nu merge fara acordul unui administrator.
Guest DJBechertino Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 invidioasa lume .. lasa'i in pace zbk .. ca nu are rost vad
LeX LuTHoR Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 e o idee destul de faina cu radioul asta....cateva idei pt. radio : sa faceti emisiune de IT cu baietii de la sectiunea de hardware si soft, ceva reviewuri etc, niste reviewuri cu jocuri... poate anunturi pt. mu, cine ce vinde etc.... eu zic ca ar prinde bine.
NoComment Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 e bun si un post de radio ... dar sa intre in legalitate ... sa vorbiti cu conducatorii linkmania ... si daca vi se permite sa continuati acest proiect ... se pot discuta multe pe un post de radio ...cat despre faza cu dedicatiile ... ce ii asa rau lexa ? sunt `enspe mii de posturi de radio pe care se dau dedicatii ...
Narcisa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Daca ar putea sa includa in program mai toate sectiunile forumului ar fi perfect :)
Mousey Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Doamne, ce aveti mai daca omul vrea sa faca un post de radio? Poate ca nu a stiut ca trebuie acceptul unui administrator. Sa stiti ca nu impresionati pe nimeni cu caracterul acesta de "gangster de bordura".ON: E buna ideea (parerea mea). Cum zice si Narcisa, daca s-ar include toate sectiunile forumului ar fi perfect.