[HH]InxeS Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 there is no l2 linkmania ... it`s just an illusion !:D Quote
Halexx Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 noobul din mine striga ! unde pot bate cu un spellsinger lvl 52 cu avadon set si evil spirit staff? ca in cimitir ..bat de la lvl 47 ..si sub giants cave ....cam mica exp ..same as cemetery..si tare as vrea sa schimb decorul P.S. ..laugh all u want Quote
Soul-Thief Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 su soes daca sti sa joci poti merge chiar in Lair de la 52 ... dar avand in vdr ca intrebi mai stai prin FG ... in lair sunt multi mobi agresivi aglomerati. Quote
Shade Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 su soes daca sti sa joci poti merge chiar in Lair de la 52Esti foarte amuzant.In lair? Unde un bloody queen iti seaca 200 mana la fiecare vraja? Unde Cave Beast sunt 3x? La 52? Get real.Poate cu PARTY... nu cu soes. Dar nici asa nu prea merge, decat cu unii de lvl mai mare. Quote
Soul-Thief Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 shade este totusi 10x nu e la fel ca pe global ... un sps la lvl 52 poate omori bloody queen din 3 lovituri ... sincer nush cum e pe global dar pe serv private e usor cu soes si avadon la 52 sa bati in lair ... eu la lvl 58 cu valhala +4 avadon robe+3 ajungeam singur omorand pana la karik Quote
Guest gnomul Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 o intrebare pt Shade sau orice altcineva care joaca pe oficial:silent move ar trebui sa iti si scada speedu? Quote
Shade Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Da, scade speed.shade este totusi 10x nu e la fel ca pe global ... un sps la lvl 52 poate omori bloody queen din 3 lovituri ... sincer nush cum e pe global dar pe serv private e usor cu soes si avadon la 52 sa bati in lair ... eu la lvl 58 cu valhala +4 avadon robe+3 ajungeam singur omorand pana la karikNici pe 10x nu faci asa repede... si da, si eu puteam sa ajung la lvl 58 pana la karik... CU MOBS 1x. Lair-ul e plin de mobs 3x/4x/5x pe c3. De Pytan nu scapi nici la lvl 70. Quote
[HH]InxeS Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 la 52 cu soes potzi bate in DV .. drakes , cave maidens , cave keepers btw soulthief o valhala are acelasi m.atk cu soes daca nu ma inshel Quote
[Infernal]Danny Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 SoES are 132, Valhalla are 122, dar e mai de efect Quote
TYgER_GM Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Am o problema ... daca tit va pricepeti la lineage2 Deci : am lineage2c3 pe calc , mai demult mi l-am patchuit pentru serveru de g1 , iar ieri l-am patchuit pentru serveru de war , si cand vreau sa intru tot ramane cadru inchis cu clicku din lineage2 , si ramane asa . Ce ar putea fi? sa reinstalez lineage2 si sa il patchuiesc numai cu world sau what EDDIT : e online serveru acuma ? ca nu inteleg nimic ce scriu aia Quote
D3MENTU Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dupa ce instalezi jocul trebuie sa stergi folder-ul system si apoi sa pui patch-ul P.S.pisica hai pe l2world ma Quote
TYgER_GM Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 OMFG ! IARA SA IAU PATCHU < FUCK < FUCK ! Quote
Guest Boujouh Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Oameni buni! Vreau sa ma apuc si io sa joc L2...da' am cateva intrebari (logic!) In primu rand: 1. Io am downloadat clientu' mai demult de pe siteu' de la L2. E bun clientu' ala? In al doilea rand: 2. Cum fac sa mearga pe un server free? (si, daca puteti, spuneti-mi si mie un server bun si cum sa ma "bag" pe el) P.S. Excuse my noobishness Quote
TYgER_GM Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 vezi sa n-o "bagi" in el , o sa iti trimt un mesaj cu cateva exemple... Quote
Soul-Thief Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Nici pe 10x nu faci asa repede... si da, si eu puteam sa ajung la lvl 58 pana la karik... CU MOBS 1x. Lair-ul e plin de mobs 3x/4x/5x pe c3. De Pytan nu scapi nici la lvl 70. da man stiu ce zici in mod normal un grup de pytani sunt fatali pt un mag .... numai ca la lvl 52 si sleeping cloud care aici ii prinde pe toti din jurul lui numai pe cel pe care dai nu ... credema am lvl 50 chiar pe l2w si prinde sleeping cloud si pe mobi de 65+ singura mare problema e ... mana pe serv asta este f f f f f nasoala 1. mana regeneration rate e f f f f mica cea mai mica de pe toate serverele pe care am jucat cek de-aia sunt doar 10% din oameni wizzarzi 2. la lvl 50 nici nu am destula mana sa omor un grup de pytani chiar daca ar fi full. Quote
Shade Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ii prinde pe toti din jurul lui numai pe cel pe care dai nuomg ce server buguit Nu stiam ca Halexx joaca pe world. Quote
Guest st-bogdan Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Am si eu o intrebare ca e prima oara cand ajung la lvl 52 si nu stiu care e cea mai buna armura B grade pt DA. Am vazut ca multi merg pe Doom da ala imi scade 3 din strength si stiu ca DA ii bun de luat dmg da totusi cat inseamna ala -3 (cat o sa imi scada atacu) ca vreau sa mai merg si solo la mobi. A doua optiune ar fi avadonu ca ala nu imi scade nimic si are si el +290 HP si 24% shield def rate (Doom imi da 320 HP si tot atat la shield def rate). Deci care e alegerea cea mai buna pt un DA? Quote
[HH]InxeS Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 eu zic k doom ar fi cel mai bine .. -str +con .. adica dai dmg mai mic dar iei mai putzin dmg..tu ca DA ptr dmg ar trebui sa te bazezi mai mult pe pisica , nu dmg`u propriu Quote
Soul-Thief Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 doom spre deosebire de alte seturi de B (heavy) are ceva mai mare defence (de altfel toate armurile dintr-o bucata au mai mult defence dacat alea din 2 parti) si e ceva mai usor de facut ... de-aia o fac toti e mai usor sa aduni 13 parts decat 26 +ca bonusu ala la def rate te face f f f f tare adica 20%+24% e ceva ... 44% sa te aperi cu shieldu Quote
Makavelli Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 "de altfel toate armurile dintr-o bucata au mai mult defence dacat alea din 2 parti"Sunt convins ca incerci sa ne pacaleshti.E fix invers. Cele dintr-o bucata sunt light, si implicit au def mai mic decat cele heavy (2 piese). Quote
Soul-Thief Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 maka verifica daca nu ma crezi PS: vorbeam de acelasi clasa de armuri (adica dintre armurile heavy) nu de aceasi gen (doom/bw/zubei/ava)Bw heavy armor set : P def 166+104=270 Avadon heavy set: Pdef 157+98=255Zubei heavy set: Pdef 157+98=255Doom Heavy set (armura dintr-o bucata): P def 270avand in vedere ca BW este top B zic ca doom heavy e un set decent la cat de usor se face +ca are optiunea cea mai buna pt shield iar pt un DA este the best Quote
D3MENTU Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 de altfel toate armurile dintr-o bucata au mai mult defence dacat alea din 2 parti bw heavy(2 parti)=doom heavy(1 parte),si in general nu prea exista ce ai zis asta numai in cazul in care tu compari avadon sau zubey(heavy) cu doom sau bw heavy care de fapt sunt top b-nu poti compara un dark elven bow cu un bop,un dual delusion cu dual sls etc o arma/item top cu una inferioara de acelasi grad Quote
Guest HUSTON Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 frztzilor ia ziceti-mi si mie cel ami mare server de l2 din din romanai si ce rata are (si mai bagati si voi acolo alte adrese) ;P Quote